Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenttejkmajajs

Jestem ładna, inteligentna i beznadziejna w relacjach d-m. Błagam o rozmowę.

Polecane posty

Gość kenttejkmajajs

Błagam, niech ktoś mnie wysłucha. Kończę drinka i ryczę...

Gość ciele malowane
Mam to samo. Niby fajna,ale jakos nikt sie kolo mnie nie kreci. Niby niezla laska, a faceta brak. Niby madra,a pracy tez nie widac. i co zrobic?

Kobieta najlepiej drugiej wylize :) Zostan lesbijke i glowa do góry :) Tylko nie za wysoko Ja pije wino porzeczkowe Czrna porzeczka dokladniej Swojskie

Gość kenttejkmajajs
Mam zmiażdżoną psychikę. W wieku 17 lat poznałam faceta, który wszystko zmienił i od tej pory jestem nienormalna. A on ciągle gdzieś jest w moim życiu, raz w tle, raz obok. Mam naprawdę wielkie problemy z osobowością...

Gość kenttejkmajajs
On posłał do psychologa już 3 laski, ja chyba dołącze do tego pięknego grona.

Gość o co ci chodzi do jasnej
nie masz gdzie wyładować swoich nie spełnionych frustracji?

Gość kenttejkmajajs
pierwszą rzucił przed maturą i zjebała sobie życie, miała próbę samobójczą. z drugą był kilka lat, oświadczył się i się rozmyślił, a trzeciej był przyjacielem przez lat 8 i ona generalnie nie radzi sobie z rzeczywistością. no i jestem ja, 5,5 roku już mi poświęcił ze swojej uwagi. i od 5,5 roku mi robi siano z mózgu.

Gość ,k,l
czemu postrzegasz siebie przez jego pryzmat? twój problem polega na tym że nie posiadasz swojego życia. Buduj je a odejdą problemy które cię obecnie męczą.

Gość ,k,l
jak nie jest proste? zacznij używać mózgu.

Ech posty... Na pismie te rady tak pięknie wyglądają. Ale jak by zapytać: jak się wyzbyć wstydu, albo jak zdobyc motywację- niestety żadna kafeteria nie pomoże. Jej funkcja to bycie miejscem to wygadania się. :)

Gość ,k,l
nie rozumiem czego ty oczekujesz? pewnych prawd i rozwiązań człowiek myślący jest zobowiązany poszukiwać samodzielnie, ktoś z boku może tylko podpowiedzieć co nieco ale rozwiązania nie ma uniwersalnego dla wszystkich bo każdy z nas jest inny i co innego na niego działa.

Ale ja nie oczekuję tu jakichś ostatecznych rozwiązań, po prostu zauważam fakt, że internetowe rady nigdy nie są w pełni wartościowe, bo nie można nigdy w pełni poznać specyfiki danej sytuacji- tyle. Jednocześnie uważam, że pisanie na kafe jest przyjemne i wiele wnosi, ale bardziej w ogólnym niz indywidualnym ujęciu.