Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal Anonimus

Piękna nimfomanka...

Polecane posty

Gość Gal Anonimus

Czy ja mam takie szczęście w życiu, czy pecha ? Sam już nie wiem. Poznałem piękną kobietę. Piekielnie seksowna, ładna, szczupła, wysoka. Powiedziałem sobie, że basta z wolnymi związkami. Zasygnalizowałem również jej, że myślę o nas poważniej. A teraz? Robiliśmy to codziennie od dwóch tygodni. Teraz się trochę posypało. Zacząłem z nią bardziej poważne rozmowy i powiedziała, że potrzebuje przerwy, żeby wszystko przemyśleć. W tym samym czasie dowiaduje się, że jej przerwa wygląda tak, że cały dzień spędza z jakimś kolesiem. Sama mi to powiedziała podkreślając, że to tylko kumpel, zebym się nie martwił. Ja tego taki pewny nie jestem.. Widziałem ją z tym gościem przypadkowo w dniu kiedy pojechali razem na siłownie. Podobno miał jej pomóc w ćwiczeniach. heh ... Ona sama mówiła mi przez telefon, że ma problem ze znalezieniem dresów. Słychać było, że kładzie nacisk na te dresy. Niby nic, ale... Zobaczyłem ją w mega obcisłych dresach takich, że wszystko było widać. I robi maślane oczy do tego typa. Już widzę jak jej pomagał w ćwiczeniach na pośladki. Nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać, więc się śmieję. Wielu facetów pomyśli, że to marzenie .. seks bez zobowiązań z piękną kobietą. Nie dla mnie. Seks bez zobowiązań robi się nudny po jakimś czasie. Ulokowałem uczucia w kobiecie świadomej swojej seksualności. Jak to mówią seksualna, niebezpieczna. Tym bardziej taka laska jak ona. Masakra. Nikomu nie życzę tego, żeby poczuł się jak ja.

Gość byćinnym
olej ją, z taka panna przyszłości nie bedziesz mial

Gość Gal Anonimus
Ja wiem. :) Było zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Chciałbym tak nie patrzeć na wygląd.

Gość Gal Anonimus
Spieprzaj offerma. :) Ciebie temat nie dotyczy. Nie byłbyś w stanie nawet gęby otworzyć do takiej kobiety.

Gość ererge
byłem w identycznej sytuacji.. poznalem zajebiscie sexowną laske, bzykalismy sie bylo pieknie, nawet ona zasugerowala mi ze jestesmy para, wiec bylo jeszcze piekniej no i co.. po 4 miesiacach zabaw ze mna i udawania, ze jestesmy razem powiedziala mi ze nic nie czuje i mnie rzucila a za chwile pruła się juz z innym kazda sexowna suka jest taka sama... ;/

Gość Gal Anonimus
Seksualna, niebezpieczna... :) Ale przyznasz, że przez chwilę było pięknie, co ? ;p

Gość Gal Anonimus
Chyba pójdę do kościoła pomodlić się o jakąś ładną, spokojną blondynkę. :P

Gość terazbedeinny
wiecie dlaczego tak jest? bo jesteście dla yych kobiet za mili, za posłuszni, takie miski... już myslicie za jak taka laska chciala byc z wami lub sie z wami bzykac to myslicie ze pana boga za noga złapaliscie...a to wcale nie jeste tak... miej do niej spory dystans i to wtedy one beda sie starały...udawaj ze ci nie zalezy, nie pokazuj ze one sa ach i och, że oprocz niej sa inne

Gość Mariano....
a anal był autorze?

Gość Gal Anonimus
Myślisz, że mogę się tak zachowywać po tym jak z nią poważnie rozmawiałem o tym, że mi na niej zależy ? :)

Gość Gal Anonimus
" miej do niej spory dystans i to wtedy one beda sie starały...udawaj ze ci nie zalezy, nie pokazuj ze one sa ach i och, że oprocz niej sa inne" Nie sądzisz, że granie w takie gierki mija się z celem znalezienia wartościowej kobiety?

Gość terazbedeinny
nie wiem po co w ogole z nia gadales o tym...jak ona nawet tego moze nie czula, nie chciala, moze zle odczytales jej sygnaly... a po 4 moim zdaniem to kobieta powinna takie rozmowy zaczynac i dopiero jak ona powiez ze jej zalezy ze chce z toba byc i ze jest szczesliwa i bezpieczna przy tobie to dopiero moze odpowiedziec jej i powiedziec co o tym myslisz...

Gość terazbedeinny
to ona ma cie przekonac do siebie a nie ty... graj nieufnego i niedostepnego

Gość Gal Anonimus
Prawda. Muszę sobie to wyryć nad łóżkiem i zapamiętać raz na zawsze. :P Czyli teraz zostaje mi jedynie olać i czekać na jej ruch? Jak do mnie zadzwoni, że chce się spotkać, mam jej powiedzieć, że spotykam się z koleżanką robić wspólnie projekt? :P

Gość Gal Anonimus
Byłem nieufny i niedostępny. Ostatnio po prostu się do niej przekonałem. Ale za szybko zdecydowanie. :)

Gość terazbedeinny
teraz to juz za późno...ale na drugi raz masz nauczke... ona teraz juz ma cie w dupie, daje dupy kommus innemu, sorry ale jej imie to szmata

Gość terazbedeinny
nie chodzi o szybkość...to ona ma zaczac taka powazna rozmowe!

Gość Gal Anonimus
Nie daje dupy komuś innemu.. Po prostu spotkała się z jakimś typem. Raczej nie poleci na niego. Za dobrze ją znam.

Gość Gal Anonimus
Faktycznie chyba jest już za późno... Wiem o czym mówisz. Widzę to teraz. Zapamiętam to na następny raz. :)

Gość terazbedeinny
możesz tak powiedzieć albo w ogóle ja olej, zapomnij...o niej. bedziesz tylko cierpial przez nia bo takie jak te sytuacje beda sie powtarzac

Gość terazbedeinny
a skad to mozesz wiedziec ze nie dala tylka innemu...

Gość Gal Anonimus
Wiem, dziękuję. Przyznam Ci, że potrafisz przekonać. :)

Gość Gal Anonimus
Nie dala... Źle się wyraziłem. To nie "jakiś" gościu, tylko znajomy, którego znam od dziecka prawie.

terazbedeinny- To czasem dziala a czasem nie. Zalezy od kobiety. Niektore moga sie do ciebie przyproc ze nie okazujesz uczuc, nie interesujesz sie nia wystarczajaco albo po prostu ze sie nie angazujesz. Inne chca tego o czym ty napisales, a jeszcze inne lubia przeplatanki. I chyba tak jest najbzpieczniej. Dawac od siebie wszystko, ale tylko od czasu do czasu.

Gość terazbedeinny
bezronny - masz racje, nie zawsze tak jest, ale w przypadku Gala Anonimusa to sie sprawdzi... Gal - no to może jest jeszcze jakas szansa jak z nim nie spała, ale na moim miejscu bym dalej nie szedł w tę strone...ja bym ja olał i zapomnial...chyba ze tylko dla seksu bedziecie sie spotykac...ale to tez zalezy od moralnosci i szacunku do siebie...mnie przykladowo seks zobowiazan nie istnieje

Gość Dwugłowa Biedronka
wszystko jest w porządku, tylko ty jest za chudy w uszach do takiej kobiety. To jest dowód wprost, że chłopy to moga być co najwyżej dwacą plemnika i spadać na drzewo Galusiu, chudzinko.

Gość Dwugłowa Biedronka
Ja to lubie jak mi czasem facet krzesłem przypie***li!

Gość Gal Anonimus
Nie ma szans na seks bez zobowiązań. Raz już byłem w takim związku, żeby zobaczyć jak to jest i znudziło mi się po paru miesiącach. Nie jestem za chudy w uszach do niej, tylko jej najwyraźniej brakuje pewnych wartości w życiu.:) Też uważam, że powinienem ją olać.

Gość terazbedeinny
gal - nie nazywaj zwiazku jak tylko o seks chpdzi... to sie nazywa układ!

Gość Gal Anonimus
Miałem na myśli wolny związek. :) Cokolwiek. :)