Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy seks z nowym facetem

Która idąc pierwszy raz z nowym facetem do łóżka była nieogolona?

Polecane posty

Gość Pierwszy seks z nowym facetem

Np. na nogach, pod pachami, w okolicach bikini?

Gość jekajajednatakaaco
hehe nigdy bym tego nie zrobiła żeby nie wiem co sie dzialo i jak mi sie chcialo :D to przy takim nie ogarze bym sie dotknać nie dala :D

Gość bo jestes normalna
:)

Gość mi sie kiedys zdarzylo
zupelnie nieprzewidzianie skonczylismy u niego, mialam ochote, ale nogi niewydepilowane, i po prostu udalam ze ja dopiero po kilku spotkaniach bede gotowa, ale akcja byla, nawet jesli spodnie zostaly na tylku ;) to go jeszcze bardziej rozpalilo, kolejne spotkanie bylo niesamowite (nogi oczywiscie wydepilowane w miedzyczasie :)

Gość do mi sie kiedys zdarzylo
a pachy tez nieogolone? a jak kobieta idzie do lozka po kilku spotkaniach to szybka jest i zadna z niej cnotka

Gość jaki wstyd byl
Mi się kiedyś zdarzyło:-)...miałam busz na małej taki jak nigdy,ale to przez to,że rozstałam się z moja pierwsza miłością i miałam dość facetów na dłuższy czas.Poza tym chciałam tylko tamtego i tyle.Zaczęłam się spotykać z facetem którego poznałam na czacie defakto płakałam mu w rękaw za tamtym.Pewnego wieczoru zaprosił mnie do siebie,a mieszkał sam i miał dwa pokoje.Mieliśmy spać osobno.Po filmie,poszedł do drugiego pokoju...a ja po 15 minutach go zawołałam,mówiąc,że i tak nie zasne itp. Bo tak mam w nowych miejscach.Zaczęliśmy się wyglupiac..i od słowa do słowa..Mówię,że nie ogolona jestem a on to pokaz bo nie wierzę..Zobaczył i mówi,e tam chyba sobie poradzę gdyby co:) he he...i co chwilę hasło: o klaczek:).teraz się śmiejemy z tego:).Narzeczenstwo:)

Gość do jaki wstyd byl
a pachy i nogi?

Gość jaki wstyd byl
Pachy,nie pamiętam..Może miałam dniowy zarost..Pachy to codziennie gole,albo co drugi dzień.Nogi pewnie też nieogolone miałam.Ale miałam wtedy gdzieś co o mnie pomyśli:)

Gość o jezu o jezu
jak facet jest napalony i laseczkę ma goraca, mokrą, to nawet nie zauważy tych waszych pierdół ale macie problemy, głupie

Gość sassssssssssss
ja miałam nieogolon nogi, wstyd na maxa. co pradawtedy nie spalismy ze sobą, no, ale sie odkrył moją łydkę. siara :p

Gość o jezu o jezu
ja to w sumie prawie nigdy sie nie wstydzę.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbm
Ja mialam kiedys tylko sytuacje z moim pierwszym, to byly poczatki, grzeczne ogladanie filmow objeci itp. mial reke blisko mojej nogi, zaczal mnie gladzic po lydce, mialam niskie skarpetki stopki a wtedy spodnie rurki nie byly modne wiec nogawki szersze i wsunal reke pod nogawke, nawet nie wiedzialam kiedy a mialam taki 2-dniowy zarost- najgorszy bo kluje. Nic nie powiedzial, miny tez nie zrobil dziwnej, a ja zmienilam pozycje ze niby mi niewygodnie;)

Gość zdziwionazachowaniemjegozonyyy
jak można chodzić z niewydepilowanymi nogami, pachami i buszem "tam"? masakra jakaś :/ ja na bieżąco dbam o takie rzeczy

Gość zdziwionazachowaniemjegozonyy
bo nigdy nie wiadomo kiedy trzeba bedzie rozlozyc nogi przed przystojniakiem :) majtek tez nie nosze, bo i po co?