Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam złe sny

mam złe sny, budzę się i czuję niepokój

Polecane posty

Gość mam złe sny

taki że aż mam ochotę skoczyć

Gość jutko rjsysh
przychodzi do ciebie zmoooorrraaaa

Gość mam złe sny
ani nie palę ani nie piję, z natury mam zryty beret

Gość mam złe sny
w ciągu dnia spałam, śniło mi się, że błądzę: "W przypadku kobiet sny takie oznaczają odczuwany deficyt poczucia bezpieczeństwa. Zaburzenia w zaspokajaniu tej potrzeby może być spowodowany różnymi czynnikami, np. brakiem stabilizacji finansowej lub poczuciem zagrożenia od strony partnera lub innych bliskich osób. Jeżeli sny te powtarzają się, spróbuj przeanalizować swoje codzienne życie pod tym kątem - czy występuje u Ciebie potrzeba posiadania osoby, która by Cię wspierała, byłaby dla Ciebie silnym autorytetem, na którym mogłabyś polegać? Czy Twoja sytuacja finansowa nie budzi w Tobie lęków? Odpowiedzi na te pytania mogą być kluczowe w zrozumieniu pojawiających się snów."

Gość mam złe sny
w tym śnie błądziłam między blokami, z kolegą. miałam plecak na plecach. trzymałam tego kolegę za rękę, bo się bałam, spotykaliśmy czasem ludzi i wszyscy ci ludzie byli bardzo wysocy, bardzo. a było czarno jak w dupie.

Gość hfiuhfa
Tez mam czasmi przerazajace sny, groby, cmentarze, wojny, i zawsze badzo boje sie w tych snach, a czasami ze strachu sie budze cala przerazona i nie moge zasnac. I jedno co zawsze mnie przeraza we snach to schody. Odkad pamietam zawsze nie moge wejsc po schodach i sie boje.

Gość mam złe sny
ja we śnie nie mogę biegać, bo wiadomo że jak się rusza nogami pod kołdrą to te ruchy są skrępowane :O tak mi się wydaje, że to dlatego nie mogę biegać. a bardzo często w snach latam :) lubię latać :)

Gość mam złe sny
często w snach boję się ludzi, tych nieznajomych. a dość często śnią mi się ludzie z mojego otoczenia, znajomi z uczelni, z pracy itd. tych których znam, to się nie boję, ale obcych już tak.

Gość mam złe sny
budze się śni mi sie że tonę a to tylko prześcieradło cale w moczu

Gość mam złe sny
no tak, bo jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to trzeba napisać żenujący podszyw :O

Gość yjtkjukktd
DUSIOŁEK !! :)

Gość mam złe sny
dusiołek?