Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgfhgfh

basen - kilka pytan

Polecane posty

Gość hgfhgfhgfh

nigy nie bylam na basenie moje pytanie jak to wyglada z prezebieraniem sie i braniem prysznica? no idac na basen ok moge zalozyc juz stroj potem w tym stroju wejsc pod prysznic i potem na basen a po basenie??? ide pod prysznic w stroju czy bez? i jak sie pozniej pzrebieram w suche ciuchy?? czy te prysznice sa pojedyncze z zaslonami albo czyms takim czy zbiorowe ?? jak to wyglada? mam sie pzrebrac w suche ciuchy pod prysznicem czy w pzrebieralni? jesli w przebieralni to jak? skoro tam beda inni ludzie, pzreciez nei bede latala z golym tylkiem

Gość kto lepiej gotuje
kdziewczyny w szatni damskiej wszystkie gole zazwyczaj lataja kolo siebie i tak samo sie przebieraja. prysznice sa zbiorowe, nie ma zadnych zaslonek :D w męskiej tez sie nie wstydza i myja w odelglosci 1 metra golasy.

Gość z jakiej wiochy jestes ?
wchodzisz do szatni, przebierasz sie albo w przebieralini gdzie sie mozna zamknac i nie widac cie od kolan do szyji, albo przebierasz sie przy wszystkich. jak jestes w stroju idziesz pod prycho, i do basenu. wychodzisz z basenu idziesz pod prycho nago albo w stroju jak wolisz.

Gość mn scn snmc s
ja zawsze ide pod prysznic w stroju, nie bede paradowac gola. Ty tez idz w stroju. po basenie pod pryznic w stroju, ewentualnie w szatni zaslon sie recznikiem i ubierz w normalna bielizne(juz po prysznicu)

Gość hgfhgfhgfh
a jak mi się w basenie zachce siku albo kupę to mogę zrobić do wody?