Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfactora

Michał Szpak-X Factor co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość xfactora

Artysta czy szaleniec?

Artysta, ale zobaczył, że się podoba i teraz to trochę wykorzystuje, tak jak dzisiaj Kuba powiedział. To trudne pojęcie "artysta".

Gość pole a ppole
jest wyrazisty, ma osobowość, fajnie śpiewa... zeby dziś nagrać plyte trzeba sie czyms wyrozniac, szare myszki z dobrym glosem nie maja szans, mi sie podobaja tacy indywidualisci :P mysle ,ze on wygra x factor :)

Gość sasssasasasaaaa
Jest podobny do Justyny Kowalczyk:D Zajebiscie spiewa, ale jego wizerunek mi sie nie podoba.

Gość kapuśniaczki, bądż
jest zajebisty! do tego ma facet swój świat i to jest piękne :) kibicuję mu

Gość ale niech ten szpak
obetnie paznokcie! błagam!

Gość dorota000000000000
Świetny chłopak,ale jak wyżej -zmarnuje się w Polsce.

Gość xfactora
Na mnie robi duże wrażenie,a dodam,że nie jestem już nastolatką ;)w każdym bądz razie w chłopaku jest taka energia,że aż sie udziela no i ten głos:) miodzio :)

Nie lubie takiego stylu u płci męskiej,ale u niego to mi nie przeszkadza,bo jego wokal przyćmiewa wady :) Często sobie puszczam jego wykonanie Niemena.On 1 wg mnie zasługuje na wygraną spośrod tych osob,a już na pewno nie ta beznadziejna Szulc :O Męczę sie jak ją słyszę

ma fajny głos i świetnie śpiewa - jego wizerunek zostawiam bez komentarza :P

Gość skubaniec dobry jest
:D👄

Gość Alicja1213201213
Ja na niego licze bo po pierwsze jest bardzo zdolny ,a po drugie pochodzi z moich okolic bo ja mieszkam jakieś 10 km od jasła. moja koleżanka go zna może mi go kiedysprzedstawi ;)

Gość Alicja1213201213
ale powiem wam ,ze u nas na podkarpaciu jest masa ludzi ,ktorzy ubierają się w jego stylu i śpiewają w rockowych zespołach

Gość Alicja1213201213
nawet u mnie w liceum mase ludzi ubierało się ,,oryginalnie" słuchlo metalu albo rocka

Gość iwonella89a
Uważam, że on jest zakłamany. uważam, że leczy swoje kompleksy metodą "i tak zrobie wam na przekór". Zobaczcie jaki on jest sztuczny, zakłamany i zakompleksiony. Widzieliscie program UWAGA z jego udziałem? Ma zdjęcia Jacksona z własnym autografem. Generalnie było jeszcze kilka takich motywów gdzie można by pokazać jego kompleksy, z drugiej strony, to może też być sposób na promocje. Kojarzycie maddoxa z mam talent? On tez się maluje i wygląda jak kobieta ale u niego to jest takie naturalne, takie wrodzone i nie zakłamane, on nie robi z tego powodu do dyskusji bo taki jest i tyle a michał szpak chyba głównie bazuje na swoim sposobie bycia.

Gość Alicja1213201213
wg mnie nie jest zakłamany.. a przede wszystkim ma super głos co do ady szulc.. byli tacy w x- factor, którzy mnie bardziej denerwowali ona nieźle śpiewa i wygląda ,ale nie jest to mistrzostwo świata .. no michał jest lepszy

Gość Alicja1213201213
chociaż myślę,że czasem przecietne osoby przechodząw x factor to o dobrym głosie jak Ada.. ale uważam ,że byli od niej lepsi ona jest pewna siebie, ma w sobie ,,to coś" jest wyluzowana. odnalazłaby się w swiecie show biznesu.. więc postanowili ja wypromować A to ,że jest profesjonalalistka to nic nie znaczy kto powiedział ,że w x factor muszą wystepwać amatorzy?

Gość Alicja1213201213
Poza tym Michał jest podobno bardzo wrażliwy był też w klubie poetyckim w jaśle , poza tym wiele przeszedł podobno chodzil do liceum i go wywalili praktycznie za nic.. wychowuje się tylko z ojcem ..

Gość Michał jest the best
wreszcie jakaś barwna osobowość a nie miałkie NIC... prawdziwa osobowość sceniczna, charyzma, koleś ma wszystkie atuty by zostać gwiazdą. do tego genialny wokal, naprawdę wielki talent. trzymam kciuki za Michała:)

myślę że po takiej ilości programów wychwytujących talenty, jakie zafundowała nam w ostatnich latach telewizja, wiekszosci znudzily sie juz zwykle, pieknie spiewające osoby... dzisiaj utalentowanych wokalnie ludzi jest mnostwo i nikogo ten fakt nie dziwi. dlatego tez uwazam ze x factor powinien promowac tego kolesia - jest inny, jedyny zapamietany przeze mnie (i przez innych na pewno tez) juz po pierwszym występie. ma cos w sobie, co sprawia ze jest ciekawy, oryginalny, niesklasyfikowany... jestem jak najbardziej za i ciesze sie z w kolejnym programie z cyklu "na jedno kopyto" choc jedna osoba jest inna :)

ja też myślę, że on powinien wygrać.. ja jeszcze uwielbiam tą starszą Panią nauczycielkę..kochana istotka..bardzo się cieszyłam, że przeszła..jest bardzo wzruszająca i śpiewa tak od serca.. a do tego przypomina mi moją świętej pamięci mamusię.. :)

Gość mrówka78
dziwny jest,obejrzałam z ciekawości,ale zdecydowanie jednak wole Bitwe na głosy,bo tak jednak nie ma taki cudaków,a ten budzi we mnie irytacje.

Gość nosz psia mac patrz pani
badzmy tolerancyjni!!

Gość nosz psia mac patrz pani
NoNickname Nie jestem w temacie wiec ci nie pomoge w rozwiązaniu twego zagadnienia Jak nie jestes w temacie, to po co sie wpisujesz??? Posty sobie nabijasz???

Gość X Factor
Jest zayebisty

Gość quick nick
ojciec w dzieciństwie go podobno łopatą po jajach napierdalał:)

Gość Fanka.a
Zdecydowanie artysta. Uważam, że powinien wygrać X Factor ale Polska nie jest tolerancyjnym krajem, więc nic jeszcze nie jest pewne... W każdym razie w Necie jest sporo sond na temat tego, kto powinien wygrać i w większości prowadzi Gienek ze sporą przewagą :///

Gość ana7777
wyglada irytujaco ale spiewa oszalamiajaco