Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis ktos

Przyjazn damsko meska

Polecane posty

Gość jakis ktos

Temat stary jak swiat przyjaciele czesto w pracy a moze juz cos wiecej. Rozmawiacie o wszystkim brak barier czy moze sie cos wydarzyc.

Gość przecież możesz sobie
jasne, że może...życie

Gość Girlanda
Uważam, że przyjaźń damsko męska istnieje. Czasem może sie zdarzyć coś wiecej...Różnie bywa. Jednak taka zwyczajna, czysta przyjaźń też może istnieć. W moim przypadku to się sprawdza, bo mam przyjaciela mężczyznę.

Gość jakis ktos
no tak ale przeciez tylko przyjaciele?

Gość jakis ktos
Mam takie moze nietaktowne pytanko girlando jestes mezatką a jesli tak to maz wie o przyjacielu

Gość Girlanda
To zależy, czasem bywa tak, ze można się zakochać w tej drugiej osobie albo w ogóle w sobie nawzajem z wzajemnością. Ale tylko przyjaciele też istnieją i mogą tak żyć zawsze, że między nimi nigdy nic nie będzie. Nie ma na to chyba jakiejś reguły. Różnie w życiu bywa. A co się stało? Masz jakiś problem, dylemat?

Gość Girlanda
Nie, nie jestem mężatką. Ale mam partnera. On wie o przyjacielu. Znają się i lubią. Mój partner mi po prostu ufa, a ja nie mam zamiaru go zostawiać dla nikogo. A przyjaciel to przyjaciel i tyle.

Gość jakis ktos
nic sie nie bierze bez problemu oczywiscie. Tak jest problem małuzenstwo po przejsciu zona ma przyjaciela ale ja uwazam ze to juz wyszło za daleko.

Gość Majjkka
Nie ma przyjaźni damsko-męskiej, ponieważ zawsze kończy się tak samo.... ___________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość jakis ktos
ale jakie granice. sms o każdej porze spotkania w pracy i po wspólny wyjazd na dzien albo dwa czy to jeszcze przyjazn?

Gość Feniks z popiołu
Girlanda, czy ten twoj przyjaciel zna cie dłużej niż partner? Czy fizycznie jest nieatrakcyjny?

Gość gdzieś - kiedyś
Ja do niedawna myślałem, że jest możliwa... Bo może i jest, ale całkiem niedawno poczułem, że moja najlepsza przyjaciółka znaczy dla mnie o wiele więcej niż powinna. Znamy się od bardzo dawna, na przestrzeni lat była świadkiem moich kilku kolejnych nieudanych związków, także i tego, który obecnie dogorywa. A teraz poczułem, że jest mi tak bardzo bliska. Próbowałem zwalczyć w sobie te uczucia do niej, ale już nie mam siły. Może to wszystko właśnie tak miało być, że właśnie teraz? Obawiam się jej to powiedzieć, nie chcę stracić tego co już jest między nami, ale jednak powiem. A dalej niech się dzieje co chce. Może ona też mnie od dawna kocha, tylko głupio jest jej pierwszej o tym powiedzieć? Właściwie dlaczego nie?

Gość Girlanda
Tak, przyjaciel zna mnie dłużej niż partner. Ale jednak nie wyjeżdżam z nim na długo, zostawiając partnera. Piszemy do siebie, dzwonimy. Czasem codziennie, a czasem zdarza sie, że rzadziej. Widujemy się albo w dwójkę, alo też w czwórkę(ja, mój partner, przyjaciel i jego kobieta).

Gość Girlanda
Fizycznie jest atrakctjny. Jednak ja sobie nie wyorażam, zey między nami mogło coś być w ogóle. Traktuję go prawie jak brata.

Gość Girlanda
Przepraszam za te literówki ;)

Gość Feniks z popiołu
gdzieś-kiedyś , tak właśnie jest w marzeniach. W chwilach kryzysów z obecnym partnerem, taka przyjaciólka wydaje się najlepszym rozwiaząniem. Nic bardziej mylnego, żeby być przyjacielem i partnerem , trzeba z tą osobą na codzień żyć. Nie wystarczy zwierzać się, być wysłuchanym, nadawać na tych samych falach, mieć podobne zainteresowania i spojrzenie na swiat. Tylko wolni ludzie są stworzeni do takich przyjaźni i albo będą ze sobą, albo nie. Potrafisz żyć i poradzić sobie ze swoimi problemami sam? Jeżeli tak, to wtedy licz na przyjaźń i uczucie do innej osoby.

Gość Feniks z popiołu
Girlanda w chwili kryzysu z obecnym partnerem , zbliżysz sie uczuciowo do przyjaciela, zwłaszcza, ze jest atrakcyjny dla ciebie fizycznie. Przyjacielem, powinien być twój partner, bo przyjaźń poza zwiazkiem zawsze doprowadza do jego rozpadu. Taka jest prawda, za parę lat przyznasz mi rację.