moth777 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Sprzedam Sylvie 20, 2 opakowania za 40zł. moth777@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maadzialenka580 Napisano Maj 8, 2011 hej wszystkim.. Mam do sprzedania 3 opakowania tabletek antykoncepcyjnych SYLVIE 20. Są to pełne opakowania, nawet nie otwierane.. Cena to 50 zł za 3 opakowania. Cena w aptekach to ok.23zł/op. Data ważności: 08/2014 Powód sprzedaży: Chcę już odstawić tabletki, a nie chce wyrzucać ich do kosza.. OKAZJA !! Proszę o kontakt mailowy: madzii-urka@gmail.com Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaint Napisano Maj 10, 2011 Witam maadzialenka580 prosze podaj aktualny adres e-mail, Jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewka.ruda 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 witam, kupię tabletki sylvie20. pilne!! przełożono mi wizytę u ginekologa, a prywatnie nieco szkoda płacić 100 zł za receptę ;) mój adres e-mail: ewka1987@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bakoma19 Napisano Sierpień 3, 2011 Kupie pilnie sylwie 20 mój ginekolog na urlopie. proszę o kontakt 9713223 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkoberka Napisano Sierpień 3, 2011 kupie sylvie 20 kontakt mkoberka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agg123 Napisano Sierpień 31, 2011 kupie sylvie 20 ivy_89@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evvvv Napisano Październik 10, 2011 kupię pilnie sylvie 30 - mój lekarz jest na urlopie. kontakt gg: 8749724, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ooojajagodkaooo 0 Napisano Grudzień 13, 2011 Sprzedam 3 opakowania Sylvie 20 data ważnoście to luty 2016 są mi niepotrzebne a szkoda wyrzucic do kosza. Cena to 60 zł info na e-mail : jagoda.h1984@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ooojajagodkaooo 0 Napisano Styczeń 3, 2012 Oferta już nie aktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilka 22 Napisano Luty 9, 2012 Witam dziewczyny! Kupię pilnie Sylvie 20... Proszę o kontakt mail: kamilcia1617@wp.pl lub gg : 4144333 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dusia902 Napisano Luty 12, 2012 Sprzedam nowe opakowanie tabletek Sylvie 20. Kupione 3 tyg. temu (ale niestety le na nie reaguje) Wysyłka wraz z tabl. 25 zł. dusia902@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aannkkaa.c Napisano Luty 16, 2012 Witam serdecznie! Odsprzedam sylvie 20 x 2 opakowania za 35 zł. Niestety wracam do poprzednich a tych nie chce wyrzucać. Osoby zainteresowane proszę o kontakt aanniaa1987@o2.pl Pozdrawiam, Anka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość latino79j Napisano Marzec 7, 2012 kupie pilnie sylvie 20,prosze o kontakt latino.nails@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ha.lo Napisano Maj 22, 2012 Kupię tabletki Sylvie 20 w atrakcyjnej cenie. Mój e-mail: ha.lo@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawazczekoladą 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 Sprzedam 2 opakowania Sylvie 20, za 40 zł,ważne do 2016roku. paulka91-16@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxis Napisano Sierpień 19, 2012 Sprzedam Sylvie 20. cena 20 zł. nadziejkaaa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nati89 Napisano Wrzesień 24, 2012 Kupie Sylvie20, niestety zgubilam recepte na nie a wizyte mam umowiona dopiero pod koniec pazdziernika wiec potrzebuje opakowania na juz. Prosze o kontakt bugs89@wp.pl, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marych777 Napisano Październik 16, 2012 sprzedam 19 szt. tabletek (napoczęte opakowanie) cena symboliczna 5zł + koszty przesyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivy89 0 Napisano Listopad 1, 2012 pilnie kupię opakowanie SYLVIE 20, przełożona wizyta u gin :/ najchętniej Warszawa lub okolice, dziękuję za odpowiedź! :) ivy_89@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupieeee Napisano Grudzień 2, 2012 Witam ! Kupie tabletki sylvie 20 jak najszybciej!!! zgubilam recepte a konczy mi sie juz opakowanie a niestety nie chce tracic pieniedzy na kolejna wizyte tylko po recepte ! kontakt: kolorowydlugopis@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Witam serdecznie! Mam do sprzedania 5 opakowań sylvie 20. Cena za jedno opakowanie 17 zł (w aptece kupiłam za 24 zł). Niestety mój organim średnio działał na te pigułki i byłam zmuszona zmienić, a kupiłam za jednym zamachem 6 opakowań no i teraz zostałamz 5, a szkoda je wyrzucać. Kontakt: jarosz.weronika@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2015 2 op. za 50 zł. mariolan@autograf.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amamam Napisano Kwiecień 23, 2015 sprzedam jedno opakowanie sylvie 20, ważnosć do 04.2017 za 20 zł+przesyłka kontakt- amamam@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2015 Sprzedam 3 opakowania sylvie 20. W jednym brak kilku tabletek (sluzylo mi jako zapasowe) wszystkie wazne do 2017 roku. Cena 50zl. Odbior na terenie warszawy. Nie wysylam. pietaszek0@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glmkalość Napisano Maj 18, 2015 Sprzedam sylvie 20 dwa opakowania za 50 złoty , kontakt lmkaldsmvj@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilcia1617 0 Napisano Maj 22, 2015 Dziewczyny kupię tabletki antykoncepcyjne Sylvie 20 liub Kontracept. Najlepiej ze 3 opakowania z przesyłką. Proszę o kontakt na e-mail: kamilcia1617@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2015 Kupie Sylvie 20 najlepiej 3 op. od uczciwej osoby wysyłka ze sprawdzeniem zawartości i płatność przy odbiorze. Decyduje się na taka dostawe gdyż jest zbyt wiele oszustów. Kontakt izunia1225@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 Jestem zainteresowana kupnem tabletek Sylvie 20 (najlepiej kilka opakowań), magda_chinka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśkk 0 Napisano Styczeń 10, 2016 Witam, kupie tabletki Sylvie 20. Pilne! Kończy mi się opakowanie a wizyta u ginekologa niestety zostala przesunięta na za miesiąc ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach