Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wcurwiony....

Też tak macie że lecą na was kobiety - pasztety, paszczury i hogaty?

Polecane posty

Gość Wcurwiony....
rozumiem

Gość Amicorum
Tyle że jakby sie tak przyjrzeć to sam jestes desperatem. Może też wcale nie takim atrakcyjnym z ajakiego się podajesz. Niewiele kobiet odważy się podobić do faceta ładniejszego od siebie.

Gość jlsdkncsndlvcn
niestety leca na mnie co mi sie nie podobaja a te co sie podobaja to mnienie chca :/ i tak zyje 30 latek

Gość Wcurwiony....
"Niewiele kobiet odważy się podobić do faceta ładniejszego od siebie." no właśnie :o

Gość Wcurwiony....
z wyjątkiem tych brzydkich, bo one niestety mają odwagę

Gość wcurwiony dupa z ciebie
a nie facet stękasz że podbijają do ciebie brzydkie laski, bo niby taki piękny jesteś?? widocznie nie :D skoro te ładne mają cię gdzieś to jednak coś z tobą musi być nie tak :D swój do swego ciągnie i mi nie wmówisz, że brzydka ma odwagę zagadać do faceta, w dodatku tak nieziemsko przystojnego za jakiego się uważasz jeśli tak jest dlaczego jesteś sam??? a może masz w ogole jakieś wygórowane wymagania wychowany na trzepaniu konia przy internetowych wyfotoszopowanych jotpegach?? :D:D generalnie, uważam ten temat za niedzielną prowokację znudzonego prawiczka 🖐️

Gość Wcurwiony....
uważaj sobie co chcesz 🖐️

Gość Amicorum
No własnie nie, mowie jako pasztet, że do przystojnego faceta bym nie podobiła.

Gość Wcurwiony....
Amicorum - ona by też nie podbiła gdybym z nią nie gadał

Gość Amicorum
a co oświadczyla Ci się.....?

Gość Wcurwiony....
dobra, idę stąd 🖐️

to może się tak nie picuj przed lustrem pedale to nie bedą na Ciebie tak leciały.. może jak będziesz normalny to normalna dziewczyna tez na Ciebie spojrzy..P.S. coś mi się wydaje, że mi być do gustu nie przypadł, niby przystojniak a zarazem cham.Pozdrawiam - ładna dziewczyna

Gość jednax
Kobieta wybiera takiego faceta, jakim sama chciałaby być gdyby była mężczyzną. I tak to jest wg psychologii. Spójrz na siebie ;p

ah... no bo siedzę tu już dłuuuuuuuuuuugo, prawie 7 lat ;) ale 'pierdolić' nie musisz, obejdzie się ;)

aha... to W. M. podoba się tylko łądnym... a jak komus się nie podoba, to ten ktoś jest brzydki...? :O

Gość Amicorum
no tak ale tylko (męskie oczywiście) frajerstwo na kafe wogole wchodzi. Normalniejsi siedzą na ławeczce w parku ze swoimi pannami albo grają w nogę(tudzierz w kosza)

oj koloratka nie mówię o gejach tylko o przysłowiowych pedałach czyli gościach co się pucują przed lustrem jak baby i korzystają częściej z solarium

panie wcurwiony wcale się za paszteta nie uważam i jestem pewna w 100% że sam byś do mnie uderzał lovelasie. Jak mi nie wierzysz to wszystko da się załatwić

wiesz.. to że ona też za pedałami nie przepada nie czyni jej pasztetem, a nawet jak sama się za taka uważa nie oznacza też, że ma rację.. ja znam naprawdę ładne dziewczyny które narzekają na swój wygląd..