Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roccco01

Co zrobić, kiedy mój przyjaciel się we mnie zakochał?

Polecane posty

Gość roccco01

Przyjaźnię się z nim już dosyć długo i nigdy nie okazywał, że ma coś do mnie poza przyjaźnią. Ostatnio zaczęłam spędzać z nim coraz więcej czasu, a dzisiaj oznajmił mi, że chce czegoś więcej niż tylko przyjaźni i widzi we mnie nie przyjaciółkę, a osobę którą kocha. Rany, co mam robić!? Nie wiem jak mu powiedzieć możliwie najdelikatniej, że nic z tego nie będzie. Poza tym boję się że jakby tego nie rozwiązać, to skończy się nasza przyjaźń... Błagam, pomóżcie, nie wiem co mam zrobić!

Gość dallilla
a nie mozesz równiez go pokochac czemu?

Gość wolezostacanonimowy
właśnie, nie rozumiem. Nie możecie być po prostu szczęśliwą parą? :/

Gość sprawy damsko meskie lipa
porozmawiaj z nim szczerze. rozumiem, ze z twojej strony na 100% nic nie ma? a co zrobic jesli podobam sie mojemu przyjacielowi, ja mam chlopaka ktorego kocham, a nie chce konczyc tej przyjazni... przyjaciel niby to rozumie ale widac na 1 rzut oka ze mu sie podobam wiec troche dziwnie sie czuje odkad mi powiedzial, ze mu sie podobam :(

a może on jej sie po prostu nie podoba - możne sie przyjażnic z kimś, kto jako partner jest absolutnie nieatrakcyjny...

Gość sfffffffffffff
może powiedz mu, że nie widzisz jego w roli ewentualnego partnera i że decyzję czy urwie kontakt czy to zaakceptuje pozostawiasz jemu.