Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unbelevejbul

Kim byliscie w szkole ? Kujonami, sportowcami czy

Polecane posty

Gość unbelevejbul

-kujony nerdy, tylko nauka -sportowcy, z ktorymi wszyscy chcieli rozmawiac -chuligani ,ale takich na kafe nie ma wiec pomijam -nieudacznicy , czyli kiepscy w nauce, nudni, ktorzy na wf nie umieli nic robic, brzydcy -szarzyzna,przecietni, czyli tlo dla reszty kobiety maja do wyboru jeszcze: -super laski ktore rzadzily w szkole

Gość ja bylam kujonem
i nic nie umialam na wf.

ładną kujonką, potem podłączyli mi internet i ewoluowałam w szarzyznę, przecietniaczkę niekiedy nawet i w nieudaczniczkę :)🖐️ 😭:-O

Gość tropiciel z kafe
za dużo sie filmów amerykańskich naoglądałeś jełopie

Gość cudowna wenus 111
ja byłam dupodają ale nie rządziłam szkołą, raczej szkoła rządziła moją pochwą :classic_cool:

Gość Lilly Evangeline*****
sportowiec i superlaska przewodnicząca :classic_cool:

Byłam ładną kujonką-sportowcem, ale nie byłam przebojowa, czyli raczej nerd.

Gość unbelevejbul
szkoly w duzych miastach sa jak te w usa, ale nie z takim rozmachem i nasza mlodziez nie ma tyle kasiory. Ja bylem najpierw nieudacznikiem potem ewoluowalem w szaraka :(

Gość perpetuuuuua
hmm... dla jednej nauczycielki byłam tą wymądrzającą się, dla innej byłam przykładem geniusza, dla zninawidzonych koleżanek byłam klasową prostytutką.... Także internpretacja dowolna. Od siebie dodam,że był to najlepszy czas w moim życiu jak do tej pory. Potrafiłam zapamiętać dwie strony A4 czytając je dwa razy, potrafiłam całować się z kolegą w szkolnej toalecie na wf. Z koleżankami kontakt się urwał, a jeśli rozmawiam z którymś z kolegów z tych czasów to słyszę,że byłam wtedy za...ista. Teraz? Uśmiejecie się, ale zupełne przeciwieństwo. Kolegów dwóch na krzyż, koleżanek dużo, dwie strony A4 zapamiętuję w dwa dni, a kiedy się całowałam z chłopakiem zupełnie nie pamiętam.

Gość I am wizard of assholes
nieudacznicy to też ofiary klasowe, z których wszyscy sobie jaja robią?

ja bylam niegrzeczna palilam i pilam wino i sie nie uczylam na matematyke a z polskiego i historii sie nie uczylam bo nie musialam ja bylam zawsze z chlopakami i lalam w sumie na szkole i co? i skonczylam studia bo tam mnie cos interesowalo, a z wf to wiadomo

Gość dssdfsdf
szarzyzna,przecietni, czyli tlo dla reszty

Gość milamilaaa
Kujonek, ale nie za bardzo, po prostu latwo mi przychodzila nauka. Slaba z w-f, a raczej z biegow i gier zespolowych, najlepsza w gimnastyce. Wole moje zycie teraz niz za czasow szkolnych.

Gość volga_jasnowidzaaa
-super laski ktore rzadzily w szkole i dobrze sie uczyłam, zawsze nalezałam do "elity" szkoły:D

w podstawówce i gimnazjum - szarzyzna,przecietni, czyli tlo dla reszty to w szkole średniej to ciężko sklasyfikować w tych kategoriach, niby ostro piłem z kilkoma kolegami, piliśmy w szkole, przed szkołą, obok szkoły, za szkołą... ale chuliganami to nie byliśmy, nigdy nie było z nami problemów w szkole tak że nawet nauczyciele przymykali oko na nasze spożywanie alkoholu.

Gość a ja byłem
pedałuem , a potem zostałam lesbijkom

ale nie pasuje za bardzo..to ja będę miała złożone : 'chuligani' / kiepscy w nauce / ''... którzy na wfie nie umieli nic robić '' / szarakiem takim nie byłam ale super laską rządzącą w szkole też nie. :D nie zawsze sportowiec = superpopularny :D tak samo jak nieudacznicy = kiepscy w nauce :)

Gość tuttut
Podstawowka : troche kujonka,troche laska rządaca i podziwiana ;) tak,za nauke też :D i za urode.Tylko z WF słaba ;/ gimnazjum : -szarzyzna,przecietni, czyli tlo dla reszty.Z WF słaba liceum: -nieudacznicy , czyli kiepscy w nauce, nudni, ktorzy na wf nie umieli nic robic, tylko że nie brzydka także różnie to bywało.Wiele zależy od towarzystwa,ogolnego poziomu nauki i tolerancji innych.

Gość tuttut
aha,ale nie dokuczają mi w liceum,wiec nie wiem czy taka nieudaczna jestem ;) raczej outsiderka - ale taka z tych silnych,radzących sobie poza grupą :D nie ulegającej innym,mającej inne zasady.Nie sprecyzowałam.Ale jesli spojrzec na ilosc moich znajomych,to faktycznie nieudaczna :O

Gość nieudacznik plus ofiara
🖐️

Gość jelonekkk..
ja byłem analfabetom :(

Gość pffyy1000.500.100.900
Najpierw kujonką, później ostrą buntowniczką.

Gość ja ssama nie wiem w ktorej z
tych grup ale najbardziej chyba wlasnie do tej : szarzyzna,przecietni, czyli tlo dla reszty tak naprawde w sumie nie mialam zbytnio kolezanek,moze jedna,czesto czulam,ze jestem taka przecietna,nikt nie zabiegal o moja uwage,w liceum cale siedzialam sama.Ale wcale nad tym nie ubolewalam zawsze czulam sie inna niz oni,jakas dojrzalsza,dodam ze brzydka nie bylam.czasem mnie zaczepiali ale w ogole mnie nie interesowalo flirtowanie. w dodatku mysle,ze wielu z nich sie ze mnie smialo,bo raczej biednie sie ubieralam,mialam chyba 2pary spodni,jedne szyte przez dziadka,jako jedna z pierwszych mialam piersi,mysle ze mogli tez wiedziec ze mam chorego brata. ogolnie mysle ze bylam takim posmiewiskiem,ale po cichu. a teraz mam duzo lepsze ubrania,ladniejszy makijaz,wlosy i sami zapraszaja mnie na facebook czy nk.zeby mnie podgladac