Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo się martwię

Martwię sie o niego !! proszę o pomoc...

Polecane posty

słuchaj , ja zawsze robie tak...jak mój ma zadzwonic o danej godzinie np. o 21 to czekam do 21, jesli nie dzwoni czekam jeszcze 5 minut...jesli dalej milczy to ja dzwonie , przewaznie odbiera , jak nie odbiera to wiem , ze oddzwoni...jesli mija dluzej niz godzina zaczynam panikowac:P

ale moj , widzisz tez od razu nie zadzwonil...dopiero jak byl w domu to zadzwonił:P pipka jedna...:P ile macie lat?!

ja panikuje nieco szybciej ;p na poczatku mysle .. 'dobra poszedl kupe, albo dopiero co wszedl i sie szwenda po domu i zaraz zadzwoni' potem po 15 minutach znowu dzwonie i panika jak nie odbiera... jak ja bym chciala miec wylane i sie nie martwic... on sie o mnie w ogole nie martwi :) jak wracalam ostatnio z mama skad, mialam 30 km wrocilam do domu i nie dzwonil ani nic ja po godzinie zadzwonilam a on sie w ogole nie martwil czy dojechalam cyz nie ;p menda ;p

ja 22 , on 33 ;) mój raczej tez sie nie martwi...;) albo martwi ale niezle kamufluje , bo on to z tych typow facetów ...wiesz...zbytnio "męskich" :P chociaz nie wiem , pewnie gdybym nie odbierała telefonów to moze...chociaz my mamy taka umowe , ze jak jedno dzwoni i nie odbiera to zaraz oddzwaniamy;) ja mam o tyle gorzej , ze praca mojego faceta zmusza nas do tego , ze rozmawiamy dopiero wieczorem przez 2 tygodnie , ale sobie potem odbijamy przez nastepne 2 tygodnie i gadamy ile wlezie, nawet kilkanascie razy w ciagu dnia. wole jak jest w pracy bo mam kontrole, wiem , ze pracuje i nie dzwonie , ale jak wiem , ze jest w domu i nie odbiera to...no nieciekawie:P

no tak :) a ile czasu jestescie razem ? nie mysleliscie o tym zeby razem mieszkac ? ja mam teraz mature potem studia w szczecinie on mieszka kolo szczecina i zamierzamy razem mieszkac, mam nadzieje ze wypali :)

My jestesmy ze soba kilka miesiecy , no ale znamy sie znacznie dluzej...skomlikowana sytuacja wiec jak tylko bede miala swojego laptopa to szczegolowo Ci opisze co i jak;)

aha i na razie nie robimy takich planów ;) ze zamieszkamy razem , jest nam dobrze tak jak jest...choc nie zawsze..wiadomo , sa plusy i minusy;) wiesz...my sobie jeszcze nawet nie powiedzielismy , ze sie kochamy;) ja wciaz czekam az on pierwszy zdobedzie sie na odwage;) aaa i dochodzi do tego to , ze on jest po nieudanym dwuletnim zwiazku , przezyl dosc to wszystko wiec nie naciskam;)

no tak :) my jestesmy 3,5 roku ze soba a znamy sie od 5 lat :) bywalo roznie ale glownie wlasnie przez ta odleglosc.. no ale sie widzimy w srode , na 4 dni przyjezdza :) a Wy kiedy ?

Gość atramika
margirit - co Ty z tym sraniem??? No nie mogę, w co drugim poście piszesz o sraniu!!! A jeśli chodzi o panikę - mam to samo :P

no własnie mielismy sie spotkac po swietach bo ma taka prace , ze 2 tygodnie pracuje a 2 wolne, jednak przez ta jego dolegliwosc nie wiem sama kiedy...jutro pojedzie na badania , zobaczy co i jak i mozliwe , ze bedzie mogl normalnie wrocic do pracy...jesli nie calkiem mozliwe , ze spotkamy sie jeszcze w tym tygodniu , chociaz swieta etc...nie wiem sama;)

no ja sie nie dziwie...my ostatni raz widzielismy sie ponad 2 tygodnie temu, tesknie strasznie;) ale coz..takie zycie...moze tez sie spotkamy w tym tygodniu choc na dzien , dwa...fajnie by było...ale jak nie bedziemy mogli, albo wroci do pracy to wytrzymam jeszcze ten tydzien dodatkowy;)

my się ostatnio widzieliśmy yyyy też 2 tyg temu ;p a do czwartku tez mnie czeka ciaganie po lekarzach.. wiec Twoj chlopak nie jest sam, ale zobaczysz wszystko będzie wporząsiu :) najlepiej sobie załatw nr do jego rodziców na przyszłość

tak zrobie, jak teraz sie spotkamy to wezme numer do jego rodziców i najlepszego przyjaciela :P takie dodatkowe zabezpieczenie;)

no ja mam numery wszystkie prawie :) nie mam tylko kolegów z uczelni bo on z nimi się tam nie zadaje namiętnie, ale sporo uzbierałam bo wielu z nich to też moi znajomi już :) ale korzystam bardzo rzadko, jak on nie odbiera a wiem ze z kims jest to wtedy... ale tez nie za czesto bo sie by wkurzyl ze po kumplach wydzwaniam i mu siare robie.. no coz

nie no ja bede dzwonila tylko w naprawde WYJĄTKOWYCH sytuacjach...akurat jeszcze mi sie nie zdarzylo aby taka była...ogolnie raz chyba nie mgolam sie dodzwonic i powaznie spanikowałam...a tak jest ok, a biorac jeszcze pod uwage , ze on taki troche roztrzepany i zabiegany jest to z nim wszystko mozliwe:P

dobra ja lece pod prysznic, właśnie mi mój dał znać :) mam nadzieję, że się zgadamy jak już będziesz miała sprawny komputer.. będziemy się wspierać ;) dobranoc :)

margirit jesteś?!