Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rownieztakatez

ŁADNI FACECI- bardziej nieszczęśliwi?

Polecane posty

też obstawiacie,ze cięzej im jest znalezc prawdziwą milosc,bo kazda leci na wygląd? Panowie,Panie...słucham. To samo można powiedzieć o kobietach w sumie;]

Gość nie dla mnie wolę Facetów
Egoiści. Myślą, że jak są ładni to nie muszą nic robić, tylko siedzieć w aucie. I tacy, że czekają aż kobieta sama ich poderwie (zagada) a on tylko po ulicy będzie jezdził. Więc nie są nieszczęśliwi baby same ich podrywają. A oni korzystają.

Gość Egościiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Małomęscy i leniwi. Wszystko kobieta musi za nich robić.

Gość e tam nieszczesliwi
jak im sie jakas kobieta naprawde spodoba - wiekszego problemu z podrywem nie ma

Gość Egości zapatrzeni w siebie
A kobieta lubi być adorowana i czuć, że ten facet jej pragnie. Ładni są bierni. A ci mniej ładni bardziej się starają, są milsi, adorują kobietę, bardziej szanują, kobieta czuje, że jest dla nich ważna. Pierwsi zagadują, nigdy nie zdarzyło mi się, aby taki mniej ładny przejechał koło mnie i nic - żadnego cześć. A ci ładni tak robią, jadą nos w szybe i szpan. I czekają na piski kobiet i podryw.

A nie uwazacie,ze z czasem odczuwają brak miłości prawdziwej? Bo zawsze byli z dziewczyna ze wzgledu na wyglad. albo co gorsza jak mowicie sa spaczeni pod wzgledem podrywu,zawsze szybko dostaja to co chca,a to co szybko dostaja,nie traktuja potem powaznie,nie potrafia docenic...

raczej jest zupełnie na odwrót :) ładni mają w życiu łatwiej, no chyba, że mają inteligencję roślinki doniczkowej, wtedy to już nawet uroda nie pomaga :)

ostatnio wlasnie mnie to wkurzylo,ze oczekiwal,ze to ja bede go zagadywac,a on tylko bedzie sie smial i sluchal.Jest ciezko byc z prawdziwym ciachem i zeby kazde bylo serio szczesliwe.

kobieta potrzebuje faceta, nie drugiej lalki.

22:48 otóż to. Zachowują się jak lalki. A przy boku kobiety ma byc facet. Ja na takich trafiałam. czyn i działanie należało do nich. I przed i w związku. Nie umiem życ z drugą babą.

Gość stefaaan
to fakt ze przystojny jest zazwyczaj leniwy w podrywaniu, bo nrma jest ze laski go podrywaja ale mnie np bardzo denerwuje to i naprawde wrecz frustruje, jak widze laske z innym facetem, a gdy on nie patrzy to ona maslane oczy robi i probuje kontakt lapac :o a zeby nie bylo nie jestem jakos super przystojny, to wole nie wiedziec jak jakis w typie poludniowca sie pojawi w poblizu co takie laski wyprawiaja :o

Gość laski same im
dlatego zapominają jak to być mężczyzną.

Gość nareszcieeeeeeeeee
nudni!

Gość nareszcieeeeeeeeee
Niewychowani. Uważają, że wszystko im się należy bez minimum wysiłku.

Gość są szczęśliwi
Nigdy nie są sami. Zawsze mają jakieś laski. I to prawda, że nigdy w życiu o nic się nie starali, wszystko mieli na tacy podane, laski też. Mnie tacy nie interesują. Muszę czuć, że obok mam FACETA! Co nigdy nie zawiedzie, działa, nie jest leniem. A takiemu ładnemu, jak nawet laski nigdy nie poderwał, bo nie musiał, to nawet szklanki wody na stare lata się nie będzie chciało przynieść.

Gość chodzą do burdelu
co noc mają inną. A prostytutki biorą od nich mniej niż od innych.

Sprowadza się to wszystko do wniosku następującego: kobiety są oburzone na ładnych facetów, bo ckni się im do takich przeokrutnie, a oni traktuję je tak, jak one mniej przystojnych. :P Baby. Żmijowe plemię...

Gość stefaaan
no i oczywiscie te piekne nie uwazaja ze im sie wszystko nalezy i nie sa rozpieszczone :classic_cool: :D

Wiec prawdziwym szczesciem bedzie dla niego taka wkurzona i oburzona laska jak my,wtedy bedzie sie musial starac,wreszcie jak mezczyzna Tylko ktora da sie oprzec ;D i wie,ze nie powinna sie tak szybko dawac zdobywac. Do mnie wlasciwie jeden narcyz "podrywa"...marnie,oj marnie xD Pomęczę go troche,hi hi hi.

Gość bo tu pieknych nie ma
to tak najezdzaja na tych "narcyzow", bo nie traktuja ich jak ksiezniczek i zal dupe sciska :D

Gość przystojny ale nie ładny
ja jestem przystojny, towarzyski i zaradny więc mam fajna dziewczynę i coraz więcej zarabiam. dopiero połączenie tych trzech cech daje jakieś efekty :D

hmmmm,no wlasciwie...yyy...;p, nie bez przesady ze do slubu i w ogole,ale chce by troche sie postaral;D chce go naprawic jakby. A czy bede chciala byc z nim to nie wiem,raczej podchodze do tego w sposob taki,by sie troche rozkrecic przy nim.Za spokojna jestem.Niedlugo bede miala okazje widziec go jak zachowuje sie po alkoholu w stosunku do mnie i przy kolegach:) Chcecie cos doradzic?

Ja myślę,ze tacy faceci mają dobrze,bo jest ich mało,więc mogą przebierać w laskach i nie są skazani na jakieś pustaki,ktore lecą tylko na ich wygląd,łatwo jest im znaleźć i ladną,i mądrą laskę.O ile oczywiscie sami maja trochę rozumu :P

świat dąży do rozproszenia :P natura ma swoje zasady :D jeśli ktoś myśli że dostał wszystko tzn nie dostał rozumu:O

hmmm,lubie go,serio fajny jest,moge sie z nim spotykac tylko na stopie towarzyskiej,nie ma tez co ranic drugiej osoby, i racja,wiele dziewczyn na niego leci,ale chyba ostatnio nabral troche rozumu z tego co opowiadal.Zobaczymy jak to będzie:) a to,ze na danego faceta leci duzo lasek to nie dosc,ze mnie to wkurza to też zraża do samego niego...nawet jesli nie daje sie takim;[ ;p dziwne,co?

Gość powiedz...
Typowe bo kobieta to święta księżniczkowata krowa i czeka, aż facet to zrobi za nią całą robotę i to ten upatrzony. Same ruszcie dupska, chcecie ładnych facetów to ruszcie dupsko. A skoro tacy brzydcy niby lepsi w podrywaniu to bądźcie z brzydszymi co za problem?