Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona1982

rodzina patologiczna

Polecane posty

Gość zagubiona1982

Dlaczego rodzice obwiniają mnie za wszystkie problemy świata?Pochodzę z rodziny patologicznej.Ojciec byly glina nie wylewjacy za kolnierz mama tez lubi sobie wypic.Przez cale dziecinstwo (o ile mozna to tak nazwac) bylam o wszystko obwiniana i gnebiona zdarzalo sie tez ze zostalam uderzona.Teraz gdy jestem dorosla mam skonczona dobra szkole i mam dobra prace nadal jestem dolowana.mam wlasna rodzine dzieci nie mieszkam juz od dawna z nimi.ale koszmar trwa nadal!Wczoraj mojego ojca zabrala policja poniewaz sie awanturowal.zostal zatrzymany na izbie wytrzezwien....Rano odebralam telefon zebym go stamtad zabrala.gdy poiwedzialam ze niemam takiej mozliwosci zostalam oczerniona z gory do dolu....teraz takze moja matka powiedziala ze zaluje iz mnie urodzila....mam totalnego dola nie wiem co moglabym z tym zrobic.proszę o MĄDRE!!! rady

Ciesz się, że jesteś PO PROSTU Z PATOLOGII. I wszystko wiadomo o tym. Ciesz się z tego i raduj. Przynajmniej masz swoje dzieci. Ja miałam być anglistką i PÓŻNIEJ biologia NAJWYŻEJ oraz wyjazd. A w ogóle miałam być ogrodniczką i wyjazd. Studia jakieś tam - też mogły być, ale byleby się nie przemęczać. To po pierwsze. I po drugie. A póżniej praca. NIGDY bym do liceum już nie poszła. To źle zrobiłam i pełno ludzi się przez to powiesiło. Może dlatego nie lubie zdjęć? Żadnych już :(