Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzelec z III dekady

Jakiego znaku zodiaku nie lubicie?

Polecane posty

Ja nie przepadam za Skorpionami i Pannami (kobietami). Lubię Bliźnięta, Lwy, Barany. I napiszcie spod jakiego znaku jesteście. 🖐️

Gość rak 3 dekada
nie lubię ryb, panien i notabene raków lubię byki, skorpiony i wagi

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
Ja jestem rybą, co Ci nie pasuje w rybach? :( Raki i skorpiony są strasznie naładowane negatywnymi emocjami, źle się przy nich czuję. Panny to zbytni perfekcjoniści.

Gość rak 3 dekada
z rakiem to się zgodzę, jesteśmy naładowani negatywnymi emocjami ale to samo widzę u ryb natomiast znam fantastyczne skorpiony

biedronka bez ogonka A z jakiego znaku jesteś?

Gość dcfdfdf
BARANY to typowe barany, scierwa, szmaty, kurwy, glupki, pustaki itp

biedronka bez ogonka aha :)

Gość IMO13753
Portugalka! I co z tym tytułem, bo nie mogę Twojego filmu nadal znaleźć?

Gość eeeeetyyyyyy
Ja jestem spod znaku BARANA i jakoś nie jestem szmata, kurwą, ścierwem, pustakiem itp. ;)

dcfdfdf Ale proszę o nie obrażanie tu żadnego znaku zodiaku, bo nie o to chodzi. Tylko kto jest spod jakiego i kogo nie lubi (ewentualnie dlaczego). A Ty z jakiego jesteś?

Gość raczekccccccccc
a ja jestem rak i typowy opis raka pasuje do mnie w 90% ! wiec jako typowy rak wypowiem sie i powiem ze nie lubie wag. z zadną osoba spod znaku wagi jaka w zyciu znalam nie potrafilam znalezc wspolnego jezyka, nie potrafie sie zblizyc do nich mimo ze wagi raczej to otwarci ludzie ale jakos nie umiem. faceci raki są prorodzinni za to, uczuciowi.

Gość raczekccccccccc
o a lwy są git ;p

Gość poplotkujmy
to dziwne! co piszecie! bo RAKI i RYBY siwetnie sie dogaduja i a wspanialymi partnerami w zwiazkach.

Gość smieszni jestescie bo
znaki to glupi wymysl ktory wcale nie wplywa na charakter czlowieka-sa swietne byki jak i pojebane i tak z kazdym znakiem tak jak i w zawodach nie kazdy ksiadz to kurwiarz itd itd

Gość raczekccccccccc
ja lubie kobiety ryby dogaduje sie z nimi ale z facetami to nie wiem. znalam tylko jednego rybę ale jakis wariat zaprzeczenie tego co sie o rybach mowi. cham i prostak ;p

Gość raczekccccccccc
czemu ja wierze ze cos w znakach musi byc. . dlaczego np kazdy blizniak jakiego znam to gaduła? czy ktos zna blizniaka muła nietowarzyskiego? zaloze sie ze nie ma takich ;p

raczekccccccccc Zgadza się , raki są raczej rodzinne. Mój dziadek to rak i zawsze zajmował się rodziną. Ja Lwy też lubię :) raczekccccccccc Książkowo tak, bo to trygon wodny, ale w życiu może być inaczej :)

Gość wiem ja wiem
baranów :P

Gość jest wiosna, pieli ogródek
smieszni jestescie bo-- widac ze masz pojecie o temacie znaki zodiaku to nie zaden wymysl :O

raczekccccccccc Zgadza się, Bliźnięta to straaaaaaaaszne gaduły :) Nie można się nudzić z nimi. A myślę, że nie warto polemizować z niedowiarkami, jak ktoś się tym nie interesuje i nic nie wie na ten temat, to jego sprawa :) Zresztą temat topiku nie brzmi :"Czy wierzyć w znaku zodiaku" lub coś w tym stylu. Proszę o czytanie ze zrozumieniem :classic_cool:

wiem ja wiem A z jakiego jesteś znaku? Piszcie, z jakich znaków jesteście!! P.S. Ignorantom, niezorientowanym w temacie, znaki zodiaku kojarzą się jedynie z horoskopami w kolorowych gazetach :) 🖐️

Mój mąż jest z pod znaku Bliźniąt ,gadułą to on nigdy nie był ,ja z kolei dużo gadam, jestem koziorożec.

Gość raczekccccccccc
o no prosze:) to moze tez kwiesta płci. ja znam pełno dziewczyn blizniakow i uwielbiaja gadac :D

Mój mąż jest z pod znaku Bliźniąt ,gadułą to on nigdy nie był ,ja z kolei dużo gadam, jestem koziorożec.

Gość ktośka657869
Astrologia nie jest taka prosta jak wam wszystkim się wydaje oprócz tak zwanego znaku słonecznego czyli właśnie popularnego znaku zodiaku, liczy się także w jakiej pozycji w czasie waszego urodzenia był Merkury, Wenus, Mars, Jowisz, Neptun, Pluton i Uran. Te wszystkie dane ( i jeszcze kilka innych ) decyduje o charakterze człowieka. Znając tylko położenie słońca w czasie czyjegoś urodzenia nie da się tak naprawdę nic o nim powiedzieć, trzeba znać cały kosmogram.

Gość kama rama
ja jestem wodnikiem i lubie wszytskich!!!