Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxb

za duży brzuch - jaka rada

Polecane posty

Gość xxxb

Jestem facetem, 180 cm wzrostu i 103 kilo wagi. Tłuszcz gromadzi mi się głównie na brzuchu. Stosuję dietę, ale waga nie spada. Może macie dla mnie jakieś wskazówki jak zrzucić trochę kilogramów i odchudzić brzuch? Mam ochotę na wypad nad morze w lecie i głupio tak się pokazywać na plaży...

Gość xxxb
no i wydluzyc czlonka by wypadalo czy 15 cm to wystarczająco?

Gość Karolyne...
6 weidera - perfekcyjna na brzuszek a jak znajdziesz czas klub i chęci to polecam bjj, kraw mage, albo jakiś boks np. tajski... bo na tego typu treningach to i masz ruch i spalanie tluszczu i rzeźbienie sylwetki i jescze potem jak komuś wieczorem an ulicy cos głupiego do głowy wpadnie to można sie obronić :)

Rower, bieganie, basen, siłownia, zafunduj sobie saune raz na miesiąc. Na pewno na dobre Ci to wyjdzie.

Gość Karolyne...
robiłam 6 trzeba sie przyznać że nie wytrzymałam do końca, ja jestem kobitka i pewnie troche inaczej ale mój tata też tak trenował i on skończył i widziałam po nim, że na jego brzuch (najmniejszy to on nie był :)) zadziaąłło - mniej tłuszczu, wyraźniejsze mieśnie :D

Z bieganiem mam problemy (po około 200 metrach). Z resztą rzeczy może jest lepiej ale tak ogólnie nie mam kondycji...

No u mnie brzuch też nie mały. Przy skłonach robią się duże fałdy...

Gość Karolyne...
kondycje mozna nabyć :) a juz osobiscie wiem, ze o ile bieganie na poczatek to trauma :D o tyle rowerek był super, ja jeżdziłam na stacjonarnym ale dał boski efekt, mniej tłuszcy, szcuplejsze nogi, a wiem, że jesli tak "po męsku" pedąłowac to porostu z większym obciązeniem :)

Już sobie wyobrażam te szczupłe nogi. Ja trochę jeżdziłem na stacjonarnym, ale mi się duże mięśnie ud a od środka dalej został tłuszczyk!

Gość Karolyne...
Ja jeżdziłam i naprawde wyszcuplały mi nogi (z 42 na 40 ) więc nei wiem czemu tak dziwnie .. :O

To znaczy, że już możesz wskakiwać w kostium. Ja mam uda 60 cm!

Gość Karolyne...
jejku ja mam prawie tyle w talii :D ale to moze naprawde jakaś siłownia za która sie płaci - mocniejsza motywacja ...? zreszta facet chudy kompletnie byc nei moze :) ja lubie takich umięśnionych, ale ez przegięcia tacy od kick boxingu na przykąld :) a jakis kumpel/brat/ kolega zprac co pójdzie i potrenuje z tobą jakas siłownia wspólne trenowanie jakiegoś sportu w klubie? jak ci sie nie chce on motywuje i an odwrót :) na mnie działą :)

Ja myślę, że zacznę jeździć na niższym poziomie, bo to może wina, że jeżdżę na 10. A tak w ogóle to masz chyba idealną talię! Pewnie dlatego przerwałaś 6!

Gość Karolyne...
No z emną to jest tak smiesznie że bluzki to M/S i jest okej więc z talią nei ma problemu ale nogi koszmar :) taka z emnie grucha typowa :D ale to ja bede czekac na info czy ten rower na mniejszym obciążeniu efekty daje, ok? :) i tak z serca jako taka babska koleżnaka radze sporty wlaki straaasznie kręcą kobiety :D dlatego tak na to namawiam moi koledzy zklubu NIGDY nie marudzili an brak zainteresowania ze strony płci pięknej :D

Wazylem praktycznie tyle samo co ty tyle ze jestem wyzszy o 4 cm. Zadne 6 weidera ani nic Ci w tej sytuacji nie pomoze bo one tylko wzmacniaja miesnie. No i nie dal bys rady tego zrobic. Po pierwsze musisz zaczac od diety(w moim przypadku Dukan). A co do cwiczen to jedynie aeroby, najlepiej biegi.Choc ja tez troche silowni dorzucilem. Najlepiej biegac z rana na czczo. Wiem ze nie masz kondycji ale nikt nie kaze Ci od razu zapieprzac szybkim tempem. Ja tez na poczatku kilometra przebiec nie moglem ale zobaczysz ze z kazdym tygodniem bedziesz mial lepsza kondycje. Kilka ladnych miesiecy Ci to zajmie ale oplaca sie pomeczyc. :)

Gość Karolyne...
chyba tu an forum najlepiej, bede czesto zagladac :) przyznam ze nie lubie na tego typu stronach podawac mejla czy gadu :)

No to super. Ja jednak pojeżdżę na rowerze. W szybkim tempie i na małych obrortach. No i chyba tę szóstkę. A Ty od dawna ćwiczysz w klubie?

Gość Karolyne...
prawie rok :) znikam na dzis :) czekam an efekty :) a planujes zjakas diete do tego ? pozdrawiam i do usłyszenia :)

Tak już od jakiegoś czasu jestem na diecie. Do usłyszenia :)