Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandaklerk

mój facet ze mną zerwał - kobieta. co o tym myślec...

Polecane posty

Gość mirandaklerk

byliśmy ze sobą 12 lat, planowaliśmy ślub na czerwiec, dziś mój luby lat 30 oświadczył, że spotkał miłość swojego życia i zrywa. Nie jestem ideałem, ale jestem dość atrakcyjna, niegłupia, mam łagodny charakter. Ona to moja znajoma. Od razu zaznaczam, że nie mam do niej żalu. Ma ładną buzię, jest sympatyczna. Jest dużo młodsza, ma 24 lata. Fizycznie kompletnie nie jest w typie mojego byłego faceta (zawsze mówił jak ważna jest szczupłość, sam żyje aktywnie), ma ok. 15 kg nadwagi. Na pewno mu imponuje. Jest w trakcie magisterskich z ekonomii, która to jest jej pasją (chce iść na doktoranckie), zaocznie studiuje filozofię. Zna biegle angielski i francuski, a hiszpański, niemiecki i rosyjski w stopniu średnio zaawansowanym, uczy się też serbskiego i chce się nauczyć jidysz i szwedzkiego ;] ma miliard pasji. czytała chyba całą klasykę, jest na bieżąco z nowościami wydawniczymi czy to reportaż, fantastyka czy komiks (pasja mojego eks lubego). Godzinami opowiada o sztuce sakralnej, kinie (tu podobnie - cała klasyka i np. kino rosyjskie czy hiszpańskie o którym nie mam pojęcia), kulturze żydowskiej, muzyce, Skandynawii, Bałkanach, historii Niemiec/Hiszpanii/Rosji, polityce, logice. dobrze gotuje, jest sympatyczna, można z nią pograć na komputerze. z relacji jej znajomych wiem, że się sparzyła i na razie nie chce poważnych związków. Myślicie, że to może być tylko czasowa fascynacja jej intelektem? (ja też ją podziwiam, żeby nie było - nic do dziewczyny nie mam)

Gość pemneris
Odpowiedzi na Twoje pytanie nikt nie zna, niestety... Cokolwiek nie zdarzy sie, lepiej by jednak bylo, abys nie decydwala sie go przyjac z powrotem, jesli uzna, ze chce wrocic do Ciebie.