Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuullss

ile ważą i mierzą Wasze maluchy?

Polecane posty

Gość annuullss

Moja córka ma 4 miesiące - waży 5870 i nosi rozmiar 68...

Gość fgdfff
to jakiś kocek hehhehhehehh Moja ma 11 miesiecy nosi ten rozmiar co twoje ale waży 8 kg.Ale musi mieć fałdki,a to nieee dobzre wiesz?otyłym dzieciom wszystko puzniej wychodzi,a jakie dalej są konsekwencje,taże tu nie ma co sie chwalić.

Gość annuullss
fgdfff - puknij się w głowę... Rozmiar 68 - dla dzieci w wieku od 3 do 6 miesiąca zycia (jak byk pisze nawet na ciuszkach). Moja córka jest długa ale drobnej budowy... Zresztą jak Twoja waży 8kg i ma 68 to chyba jej prędzej do otyłości aniżeli mojej, kołku... W pierwszym etapie życia dzieci powinny tyć ok 1kg na miesiąc więc zgodnie z takimi normami, moje dziecko powinno ważyć ok 7-8kg, bo urodziła się 4kg i mierzyła 56cm... Do klocka jej bardzo daleko tępa strzało... I lepiej pomyśl czy z Twoim dzieciakiem jest wszystko ok, bo może cierpi na karłowatość ;) Taka mała klucha - sporo waży i mało mierzy....

Gość wllpoknh
moja ma 6 miechów i 7 kg a ubrania na 70 fgdfff masz małe to twoje dziecko bo faktycznie na ubraniach to pisze ze 68 sa dla mlodszych ale moze nie trza sie sugerowac

Gość 7,7kt i 7,5 mc ;)
a moja cora wazy 7,7kg - ma 7 miesiecy i 2 tygodnie, a nosi rozmiar 74...i sa juz na "styk"...nie wiem co z tej calej staytstyki wynika...jest jaka jest...i tez taka bedzie:)

Gość 7,7kg i 7,5 mc ;)
sorki za literowke

Mój synek ma 4 m-ce i waży 7400 g. i ma 70 cm. wzrostu. Duży chłopak z niego, no ale i duży się urodził.

Gość anna topolewska...
moj ma 12 miesiecy, 11kg, 80-84cm nosi. dziecko 11miesiecy i 68 com - to rzeczywiscie strasznie 'krotkie'

Gość nahata
17 miesięcy, 11,5 kg, ok. 83 cm, dziewczynka

Mój mały ma 7kg i nosi ubranka w rozmiarze 68, nie jest gruby, nie ma wałków. Generalnie duży z niego facet, niestety powoli nie mieści mi sie w gondoli.Urodził się z wagą 3700, teraz ma ponad 4 mies.

Gość klaudyska moja
5000g 59cm 3 miesiace

Gość a ja wampowiem
ze niema co dziecka dodziecka pzyrownywacmoja ma 15 miesiecy wazy 8.700 i nosi ubranka na 74-80 cm ...

Gość Mama Nikoli
A moja ma 9 miesiecy i wzy 13kilo a ubranka nosi na 92-96 duza kobietka z niej ale rozwija sie prwawidlowo i jest slodka!

Gość gryczka
Mój jest krótka kluska - ma 64 cm i waży 7700g, a skończy za tydzień 5 miesięcy dopiero. Rozmiar 68. Fałdek ma dużo. Jest na cycku, karmię na żądanie (choc powoli wprowadzam stałe pory karmienia, bo będziemy zaczynali podawać słoiczki), więc nie wiem, jak miałabym ograniczyć jego przyrost wagi. Mam mu pierś siłą z buzi wyrywać? Jak zacznie się ruszać to zgubi.

Gość eeeeejjjjjaaaaa
12 miesięcy, 12 kilo, 80 cm.