Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar277

Przeprowadzka do faceta, zaczelam miec watpliwosci

Polecane posty

Gość Moje wszystkie zwiazki byly
To chyba niepotrzebnie sie corcia przejmujesz ;-) Moze nie zdaje sobie sprawy, ale z drugiej strony inne zycie tez moze byc piekne Pogadaj z nim o swych watpliwosciach

Gość dla mnie to jest dziwne
że facet nie chce do Ciebie przyjechać, no ale nie moja sprawa w sumie...

Gość ddddddddddddddd
wiesz, ja bym zalecila ostroznosc...ale nie znam sytuacji wiec nie wiem czy to tylko ja mam takie mysli. Ale jak ktos tu madrze napisal: nie przeprowadzaj sie tam dopoki twoj facet nie bedzie mial pracy. nie przeprowadzaj sie tam dopoki ty nie bedziesz miec tam pracy. na odleglosc tez mozna szukac pracy, skladac cv, dzwonic, itp. Dobrze byc niezalezna, a taka tylko bedziesz jak bedziesz miec wlasna prace. I nie pal mostow za soba!! Zebys potem nie miala dziwnej sytuacji, tam gdzie ty nie masz pracy, on nie ma pracy i nie ma pieniedzy na nic.

Gość mar277
Watpliwosci bede miec, ale dzieki za wasze rady :) Daje sobie czas paru dni na podjecie ostatecznej decyzji. Nie moge tego przeciagac w nieskonczonosc.

Gość pinaco
marika- u mnie moj facet jest z zachodniopomorskiego,ja z łódzkiego też mam obawy,ale z drugiej strony ile tak mozna ...

Gość Hania Klimenko
Jakbym mieszkała nad morzem, to bym się za nic nie przeprowadziła. Ja się przeprowadziłam ze Śląska na Mazury z Przeprowadzkami Kubalak i nie żałuję. Czasem zmiany są dobre. Pozdraiwam!