Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgfh65

do prawdziwej Jenifer

Polecane posty

Gość IMO13753
Spryt, szybkość oraz gibkość u kobiety się ceni. A w dodatku nie będziesz mnie straszyć patrząc się na mnie z góry, toż to same plusy. :P

Gość xddddss
Studentka medycyny ahuhuhuhuhuhu po co to piszesz najpierw dotrwaj do specjalizacji a potem sie chwala ahahaahahaah

Gość IMO13753
Oczami wyobraźni widzę jak bujne piersi Szpileczki ze złości gwałtownie falują. :classic_cool:

Gość xddddss
Studentko medycyny, mam bardzo powazny problem ze swoim zdrowiem, mam nadzijee, ze mi pomozesz. Chodzi o to, ze sram morda :O.Jak mam to wyleczyc?

Gość anya rjybyk
ale jestescie pojebani ta kretynka na wlasne zyczenie miala cale stado podszywow bo robila z siebie debila i wyzywala ludzi. to taka zaplata za nazywanie innych "zawistnymi biedakami, brzydalami, grubasami czy plebsem". jesli chodzi o nick jennifier to akurat wiem kto to robil, taka laska co miala w stopce zdjecia slodkiego, czarnego jamniczka:) (tym jamniczkiem tak zatkwila mi w pamieci) i w tejze stopce miala rowniez informacje ze jest podszywem tego konia jako jennifier8787. ale ja uwazam ze slusznie bo ten kon sam sobie na to zasluzyl. i mogl nie wstawiac swojego krzywego ryjca na to forum to nikt by jej zdjec nie wykorzystywal. poza tym koniu mozesz skoczyc tejze dziewczynie bo sam wstawiles tu swoje zdjecia, nie dales nigdzie ostrzezenia ktore bedzie wiecznie widoczne ze nie zgadzasz sie na kopiowanie i przetwarzanie swoich zdjec i ta osoba nie obrazila cie z imienia i nazwiska tylko wirtualnego nicka. wiec mozesz jej dupcie wylizac konska mordo

Gość IMO13758
Dżeni strzeliła focha i z wielkim hukiem OPUŚCIŁA TO FORUM NA ZAWSZE! :classic_cool:

Gość IMO13758
a ja kocham Magdalene I nIkole tesh ❤️