Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfh65

do prawdziwej Jenifer

Polecane posty

Gość bgfh65

- ja bym zglosila to na policje. serio Ci radze. Ona jest nienrmalna. a wiele osob tu jest slepych i nie widzi tego, ze to podszyw.!

Gość ciekawa osoba
ze ke?

a ja Ci tez radzę zgłosić to na policję... oni muszą się tym zająć, bo skoro jest taki paragraf na to to muszą się za to zabrać.. ja bym nie podarowała, tym bardziej że masz tam swoje zdjęcia.. i to jest zniesławienie.. mam nadzieję, że ta zazdrosną pissdę usadzą..

Gość bgfh65
tymbardziej, ze w stpoce jest Twoje zdjecie! to juz karalne! moga jej nawet dac grzywne! Tylko jesli umiesz zrobic jakis skan, czy zdjcecie tego, ze to naprawde jest podszyw z Twoimi fotami to to zrob, bo inaczej nie udowodnisz.

Gość Posiadająca
Trzeba być naprawde skończonym idiotą, żeby zgłaszać na policje takie pierdoły :D, bez jaj poprostu :D:D:D, zara chyba padne, będzie jeździć po sądach, po policjach, prawników, i wyjdzie tyle ze upomnienie :D:D ale jaja

Gość ikulkawłeb
jeśli sprawą zajmie się policja to oni już sobie potrafią sprawdzić o to kto jest kto :)

Gość beka z niej
do CBA i CBŚ też zgłos i napisz do premiera i prezydenta no i jeszcze jest rzecznik praw obywatelskich! :D

Gość bgfh65
nie robcie sobie jaj, przeciez nie zajmie im to niewiadomo ile. a to jest naruszenie godnosci osobistej..:O

ptosiek...jeżeli nie masz nic do powiedzenia ciekawego to się tu nie wypowiadaj.. oczywiście, że jeżeli to zgłosisz to oni się nawet nie namęczą.. oni tylko sprawdzą z jakiego adresu IP wiadomości zostają wysyłane.. moja koleżanka miała coś podobnego... też na jakimś forum ktoś wstawił jej zdjęcie jako awatar i pisał jako jej osoba.ona sie dowiedziała chyba po kilku tygodniach dopiero o tym, bo sama osobiście nie korzystała z tego forum.. wiem, że dziewczyna co to robiła płaciła sporo kasy za to i nawet miała kilka spraw i nie pamiętam, bo to dawno było..chyba nawet nie mogła mieć stałego dostępu do internetu czy coś takiego... :/ wiem, że spraw miała dużo i że bardzo żałowała później tego..połowa miasta ja znienawidziła za to.. musiała się wyprowadzić bo ją wszyscy nękali za to..

Gość Posiadająca
hahahhahahah ale jaja :D:D:D Niech se zgłasza nawet i do Baracka Obamy :D I tak gówno jej pomogą, policja ma co robić, a nie zajmować się, jakimiś głupotami na kafe, zresztą ten podszyw miał różniącego się nicka, więc co jej do tego, i ani razu nie powiedział w prost, z jej danymi, imienie i nazwiskiem wyzwiska ale jaja

Gość Posiadająca
Gdyby tak każdy chciał zgłąszać sprawe, to to forum juz dawno by nie istniało :D

Gość bgfh65
zreszta, policja nigdy nic nie robi, niby tyle spraw a nic sie tak naprawde nie dzieje, mysle ze by sie tą dziewucha zajeli.. pewnie jak juz gdzies przeczytala ona, to pewnie zaraz stad ucieknie:P

Nikt nikomu tu zdjęć wrzucać nie każe, trzeba się liczyć z istnieniem idiotów Ciekawe jakby u mnie policja zareagowała. Szczerze to wątpię by to potraktowali poważnie. Skoro nic nie są w stanie zrobić osobie która nęka perwersyjnymi smsami 12latkę, a na to paragraf też jest Zresztą, moderatorzy na tym forum powinni blokować takie osoby a nie tylko usuwać tematy

dla mnie ludzie którzy tak robią nie są nic warci.. w prawdziwym życiu są nikim.. nic nie osiągnęli, są brzydcy i się nie uczą.. nikt ich nie lubi.. przez co próbują dowartościować się tu na tym forum. przeważnie poprzez kogoś kogo zobaczą na zdjęciu i np zazdroszczą im wyglądu..czy czegokolwiek.. taka jest niestety bolesna prawda.. nikomu by aż tak bardzo nie zależało żeby łazić dzień w dzień i się podszywać za konkretną osobę.. może kiedyś PRAWDZIWA Jennifer powiedziała coś co bardzo mocno pojechało dumę tego marnego, nieśmiesznego podszywa.. teraz będzie się mścić w sposób dla mnie jak najbardziej żałosny.. tu nie ma nawet żadnej możliwości inteligentnej sprzeczki..żeby Jennifer mogła się jakoś obronić.. przykro mi że na prawdę są aż tak tępi ludzi na tym świecie.. to tak jak by chłopak 30 lat 90 kg startował codziennie i chciał się bić z 6 latkiem ..przykro mi jesteście żałośni.. a odpowiedzi do tego tematu ludzi tu którzy jeszcze z tego się śmieją świadczą w ogóle o całej inteligencji która się zbiera tui na tym forum.. świadczy o poziome waszej osoby.. ja tu się zalogowałam niedawno...myślałam, że jako fryzjerka na babskim forum będę pomocna tu bo zobaczyłam, że powstaje tu wiele tematów o włosach i problemach z nimi związanych.. ale widzę, że na tym forum chyba więcej jest facetów niż kobiet.. bo kobietą na pewno nie nazwę kogoś kto zachowuje się karygodnie ...wulgarnie.. :/ kojarzy mi się odrazy taki bachor 13letni z poprawczaka jak widzę takie rzeczy.. widzę patologię, widzę ojca pijącego i matkę jak to czytam.. mam o was wyobrażenie, że siedzicie w małych śmierdzących klitach w swoich domach bez łazienki.. taki osoby co niektórzy z was prezentują tu w mich oczach jesteście płytcy.. nie macie nic na swoja obronę..i pewnie niedługo powstanie tu mój marny podszyw.. tak?? i co napisze?? że sram mordą?? że mój facet to gej?? nie..prawda jest taka że żyję na poziomie.. i nie mam powodów to zniesławiania nikogo tu na tym forum.. PAMIĘTAJCIE ŻE TO WY WŁAŚNIE TWORZYCIE TO FORUM I TO WY DECYDUJECIE NA JAKIM POZIOMIE ONO JEST.. żeby nie musiał nikt czasem się męczyć to dopisze od razu.. SRAM MORDĄ... :)

Gość Posiadająca
Ale z was idioci,

Gość hththnsgf
jennyfer ma fajnadupcie :)

i ja nie mówię, że idę na policję... najbardziej zastanawia mnie tępactwo w postaci Moderatorów tego forum..to chyba raczej jest tylko i wyłącznie ich wina.. a to, że fryzjerka to co to ma za znaczenie??