Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Giełdy staroci

Polecane posty

Gość zatrzask
unikam takich miejsc bo można się pomylić, idę za kobietą z pięknymi długimi włosami a za moment się okazuje, że z tyłu liceum a z przodu muzeum :(

Ja już po kawce i po rosołku :P No właśnie wczoraj byłam na takiej giełdzie i miałam wrażenie że 90% rzeczy tam jest nowych tylko w starej stylizacji. Ale spodobały mi się stare metalowe reklamy ( w sumie nie ważne czy oryginał czy stylizowane) , tylko gdzie ja bym je sobie powiesiła hmm.. ;) Niestety nie było żadnych starych monet czy banknotów :(

Czarnuszka Wczoraj miała być tylko woda.. ale mnie namówili ;) ;) ;) Dzisiaj nawet nie kupie piwa co by nie kusić, jeszcze się rozpije przez kafeterię ;)

Gość Dwugłowa Biedronka z jajami
ostanio giełdę staroci zaszycił sam prezes Kaczka i wygłosił słowo do zebranych staroci. A teraz zagadka: co to jest, 100 zębów i dwa jaja. i następna: co to jest 100 jaj i 2 zęby?

100 zębów dwa jaja. młody delfin 100 jaj 2 zęby, 50 moherów płci męskiej pilnujących krzyża.

a co to ja twój błazen by cię franco rozmieszać, daj dupy jakiemuś palantowi, to cie będzie krowo rozśmieszał...