Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ja ...pytam

szczuple czy grubsze u których widać brzuch

Polecane posty

czesc mam pytanko do Pań szczególnie takich jak ja , które mają w miare szczupła sylwetkę a zmagają sie tylko z oponką lub boczkami czy szybciej bylo wiadać wam brzuch ciążowy niż u dziewczyn szczupłych???? ja mam oponeczkę i tylko tyle reszta ciała OK. jestem w ciazy w 6 tyg i zastanawiam sie czy szybciej przez to wyskoczy mi brzuch bo jestem szczupła a ta oponeczka sprawia , że juz kiedys ludzie czesto pytali sie czy w ciazy nie jestem

hallo kobietki podpowiedzcie czy to prawda ze u tych z oponka, brzuszkiem , ciaza jest pozniej zauwazalna czy jednak u tych chudych nic nie widac

ja przed ciążą byłam szczupła-60kg i 170cm wzrostu, ale nie miałam płaskiego brzucha, w ciąży brzuch zaczął mi rosnąć od samego początku, jak byłam 16tyg. to już widać było, że jestem w ciąży. U kobiet otyłych brzuszek pojawia się później, albo wcale-wyglądają często jakby po prostu przytyły.

hejka, ja przed ciążą ważyłam 60kg przy wzroście 175. Brzuszek zaczęło mi dopiero widać pod koniec 7 m-ca. Moja bratowa natomiast (nie znam dokładnych wymiarów), dość okrągła, miała brzuszek już prawie od samego początku:) Więc chyba nie ma reguły:)

Gość można na szybko
Ja byłam szczupła 55 kg 168cm brzuch raczej niezbyt płaski i szerokie biodra. Brzuch mi podrósł zauważalnie gdzieś w połowie 6 miesiąca. Do tej pory (31 tc) noszę swoje bluzki nieciążowe, te elastyczne.

Gość swiszczacy swist
Moja tesciowa w ostatnia ciaze zaszla majac 43 lata, a ze miala spora nadwage, w ogole nie bylo widac, ze jest w ciazy, nawet lekarze na poczatku mysleli, ze to torbiel na jajniku a nie ciaza.