Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzelec z III dekady

Jakiego znaku zodiaku nie lubicie?

Polecane posty

Gość kaszalotjeden
bergamotka zgadzam się co do Ryb ,faceci z pod tego znaku to nieudacznicy życiowi,wieczni marzyciele,wiecznie czuli się krzywdzeni ,nudni jak flaki z olejem znałam 3 z pod tego znaku i każdy na początku mnie oczarował totalnie a niedługo później każdy rozczarował jak pokazali prawdziwe wnętrze.Zerwałam i nie żałuję:) Ja jestem Bliźniakiem -kobietą i powiem nieskromnie ,chyba najciekawszy znak zodiaku ale takiej kobiecie trudno dotrzymać kroku.Nie można się z nami nudzić mamy dwie osobowości .Jedną nogą jesteśmy w domu ,drugą w Australii .LUBIĘ SIEBIE I SWÓJ ZNAK :)

spod Ryb:) Podobno najlepiej dogadujesz się z osobami spod tego samego trygonu,(np.ziemski-ziemski)ale nie zawsze się to sprawdza

Gość esoes1234
skorpiony

Gość kaszalotjeden
nie to miało być do FRESH :) Nie cierpię Ryb

Gość kaszalotjeden
Bliźniaki faktycznie mają dwie osobowości :)Ja Bliźniak :) To prawda mam ciekawe życie nigdy nie wiadomo co wymyślę:)Jak kocham to wiernie ....jeśli ktoś mnie zrani nie wybaczę ,zapomnieć też trudno ,to wada ale nie potrafię wybaczyć -mogę tolerować względnie taką osobę ale jeśli mnie oszuka i zrani ma przesrane niestety:(

Gość gość
ja musze sie przyznać że lwy są troche egoistyczne, wiem po sobie :Dale cóż... bez przesady :O ale tak jesteśmy fajni,mój ulubiony model i piosenkarz Jayy von Monroe to też lew :D ja jakoś sama poznaje kto jest z pod mojego znaku i kto jest lwem.

Gość gość
lubie swój znak zodiaku bo podobno lew to królewki znak :D

Gość gość
* królewski

ja jestem Ryby Bardzo lubię Skorpiony, każdego,świetnie się z nimi dogaduję, Lubię Raki Lubię Strzelce _____ Nie lubię znaku - Panna Nie lubię - Lew _____

Gość aa na koziorożca nikt nie
jedzie :D:D

Up🖐️

Ja - Ryby. Dobrze dogaduję się z Bykami, Rakami, innymi Rybami. Na krótką metę mogą być też Panny i Koziorożce. Nie dogaduję się z Baranami, Lwami, Strzelcami i Wagami.

ja byk a nie lubie bliznia\ka barana i wagi

Gość dość wyraźna
nie przepadam za kobietami bykami, drażnią mnie

Gość jupiiiiii
ja ryba no i bardzo dobrze dogaduję się z koziorożcami i lwami

Gość adddda
ja rak i nie lubie skorpionów, lwów i strzelców

Gość Slodka pani strzelec:)
nie lubie panien ,ryb lubie:)Wagi ,barany i wodniki

Gość counter crow
czemu panien nie lubicie? :)

counter crow Nie lubię panny, bo: 1.U jednej pracowałam i oszukała mnie na 400 zł (najpierw kazała mi nie przychodzić na razie do pracy, później się w ogóle nie odzywała , a później zniknęła) 2. U drugiej panny pracowałam dorywczo (kilka dni) i na koniec oszukała mnie z rozmysłem o 14 zł (nie doliczyła 2 godz pracy za które normalnie należały mi się pieniądze) 3.Moja ciocia to panna i przez pewien okres czasu musiałam u niej mieszkać i można powiedzieć, że mnie gnębiła (brała kasę za mnie a mi nie dawała ani grosza i w ogóle) 4.Koleżanka mojego chłopaka Panna (ona była z I dekady - uważam że to najgorsza dekada) usilnie próbowała nas skłócić (mówiła mu jaki on fajny a ja taka zła itp.) nawet mówiła , że mnie pobije. 5. Z jedną dziewczyną Panną pracowałam i udawała , że mnie lubi, a tak to myślała tylko o tym, żeby siebie przedstawić w dobrym świetle, a mnie w złym. Parę dziewczyn ze szkoły, których nie lubiłam były ze znaku Panny. Choć jedną Pannę lubię moją sąsiadkę :) Ale jej za dobrze nie znam, tak to zawsze bardzo miła jest.

Gość waga z 2 dekady
nie lubie panny faceta męczący jest tez koziorożec

Gość Panna to najgorszy znak
wg mnie oczywiscie. A jestem tego pewna, bo sama jestem panna...

Gość kocham rzodkiewki
nienawidzę: panien, skorpionów, bliźniąt,koziorożców

ale nikogo nie okradam i nie bije :classic_cool: chociaz jakbym znalazla stowe bez dokumentow to na pewno bym nie oddala do biura rzeczy znalezionych :D

Panna to najgorszy znak A czemu tak uważasz opowiesz o sobie?

Ale Ty tez tak uwazasz ;) Wiec jak widac cos w tym musi byc :D Chorobliwa punktualnosc, upierdliwa dociekliwosc. Bylam dosc krytyczna kiedys (z tym staram sie walczyc). Co gorsza, myslalam ze ta krytyka to ja zbawiam swiat :classic_cool: W dodatku zawsze musze miec racje. Nawet jak wiem, ze nie mam, to musze tak manipulowac faktami i mamic "przeciwnika" zeby wyszlo na moje :O No ze nie wspomne o ozieblosci seksualnej :O I braku inicjatywy, pomyslowosci. No wiecie... taka przyslowiowa kloda :P W dodatku okropna panikara. I jeszcze lubie wszysttko przekolorozywac. Ale to juz tak do przesady. I czesto mi sie roi we lbie. Wystarczy slowo, a ja sobie od tego slowa cala historie tworze. Ciezkie jest zycie z panna 😭

Gość dość wyraźna
nie lubicie panien?:) czyżby to najgorszy znak?

Panna to najgorszy znak Fakt, ja nie lubię Panien, ale chcialam poznać obietywną opinię Panny o sobie :) Z krytycznością i panikarstwem to zgadza się, to głowne cechy panny. Rodzice kolegi to panny i ma strasznie z nimi.