Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaagniechaaaaaaa

Mój facet nie chce,żebym goliła miejsca intymne ... hmmm ...

Polecane posty

Gość aaaagniechaaaaaaa

zawsze golilam swoja ci*ke,nie wyobrazam sobie inaczej,wg mnie wyglada to ladniej i estetycznej,tak zadbanie.od jakiegos czasu wspolzyje ze swoim nowym facetem i poprosil mnie,zebym nie golila jej,bo jego kreci,gdy sa tam wlosy :( wg niego wyglada to o wiele lepiej,podniecająca,niz tak lyso jak u malej dziewczynki.ok,zrobilam to dla niego i nie gole sie,ale naprawde nie czuje sie komfortowo z tym :( powiedzialam mu to,a on na to,ze prosi mnie,zebym nie golila,bo naprawde go to krec,woli gdy sa tam wlosy ... co takiego podniecajacego jest w owlosieniu lonowym :( ? bo ja naprawde nie widze nic podniecajacego,wrecz przeciwnie ...

Ja sama mam paseczek wloskow i mi sie podoba i mojego faceta kreci bardzo ale jak Ty sama nie chcesz to on NIE MOZE tego od Ciebie oczekwic!! Skoro Ty sie z Tym zle czujesz! Ogol ja i powiedz ze jesli nie chce to niech sobie pojdzie do takiej ktora ma. Skoro dla niego jest wazniejszy jest jej wyglad niz Twoja osoba i Twoje dobre samopoczucie. To jest chore!

Gość effy.
a golisz się na łyso czy zostawiasz coś ? bo jeśli na łyso, to tylko ci sie wydaje ze to jest ładne

Gość przecież możesz sobie
przystrzyc chyba nie każe ci zapuszczać buszu...

Gość xxl-men
Kwestia gustu, ja lubie bardziej te na zero wygolone.

No moim zdaniem lepiej wyglada jak tam cos jest bo tak to ni ewyglada jak dojrzalej kobiety a dziecka.. No ale to niewazne facet i tak nie powinien tak naciskac Nie no ja bym sobie tak nie pozwolila

Gość miki maus
Faktycznie Twój facet ma rację że wygolona na łyso wcale nie jest piekna tylko jak u malej dziewczynki ,zostaw mu paseczek czy może trójkącik a na pewno tak bedzie wolal-niż zupełnie łysą cipkę

Gość kobietka mała
mój akceptuje tylko na zero, jak znajdzie choc jeden włos, to wyrywa mi pensetą, zeby bolało i żebym lepiej pamiętała na przyszlośc

Gość xxl-men
Mi sie wlasnie podoba jak kobie ta wyglada jak dziewczynka. Oczywiscie wzorki, paseczki itp tez sa ladne.

Gość miki maus
A dla mnie jest miłą niespodzianką jakaś wymyślna fryzurka na cipuni mojej pani choć czasami po '"zabawie'"z golarką zostaje maleńki paseczek startowy dla jednośladu lub zupełne zero