Mariola14 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 WItam. Kochałam się ze swoim partnerem w dni płodne i skończył we mnie. Teraz okres spóźni mi się 4 dzień czy to może oznaczac ciąze?. Staramy się o dziecko ale, że mam niedoczynność tarczycy to mamy mały problem. Zawsze gdy się kochamy to on kończy we mnie ale nigdy okres mi się nie spóźniał. Mam regularny. Co o tym myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 boże no, seks w dni płodne do konca i spóźniający się okres, oczywiście, że to moze oznaczać ciążę, test zrób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariola14 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze. Z niedoczynnością tarczycy trudno zajść w ciąze. Ale może w końcu nam sie udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 a leczysz sie? masz badane hormony regularnie? jesli sa one unormowane i jestes pod opieka lekarzy do tego masz owulacje to masz duze szanse na ciaze. Poczekaj ze dwa dni i zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach