Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąz z potrzebami

Dlaczego niktóre laski mylą balety z pracą?

Polecane posty

Gość mąz z potrzebami

Od początku tego roku mam przyjemność pracować z bardzo ładną młodą dziewczyną.Laska ma prowokujący i wyzywający sposób bycia,ale ma klasę w sobie i sucze ruchy. Na początku było fajnie, ale powoli staje się to nudne. Moje szczęście i nieszczęście to że mam bardzo blisko jej stanowisko. Nie mogę się skupić na pracy:).Lalunia siedzi przede mną jakieś 2 metry może 2,5 no i jej gesty i ruchy pobudzają u mnie wyobraźnie. Prawie cały czas bawi się tymi włosami zamiast robić swoje,ale to robi to w taki sposób mało subtelny ciągle je odgarnia przeczesuje ręką itp. albo odwraca się szuka coś tam w tej swojej torebce nachyla się się i grzebie tam nawet 5 minut tylko że luźna zazwyczaj bluzeczka się odchyla i jej biust jest cały na widoku najpierw widać przyciasny stanik,dekold a potem to nawet sutki:).Fajny widok ale nie w pracy.To samo tyczy głupich codziennych czynności takich jak np picie ssa ta słomkę i ciągnie, ostatnio lizała loda:) i dobrze to robi. Nie pokazuje tego po sobie,ale czasem po prostu wychodzę robię sobie przerwę np na szluga.Jestem dojrzałym facetem z 40 na karku mam żonę i dziecko Czy ona musi ćwiczyć te techniki uwodzenia w pracy? Jaki w sposób zwrócić jej delikatnie uwagę nie wyjść na jakiegoś sztywniaka i zacofanego tatusia który nie u mnie się bawić ona ma jakieś 20 lat i w sumie to dobrze że zatrudnili ja u nas po odbyciu starzu bo jest w pewnym sensie wizytówką i jedną z nielicznych atrakcjii

Gość 40-letni dziad
praca w biurze i takie byki wali? nie wierze 🖐️ 0/10

Gość o o o o o o o
jest w pewnym sensie wizytówką a to oboje pracujecie w agencji?

Gość no i co chcesz zrobić?
to taki typ dziewczyny, może za 10 lat jej przejdzie, ale póki co nic na to nie poradzisz. może idź do szefa, powiedz z grubsza w czym rzecz i niech on jej zwróci na osobności uwagę na nieodpowiedni strój, czy zachowanie.

Gość mąz z potrzebami
Kto powiedział że to praca biurowa dziadku.Znajdź chociaż 3 jeśli chodzi o błędy

Gość o o o o o o o
starzu, dekold, ssa a tak w ogóle gdzie ty w niej klasę widzisz, tak jak napisałeś.

Gość o o o o o o o
klasa w sobie i sucze ruchy, jak dla mnie jedno drugie wyklucza

Gość mąz z potrzebami
Teoretycznie to ona podlega po de mnie.Jeśli chodzi o stój nie mam zastrzeżeń ubiera się normalnie kobieco z gustem

Gość o o o o o o o
tylko że klasa to nie tylko strój, o ile świecenie cyckami można nazwać klasą

Poprawnie podług Dziada, ten tekt, zeby nie było w nim błędów winien wyglądać tak: Ot poczondku tego roku mam pszyjemność pracowadź z bardzo ładnom młodom dziewczyną.Laska ma prowokujoncy i wyzywajoncy sposub bycia,ale ma klasę w sobie i sócze róhhy. Na poczondku było fajnie, ale powoli staje się to nódne. Moje szczenście i nieszczenście to rze mam barco blisko jej stanowisko. Nie mogę siem skópidź na pracy .Lalónia siedzi przedemną jakieś 2 metry może 2,5 no i jej gesty i róhy pobócajom u mnie wyobraśnie. Prawie cały czas bawi się tymi włosami zamiast robidź swoje,ale to robi to w taki sposub mało sóbtelny ciągle je otgarnia pszedżesuje renkom itp. albo otwraca siiem szóka coś tam w tej swojej torebce nahyla siem i gżepie tam nawet 5 minud tylko że lóśna za zwyczaj blóseczka się oyhyla i jej bióst jest cały na widoku najpierf widadź pszyciasny stanig,dekolt a potem to nawet sódki .Fajny widok ale nie w pracy.... Nie czytałam dokładnie ale - stażu, nie starzu :)

Gość o o o o o o o
kurwa mać DEKOLT pisze się DEKOLT vera icona - też spaliłaś na tym :D

Już sama sie przyznałam. :D:D:D W sumie to jest moje słowo "stały bład". Bo mi dekoldzie i dekolcie brzmi tak samo :D I nigdy nie zapamietam. :

Gość o o o o o o o
no uratowało Cię przyznanie do błędu :D

Dobrze, ze jakieś szczątkowe pokłady godności drzemia we mnie. :D Zawsze moglam isć w zaparte :D

Gość o o o o o o o
bo honor jest najważniejszy :D

Gość o o o o o o o
rozwaliłyśmy temat panu :D

Gość o o o o o o o
A co się stało z chamem? Nie ma go już na Kafe? :(

Gość o o o o o o o
buahahahaa nie jestem Perwersja :D jakbym nią była, to bym pewnie miała inny nick, np ...Perwersja :D

Gość mąz z potrzebami
Każda kobieta mając biust i nachylając się to jest on widoczny Tylko jest różnica miedzy kuszeniem w ten sposób a wykonaniem czynności bo trzeba się nachylić.Sucze ruchy w takim sensie że lalunia chyba jest wredna i chyba tez nie ma dla nie rzeczy niemożliwych jeśli chodzi o karierę zrobi wszystko MÓWIĘ CHYBA.W każdym razie nie jest w najlepszych relacjach z zespołem.6 dziewczyn +ona najmłodsza nie licząc jej ma 28 naj starsza 44.Zazdroszczą jej i nie lubią zawiść i zazdrość.Oczywiście one to sobie tłumaczą inaczej.Mi nie wypada się z nią kumplować raz że mam swoje lata a dwa że w sumie jestem jej szefem, mi się musi spowiadać jak nawali czy coś.Nie mam zamiaru jej robić problemów bo nic do niej nie mam Po za tym gdy skrytykował bym jej wygląd czy sposób bycia to inni by się ze mnie śmiała z kolejii mój przełożony to by się spytał czy jestem pedałem czy mam problemy.wszystko fajnie tylko że ona jest po prostu ładna i rozprasza. Chodzi mi o takie zwrócenie uwagi w stylu jakiegoś żartu w stylu np nosisz np victorie secret bo widzę metkę lub jakieś podobne teksty

Faceci... A wziąłeś pod uwagę, że taki widok jest niesmaczny? I moze to nie jest zazdrosć, tylko niesmak?

Gość mąz z potrzebami
Nie sądzę bo te panie same nie wiedzą na czym polega dobry smak.Wytapetowane,faktycznie wydekoldowane po prostu hipokryzja i ignorancja a po za tym jak się zbiorą w grupkę zaczynają plotkować i te śmiechy idiotek to tez wole sobie zrobić przerwę.Ona widocznie nie ma z nimi wspólnych tematów, być może uważa się za kogoś lepszego. Jakiś żart dotyczący jej urody nie był by według was pewnym nietaktem i sytuacja którą może odebrać jak jakiś podryw?

Gość o o o o o o o
dobra wracamy do tematu po pierwsze jeżeli jesteś jej szefem, to masz prawo zwrócić jej uwagę po drugie jak jej zaczniesz mówić żarty w stylu czy to majtki takie czy śmakie, to będzie znaczyło dla niej tyle, że połknąłeś haczyk :) po trzecie wydaje mi się, że zaczynasz myśleć ptakiem a nie głową po czwarte jest prowokatorką i jest tego świadoma swojego zachowania i robi to celowo

Gość o o o o o o o
vera - też chodziło mi po głowie , patrz wpis o 11:41 :D