Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzelec z III dekady

Jakiego znaku zodiaku nie lubicie?

Polecane posty

Gość drugi rak
nie cierpię bliźniąt i lwów, boję się skorpionów

Gość cocos nucifera
a ja jestem bliznieta i nie lubie rakow i bykow - nudziarze i domatorzy. dobrze sie dogaduje z innymi blizniakami i wagami

Gość bezstronna
Najśmieszniejsze jest to, że osoby, które nienawidzą swojego własnego znaku zodiaku, tak naprawdę nienawidzą samych siebie. Nie ma żadnych naukowych dowodów na wiarygodność astrologii, znaków zodiaku itp. Jest mi was żal, że nienawidzicie innych ludzi i SAMYCH SIEBIE z powodu tak naprawdę DATY URODZENIA. Bardzo wam współczuję. Przeczytajcie opisy innych znaków zodiaku tak jakby to był wasz - zapewniam Was, że będzie pasował tak samo jak pasuje Wam opis Waszego znaku. Robicie z siebie NIEWOLNIKÓW OBARCZAJĄC SIĘ CIĘŻAREM, KTÓRY KTOŚ TAM WYMYŚLIŁ.

Gość ghrrrhhrr
nie wiem czy mam się śmiać się czy płakać...

Gość ja baran ja baran ;)
nie przepadam za pannami i koziorożcami, przez tę ich skrupulatność i pedantyczność. ale to nie są jakieś negatywne odczucia, po prostu mam na nich szufladkę "nieszkodliwi wariaci bez wyobraźni i zdolności do spontanu" ;) i były chłopak- rak mnie wkurzał swoimi rozczulaniem się, ckliwością i tego typu bzdetami ;)

a ja jestem strzelcem z III dekady i powiem wam że nie trawie Panien bo są wkurwiające i cały czas się dopierdalają do czegoś, lubie barany fajne imprezy z nimi i się dobrze kochają :D bliźnięta moja matka gaduła nr1 brat spod Raka, duże dziecko, hmmmm skorpiony też lubie, ale wkurwiają mnie tymi aluzjami, nigdy ci nie powie w twarz tak jak strzelec czy baran co myśli tylko zawsze okrętną drogą, co mnie denerwuje, wodniki kolesie to babiarze i zdradzają swoje kobuety, lwy są zarozumiali i lubią komplementy, byki lubią dobrze zjeść i żenić się jak już mają 18 lat, kozy mają kamienne twarze, "poker face" ale bardzo inteligentne nie chcą nikogo urażać, wagi to są największe kurwy, malują się, pindlują, dobrze ubrane i zmieniają kolesi jak rękawiczi lecą na kase i umieją bajerować, aż za miłe, ... chcesz męża na stałe ---> byk, skorpion, koziorożec chcesz seksu----> baran, lew, strzelec, wodnik chcesz polamentowac---> panna, rak, chcesz bawić się w rolnika---->byk, chesz być skończonym idiotą i pośmiewiskiem----> waga

Gość klopsik22
jestem lwem,nie cierpie blizniat i panien

Gość jjdjsdhjasdjadbahbd
Koziorozcem jestem -zawsze pod górke z baranami mam.

Gość ona zamyślona
Jestem strzelcem i uwielbiam wszystkich, bez względu na znak zodiaku...:D

Lwy Barany i Strzelce to ognień !!!! :) dogadujemy się....... ciężko nam ze znakami ziemnymi jak Byki, Kozy i PANNA

Gość REC
Jestem Pani Panna, nie znoszę Lwów i Strzelców. Lwy - zarozumialce i myślą, ze wszystko mogą i robią najlepiej. Strzelce - kłamcy, cwaniaki i całe życie by balowali...

Gość Jakajataja
Ja baran ja baran ja jestem koziorozcem. I mój facet. I kilka innych osób. I nie znam bardziej spontanicznych osób :) mnie to się boją bo w miejscu nie usiedze i ciągle coś wymyślam. Spontan to moje drugie imię. Pedantycznosc też nie pasuje bo jesteśmy bałaganiarzami. Ale nie lubie tego znaku ze względu na kłótliwosc i bycie upartym

Gość Ahoj marynarzu
Ja jestem skorpionicą i po prostu nie potrafię zdzierżyć: *Raków - melancholijne, faceci to maminsynki oczekujący wiecznego pocieszania i niańczenia, a kobiety lubią przesadnie dramatyzować. *Ryb - łatwo je urazić, mają okropne humorki, zmienne, lubiące wyolbrzymiać ("Robi z igły widły"), narcystyczne, oczekujące wiecznego współczucia. *Strzelców - ich bałaganiarstwo, niechlujstwo, roztargnienie, lekceważące podejście do poważnych spraw, doprowadza mnie do białej gorączki. *Lwów - szukający poklasku oraz komplementów, narcyzy, egoiści. Za to nie ma nic lepszego niż: *Barany - Bardzo sobie cenię ich energię, pewność siebie i poczucie humoru. Lubię się z nimi przedrzeźniać i żartować. *Panny - schludność, krytycyzm, czy ich spokój oraz opanowanie, nigdy mnie nie odstręczało. Wręcz uwielbiam to w nich. :) *Koziorożce - pracowitość, specyficzne poczucie humoru, opanowanie itd. - wszystko to w nich kocham. :D *Byki - leniuchy z fajnym poczuciem humoru, pewnością siebie, wyrobionym zdaniem na każdy temat, wierni i rodzinni. *Skorpiony - zauważyłam, że zazwyczaj skorpion ze skorpionem dogadują się świetnie i ja nie jestem wyjątkiem. :)

Ja jestem Waga i nie mam jakiegoś wrogiego znaku zodiaku :) Najlepiej do mnie dopasowany ma mój chłopak, bo jest Wodnikiem :)

Gość 17.12
Ale fajny topik :) Widzę dużo podobieństw w sympatiach i antypatiach Strzelców :) Ja lubię: -Bliźnięta (choć bywają strasznie fałszywe, nieraz się przekonają, ale i tak coś mnie ciągnie do nich) -Barany -Lwy -Strzelce A nie lubię: -Panny !!! zrzędzi, ocenia, krytykuje, bez przerwy biedna zarobiona i chora -Skorpiona!!! potrafią być bardzo natrętne, ciągle coś chcą, pożyczają, ciężko się uwolnić od nich i wypominają co się da tak dla rozrywki chyba

Gość Tarantullla
Ja jestem spod znaku Raka i nie lubię Lwów i Bliźniąt

Gość penelopaa_cruzz
Ja jestem kobietą - koziorożcem nienawidze znaku WAGA - kobiet i facetów, okropni zapatrzeni w siebie ludzie :// najbardziej lubię panny, koziorożców, wodników, lwy

Gość kkkkkkkkkkk
a ja uwielbiam wagi a jestem skorpionem

Gość rzęsyyy
Potwierdzam, że wAGA to najgorszy znak zodiaku. Samolubne, egoistyczne, widzą tylko czubek wlasnego nosa, hipokryci jednym słowem. Od wszystkich wokol siebie to wymagają nie wiadomo czego, ale od siebie samych to niczego. Najfajniejsze są chyba wodniki, zero problemów z dogadywaniem się, jeszcze panny, raki, ryby i skorpiony są w porządku :) Ja jestem koziorożcem.

Gość gość
nie lubię kilku panien. zdarzają się inteligentne ale sporo z nich taka nie jest, po prostu. kiedy są brzydkie, zrobią wszystko żeby to ukryć. panny ogólnie moim zdaniem dzielą się na dwa typy charakteru. z tym pierwszym intelektualnym się jak najbardziej dogadam, z tym drugim nie. lwy to dobrzy znajomi, są zdolni do współczucia. ale spróbuj zapomnieć skomplementować ich charakter, wygląd czy pomysł, to po tobie. nie dopuszczają innych do głosu. sami często są zazdrośni. nie da się ich wtedy pocieszyć. Znaki które lubię-strzelec po prostu za wszystko, ryby za dużo rzeczy najczęściej za dobry charakter, byki za inteligencję i dar wymowy(na ogół tylko te z trzeciej dekady). nie należę do żadnego z tych znaków które napisalam.

Gość gość
Wg mnie beznadzieja totalna to skorpiony zarówno faceci i kobiety!

Gość gość
Kobieta Panna - beznadzieja w łóżku i wiecznie kogoś obgaduje z koleżankami, drobiazgowa pedantka. Można się z taką zamęczyć na śmierć - na podstawie dwóch egzemplarzy ;)

Gość bliźniakorak
Ja urodziłam się 21 czerwca i nie wiem jaki mam znak. Raz jest napisane, że bliźnięta a raz, że rak. W dodatku ani jeden ani drugi opis do mnie nie pasuje :// ja mam to sprawdzić?