Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RÓŻYCZ KA

Potrzebuje wsparcia, pomocy:(

Polecane posty

Gość RÓŻYCZ KA

Rok temu zrobiłam coś bardzo bardzo głupiego a teraz sie tego wstydze. W dodatku wrócilo to do mnie z podwojoną siła:( jest mi wstyd, glupio i boje sie wychodzic do ludzi. Tym bardziej, że mieszkam na wsi i codzienne zmaganie sie z otoczeniem jest dla mnie koszmarem. Wtedy o tym nie myslalam i miałam gdzies co wszyscy dookoła o mnie mysla. a teraz... kazdy di tego powraca:(

Gość RÓŻYCZ KA
zerwalam ze swoim chlopakiem, z którym chodzilam prawie 6 lat poniewaz poznalam nowego. on tak bardzo mnie kochal a ja wtedy tego nie docenialam. w tym czasie on chodzil po wszystkich naszych znajomych i wyplakiwal sie z tego powodu a ja byłam z tamtym i dobrze sie bawilam. poprostu sie zauroczylam. po 2 miesiacach wrócilismy do siebie ponownie i wyjechalam z moim chlopakiem do usa. A teraz gdy wrocilam wszystko powraca. znajomi udaja przyjaciól a tak naprawde smieja sie w duchu. cala wies az huczy od plotek, ze "latalam za innym". W dodatku tamtego lala zwierzalam sie swojej" kolezance", która okazala sie falszywa i wszystkie informacje przekazywala dalej. dzis zadzwonila moja kolejna kolezanka z calkiem innej wioski i smiala sie z tamtej afery. chcialam dodac, ze ja i mój chłopak jestesmy ponoc popularna para w naszej wiosce poniewaz wyrózniamy sie tym uroda, wszyscy uwazaja ze mamy bardzo duzo pieniedzy i w dodatku latamy tam i spowrotem do AMERYKi, która na wsi jest postzregana za krajem mlekiem i miodem płynącym. dlatego moja kolezanka stwierdziala ze smieja sie tylko dlatego ze poprostu zazdroszcza. ale ja tak nie uwazam. poprostu jestem osoba pozbawiona szacunku do siebie, zdrajczynią i najwieksza oszustka czuje sie z tyym tak bardzo zle. Z tym ze mam taka opinie. co ja takiego zrobilam :(

w tej sytuacji niewiele możesz zrobić , po prostu głowa do góry i żyje się dalej ,a ludzie kiedyś zapomną. pzdr.

Gość RÓŻYCZ KA
przepraszam za bledy literowe. Nigdy przenigdy nie obchodzilo mnie zdanie innych a teraz... wrócilam miesiac temu ze stanow i jestem zawiedziona. Nawet nie chce myslec co tutaj było gadane na moj temat pod moja nieobecnosc w Polsce. Wiem, ze napiszecie ze nie powinnam sie przejmowac opiniami innych ale sie nie da. Gdy bylam w stanach o wszystkim z moim chlopakiem zapomnielismy i ja bardzo załowalam swojego wybryku. On mi przebaczył i nawet zauwazyłam duża poprawe w naszym z wiazku od tamtego wydarzenia. i gdy wrócilam tutaj wszyscy probuja mi o tym przypomniec i to jeszcze z wielkim fałszywym wyrazem na twarzy. Kazdy próbuje mi dokuczyc. Mowia tak chamskie rzeczy, ktore sa niby wypowiadane na zarty a wiadome jest ze to specjalne. jestem zalamana.

Gość RÓŻYCZ KA
A teraz co przychodzi mi do głowy... moze to zabrzmi brutalnie. ale czuje sie jak dziwka :( i moje kolezanki to samo probuja mi wmowic. Moze to i zazdrosc. jesli nawet to i tak to bardzo boli :(

Gość anfy
hej , ważna rzecz jesli jestes sama wobec siebie ok nie przejmuj sie to minie, badz tylko soba i szczera wobec samej siebie to bylo minelo nie ma sensu wracac . stalo sie i koniec .

Jak ktoś Ci robi aluzje to się go spytaj wprost żeby sprecyzował o co mu chodzi, bo nie lubisz niedomowień. I pierdol plotki, ciesz się że z Twoim chłopakiem się układa.

każdy popełnia błędy.. skoro jesteście dalej razem to ciesz się tym co masz i że Ci wybaczył i nie rozpamiętuj, bądź szczęśliwa, nie przejmuj się ludźmi

Gość RÓŻYCZ KA
pomimo tego ze przez caly czas mialam chlopaka , wykorzystywalam swoja urode i swój wdziek na uwodzeniu mezczyzn. wciaz bylam nie fair wobec swojeg chlopaka i wiele osob to widzialo. Ale ja mialam to wszystko gdzies, nieinteresowalam sie niczyja opinia. Ale teraz kiedy wrocilam cos sie stalo... poprostu postanowilam ze sie zmienie i ze w koncu bede wobec swojego chlopaka fair i gdy juz widzimy obydwoje poprawe ja mam bezbrzerwy wyrzuty sumienia za to co sie wydarzylo tamtego lata. juz nawet nie moge sobie z tym poradzic. wciaz o kazdej porze o tym mysle i wciaz zaluje. kiedy to minie?

Gość RÓŻYCZ KA
W dodatku kiedy slysze o tych wszystkich dziewczynach ktore w tym czasie poznal mój chlopak.... z tym tez nie moge sobie poradzic:(

moze porozmawiaj z nim ze ciagle to rozpamietujesz i czujesz sie fatalnie mimo ze Ci wybaczyl.. skoro sie kochacie to na pewno Cie wesprze powie cos w stylu "nie przejmuj sie, juz Ci wybaczylem, dobrze ze znow jestesmy razem" :)

Ale co cię obchodzą ludzie, jak masz jego? Jak ktoś coś będzie ci gadał to powiedz mu że ty masz własne poczucie moralności, z którego będziesz się tłumaczyć tylko swojemu chłopakowi, a nie frajerom węszącym sensację.