Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa777

co myslicie o tej tunice??

Polecane posty

Gość króliczek św
Jak dla mnie ta tunika jest ok. Haki masz kolor włosów? Kolor różowy najładniejszy dla blondynki i brunetki, a dla rudej to może ten szary

Gość nowa777
Króliczek św - fajny nick :D. Jestem blondynką i wlasnie ta rozowa mi sie najbardziej podoba, a na drugim miejscu niebieska. Tylko nie chce by barbi ale to nie taki roz chyba

Gość nowa777
Czy juz nikt sie nie wypowie :(. Jeszcze mam niby13 dni na zastanowienie ale ja bym chciala ja miec juz teraz natychmiast i co, mam tak czekac do ostatniej chwili? To tortura ;D. Jakby co to piszcie czy warto kupic, doradzcie. Jestem tu i bede zagladała czesto! Dzięki, buziole ! Przypominam o co chodzi http://allegro.pl/kimono-a-la-uwiedz-go-jak-gejsza-i1568155412.html papatki

Gość wyroczniaaaaaa1
Przejrzałam z ciekawosci aukcje tego sprzedającego i akurat to jedna z gorszych jego ofert. Mnie sie osobiście podobają tam najbardziej spodnie wiosenny prezent, ale to kwestia gustu. Ty widac po prostu nie szukasz spodni :D. Wiosenny prezent, niezle opisy ma ten gosciu/gosciowa. Usmiałam sie

Gość krups
dzięki takim jak autorka i z jej sposobem myślenia Polki wyglądają jak klony ale kogo to obchodzi, ważne aby dać Chińczykom zarobić za wciśnięcie tandety i dziadostwa na jeden raz do pierwszego prania a potem szmata do mycia auta i należy uważać aby lakieru nie porysować , dzięki takiemu myśleniu, że Chińskie jest dobre gatunkowo padły w Łodzi wyśmienite zakłady włókiennicze, padł POLSKI LEN i firmy produkujące produkty z bawełny lub jedwabiu , Chińczycy są nadal bezczelni i bez skrupułów wciskają tanie dziadostwo ale kto się zorientuje, że wydał forsę na dziadostwo to już więcej nie kupi , oby było frajerów coraz mniej , kupujmy co dobre i Polskie :)