Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąz z potrzebami

Dlaczego niktóre laski mylą balety z pracą?

Polecane posty

Gość nowa w firmie
ja się nie uważam za lepszą. Tylko widzę, że jak człowiek sam sobie nie wychodzi, nie wywalczy nie wykombinuje, to będzie miał g...dokładnie. Jestem przyjmowana na nawał roboty, doraznie. I ciągle szukam pracy. A tej pani mi nie żal-ma wypracowaną emeryturę a skoro wolała wygodę to tak ma. Sorry, ale ja zwiedziłąm 5prac w ostatnie 1,5roku i wszędzie byłam konkurencyjna, tylko nikt mnie nie pochwalił. Nieoficjalnie wiedziałam, że dostaję pracę, bo tam albo po znajomości albo za wysokie kwalifikacje przyjmują.

Gość mąz z potrzebami
Nie wabie się Zbysiu.Po za tym ja mimo wszystko o pracownika na poziomie dbam a jeśli do tego to kobieta atrakcyjna to już nie puszcze

Gość nowa w firmie
Jesli ktos ma wygode pracujac w ten sposob, to jego rzecz. Ja mam np. ten problem, ze wygladam 10lat mlodziej (mam taki typ urody) a ze pracuje w zawodzie, gdzie dojrzaly wyglad bywa atutem i w dodatku z samymi kobietami no to jest jak jest. Powiedzmy oglednie-sympatii nie wzbudzam swoim wygladem a raz zarzucono mi w nowej pracy, ze nie moga mnie zglosic do ubezpieczen, bo Platnik wyrzuca blad krytyczny w PESELU :D:D Myslaly chyba, ze ja to nie ja :D🖐️

Gość nowa w firmie
ps.chociaz ja uwazam, ze moje kwalifikacje to dopiero zalazek prawdziwych kompetencji pomimo tych kursow itepe itede Wiedze trzeba aktualizowac stale.

Gość nowa w firmie
a jeśli do tego to kobieta atrakcyjna to już nie puszcze -bywaja zawody gdzie lepiej chyba pasuje kobieta szkarlupnia a nie MArilynMonroe. Nie moze byc zbyt ladna. Ot takie psychologiczne zasady. Dlatego ja do pracy mam mundur :D - nie stroje sie. Zreszta nie mam do tego glowy tak jestem zaabsorbowana praca.

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
ale mnie bawi ten topik :D wyglada na to ze jestes zwyklym gownem, bydleciem, chuj wie jeszcze jak cie tam nazwac:D kieruja toba jakies psie zapedy. nie mam innych slow na ciebie jak prostackie kolokwializmy :D zobaczy byle paszczura w tapecie i krotkiej sukieneczce co wywala doje i przewija sie jakby mial zaparcie a stary kundel juz ma namiot w gaciach hahaha. proste i glupie stworzenie :D jak pies Pawlowa ktoremu podsunieto kielbase, stary cwel slini sie chujowo na widok byle krzywego ryja w kurewskim image :D znam ja takich. byle trans w miniowie i juz o malo mu kutas rozporka nie rozwali. prosta i glupia istota :D dlatego tak dlugo wzbranialam sie przed posiadaniem chlopa bo to takie glupie stworzenia. glupie i prymitywne. widze po swoim jaki jest glupi :D byle dupa zakrece a on juz jest podjarany hahaha. dobrze ze ta glupia rasa kiedys wyginie a zostana same kobiety :D

Gość nowa w firmie
ide🖐️

Gość mąz z potrzebami
katiusza Twoje teksty nie są nawet na poziomie dresa z blokowiska.To jest jakaś gwara z pod lubelskiej lub kieleckiej wsi.Moim zdaniem to nawet nie zasługujesz na status człowieka.Nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu.Lepiej ustapić debilowi niech sobie gada spamuje i kozaczy tylko tutaj może, a mnie to śmieszy nawet nie potafię się wkurwiać bo na takich leszczy mam wyjebane co nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią BUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHA

Gość iioiioii
Mężu, a nie masz Ty czasem ochoty na bliższą znajomość z nią? Taką bezinteresowną? Nie pytam czy byś to zrobił, tylko czy masz taką fantazję. :)