Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa777

co myslicie o tej tunice??

Polecane posty

Gość nowa777

http://allegro.pl/kimono-a-la-uwiedz-go-jak-gejsza-i1568155412.html Dziwna nazwa taka myląca ale tunika spox. Chyba. Wlasnie, co myślicie, czy naprawde taka uniwersalna jak to napisali ?Nie chce wyrzucac kasy w bloto, bo mam jej niewiele. Kolor mi sie podoba rozowy lub niebieski. Doradzcie co byscie wy zrobiły. I wogole nowy sprzedawca ale widze ze ludzie kupuja. Dzięki.

Gość podoba wam się?
obrzydliwe. Nawet dziewczyna które jest na zdjęciu (a jest całkiem ładna) wygląda w tym kiepsko.

Gość haha ale jajca
brzydka, do tego tandetny materiał

Gość tiutitk
brzydka

Gość nowa777
kurcze takie podzielone opinie nic mi narazie to nie pomaga :(. Ta dziewczyna przeciez fajnie wyglada tylko ma dziwna mine ale to niema nic do rzeczy. Piszcie dalej prosze. Troche to kasy kosztuje a chce miec fajny ciuch.

Gość xddddss
uchowaj Boze toz to zwykla szmata a material wolajacy o pomste do nieba

Gość nowa777
Haha no mam jednego takiego na oku, to niebyłoby zle ;)

Gość nowa777
Gejsza zdecydowane lepsza niz to powyzej :). Dziewczyny piszcie kochane ,bardzo mi pomagacie.

Gość xddddss
biedronka dybys miala trocha rozumku to bhs zauwazyla ze to tez dzieki fotoszopowi:D

Gość nowa777
Ale ja bym chciała troche kolorkow sobie dodac nie same tylko beze i białe albo czarne ciuchy :(. Takie juz mam i to duzo. Wklejam jeszcze raz adres zebyscie nie musialy wracac do poczatku postu. http://allegro.pl/kimono-a-la-uwiedz-go-jak-gejsza-i1555464738.html. Mysle o niej, a wy co o o niej myslicie? Nie widzialam jeszcze takiej nigdzie. I ta tez jest fajna ale potrzebuje taka wiosenna bardziej niz letnia narazie http://allegro.pl/bokserka-koronkowa-robota-i1568157760.html chyba ze nie bedzie drozsza niz dyche to dam. Ale sprzedawca nowy mnie troche odstrasza nie chce stracic kasy jak co, ale kupuja tam niby

Gość nowa777
Biedronka mi chodzi o to zeby bylo bardzo modnie a nie az tak drogo bo jeszcze nie zarabiam :(. Kurcze ja nie jestem az taka chuda i myslisz ze moze i nie pasowac? Tu jest taka chuda u niego ale reklamuje brzydsza bokserke.http://allegro.pl/bokserka-sezon-w-kolorach-fluo-i1567055515.html . taka chuda mialabym do tego byc? nieosiagalne :( :(

weź się przejdź do lumpa.. kurde ja połowę ciuchów mam stąd właśnie..i dużo koleżanek się pyta skąd mam takie ciuchy.. czasem sprzedaje je dużo drożej niż kupiłam ale ciiiiii... :) po co masz kupować to badziewie z allegro ?? przecież to co pokazujesz to jest styl rynkowy?? na straganach pełno takich bluzek.. w terranowie masz za tą samą cenę podobne bluzki.. i nie płacisz za wysyłkę..

Gość nowa777
Ale tak piszą na stronie ci genesy, ze sprowadzają z Francji i Włoch a ci z targu to chyba z Chin. Wydaje mi sie ze z Włoch to musi byc lepszy towar niz z targu co nie? W lumpeksach byłam, ale raz tylko trafilam fajna rzecz, bo te opowiadania o topowych markach tam spotykanych to chyba bujda albo sprzedawczynie to wczesniej wylapuja. A jak juz cos zostanie to rozciagniete i brzydkie. Chcialabym pozatym miec cos nowego, mam fajnego faceta na oku :) .

Gość nowa777
acha i za wysylke tez nie zaplace bo jestem z Katowic jak oni. Troche mysle ;P

Gość urocza czarownicaa
brzydko wyglada ta dziewczyna w tych tunikach, jak worku pokutnym nie kupuj jak chcesz sie oszpecic

Gość nowa777
To mowicie tunika nie bo worek pokutny , bokserka tez nie bo nie mam az takiej talii do niej .To co mi pozostaje juz niewiem .

Gość grzanka222
dlaczego dajecie sie nabierac temu czlowiekowi? nikt tu nie chce niczego kupic, tylko zareklamowac swoje aikcje na allegro :O po co te teksty typu "nowy sprzedajacy, ale u niego kupuja" i wklejanie linkow do aukcji wylacznie jednego sprzedawcy? to jest zalosne, jakby nie mozna bylo powiedziec szczerze, tylko jakas mitomanie uprawiac... :O

Gość nowa777
Mam 16 lat i nic nie uprawiam a moze szkoda bo zarobilabym troche ;) . Nie wiesz to nie mow. Akurat tego sprzedawcy bo tu jest ta tunika i nigdzie indziej jej nie widzialam czytaj uwaznie. I jestem z Katowic jak on wiec sobie odbiore jak co za free i tyle