Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wcurwiony....

Też tak macie że lecą na was kobiety - pasztety, paszczury i hogaty?

Polecane posty

:classic_cool: a tak serio- nie jestem brzydka no:D ale piękna też nie :P w każdym razie- nie krzywię się, jak patrzę w lusterko;)

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
Na mnie tez zadne nie leca;(

i właśnie wg mnie jest ładna i nie jest zadufana w sobie.. i pewnie siebie nie docenia bo 'zawsze może być lepiej' :) Ja Cię lubię Koloratka :D

skoro pierwszy krok mamy za sobą koloratko to może masz ochotę pogadać (nie chodzi mi o lesbijskie kontakty;p) tak tylko.. jak tak to możesz podesłać mi na maila nr gg czy coś I od razu mówię że jest to mail z którego korzystam właśnie do celów mało ważnych i są tam fałszywe dane więc jak chce ktoś mnie głupotami zawalać proszę bardzo :) czop115@o2.plAle głównie chodzi mi o Koloratkę

Ja moge napisac,ale nie bede pisal glupot:P

ciekawe która osoba to napisała.. na pewno mądra i piękna.. może masz kompleksy i chcesz się dowartościować wyżywając się na innych ? :)

margirit umowisz sie ze mna,jak napisze?

Gość BabuniaDobraRada
Witaj Wnusiu, umówisz się ze mną na randkę? :)

odezwał się.. a sam siedzi na kafeterii... a siedzenie na forach tez jest pedalskie wiesz:D

no tu na pewno nie bede prowadzila konwersacji chcesz to pisz to Ci powiem jak jest ;]

Gość BabuniaDobraRada
Wnusiu.... Panie Wcurwiony.... Czekam.... Z chęcią się z Tobą umówię, skąd jesteś wnusiu? :D

poszlo @

Gość chwdkafeteriankom
mam to samo. do tych ladniejszych przyznaje sie, ze nie mam odwagi zagadac niestety.

wesz, że aż kipi od Ciebie desperacją.. że tylko 'kaszaloty' na Ciebie lecą... taka wroga i agresywna postawa wobec innych zdradza Twoje sfrustrowanie :) Ja jestem zdrowa i nie mam kompleksów i nie najeżdżam bezsensownie na ludzi :) i wcale mnie nie rusza, możesz mówić o mnie co zechcesz :)Pozdrawiam

Gość chwdkafeteriankom
bo tu nie ma dziewczyn, tylko wyroby kobiecopodobne. wiec absurdem jest tutaj pytanie o jakiekolwiek rady.

czemu chcesz pakować ch.ja w dupe nie prawdziwym kobietom ? z kolejnym coś nie teges.

Gość chwdkafeteriankom
margirit nawet tak nie pisz.w glebii duszy kipisz zloscia i z trzęsącą się łapką co chwilę odświeżasz temat by sprawdzić, co o tobie piszą. juz kurwa nie udawaj. wszystkie jestescie falszywe.

hahahahahahaha wiecie, że mówicie też o sobie ? :) ale ćśiiii... nikt się nie zorientuje ;)

Gość chwdkafeteriankom
ja nie ukrwyam, ze mnie irytujesz. ale łapka mi sie tak nie trzesie ze stresu jak tobie. idz na miasto szukac koleia w fajnej bryce lepiej, a nie czas tracisz.

Gość chwdkafeteriankom
no jasne, ze tak. jakby olewala, co piszemu, to by slowa nie napisala, a nawet by olała temat.

mam do tego pełne prawo :) a Ty też nie skończysz :) ja skończę jak mi się znudzi.. w sumie to mam trochę nauki dziś.. zaraz dam Ci spokój bo już masz dosyć pasztetów prawda :D ? już pieknisiu niedługo sobie pójdę :)p.s. a kopara by Ci opadla jakbyś wiedział z kim prowadzisz dyskusję (tak, skończyłam ze skromnością) już nie zawracam gitary, ciał bambino :) powodzenia w podbijaniu tych pięknych kobiet

Gość chwdkafeteriankom
slaba riposta. ale skoro tak, to szkoda ze ladne dziewczyny maja taki zjebany charakter jak ty :)