Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

000emilianka000

pomóżcie!!!

Polecane posty

witam.mam problem ze swoim 8 tygodniowym kotkiem.Jest ze mną od 2 tygodni,do tej pory wszystko było w porządku...To straszny urwis ale kochany jest...wczoraj (sobota) rano zauważyłam że jedno oczko jest ewidentnie mniejsze od drugiego. Wygląda to tak,jakby zrobiono mu makijaż i nie zmyto na noc,a dookoła jest jakby zaczerwienione...dzisiaj rano,widziałam jak się budził (właściwie sama go obudziłam żeby sprawdzić jak z okiem) nie mógł otworzyć oczka,dopiero po jakimś czasie przyleciał do m nie z o połowę mniejszym oczkiem jak wczoraj!!! nie wydobywa się z niego żadna wydzielina typu ropa,kotek ma apetyt i bawi się cały czas jak dawniej,więc narazie mam nadzieję że to nie koci katar,o którym pisano na tej stronie w poprzednich postach.ale mimo wszystko coś się dzieje z tym oczkiem.mam zamiar wybrać się z nim do weterynarza ale dopiero jutro-dziś jest niedziela,a ja mieszkam obecnie w anglii i wszystkie ogłoszenia,wykluczają wizyty w niedzielę...może mogę jakoś do czasu wizyty starać się mu pomóc???moja mama poradziła mi żeby do tego czasu przemywać mu oczko rumiankiem...czy ktoś może mi powiedzieć czy to mu nie zaszkodzi/ a może wasz kotek też miał taki problem? proszę piszczie