Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzia smutna

jestem brzydka na ryju, jak z tym zyc

Polecane posty

Gość brzydzia smutna

:(

Gość głupoty opowiadasz
:o

Gość brzydzia smutna
:(:(:(:(

Gość drhgdhdd
ja mam dla Ciebie szczerą radę.... ale serio potraktuj ja poważnie..tylko mam kilka pytań do ciebie mogę zadać?

Gość brzydzia smutna
tak zadawaj :( jestem otwarta

Gość drhgdhdd
malujesz sie codziennie?

Gość brzydzia smutna
maluje tylko jajka codziennie

Gość brzydzia smutna
tak maluje sie :( musze bo inaczej wygladam jak potwór

Gość brzydzia smutna
ale mam otwor moze ktos go zatka czasem?

Gość drhgdhdd
bo np ja też jetsem okropna ..naprawde bez makijażu to wygladam ochydnie, wręcz sama sie sobą brzydze,a w makijazu to niema chłopaka który by na mnie nie poleciał... wiec myslałam ze moze tobie też pomoze makijaż

Gość lkjgtfdsafghyjgtfdsfg
i co to zmieni, ze sie pomalujesz poznasz faceta i co zawsze będziesz chodzić z makijażem ?

Gość drhgdhdd
teraz mam męże i co...jakoś niezłe z niego ciach i mnie nie zostawił

Gość drhgdhdd
no mówię wam, ma sylwetkę lepszą niz miss, a twarz okropną, ale z make upem.. sama wiem ze jestem śliczna, tylko ze maluję się od 14 roku zycia codziennie

a widział cie bez makijażu, jaka reakcja ? przeszkadza mu jak chodzisz niepomalowana ?

ja tez mam problem z wyglądem bez makiajżu :P nie wiem o co kaman alejak sie pomaluje to wyglądam jak lalka (wiem zero skromnosci no ale taka prawda) a bez szkoda gadac... facetowi pokazalam sie dopiero jak mnie mocno pokochal :P

Gość intteligo
Kazdy jest piękny na swój sposób :)

Gość brzydzia smutna
foty nie dam ale wyobraz sobie moja twarz to skrzxyzowanie bociana z buldogiem

eee tam nie ma takiej brzyduli co by z niej przyzwoitej panny nie wykrzesac. makijaz, fryzura, strój... sama znam kilka dziewczyn niezbyt łądnych ale tak zadbanych i zrobionych ze nikt nie powie ze nie są atrakcyjne. mialas faceta kiedys?

Gość brzydzia smutna
miałam ale był tak pijany , że nie był w stanie .......

Gość brzydzia smutna
nie chodzi o to ze nie mam faceta , bo mam męza !! ale nie zmienia to faktu ze jestem brzydka, w ciagu naszych 5 lat zycia nie widzial mnie ani razu bez makijazu oczu :( tylko gdy go nie ma to zmywam z siebie to gówno :( nie podobam sie sobie i juz.. patrze do lustra i widze grubą twarz, duzy nos, male usta... rzadkie wlosy, zółte zęby, i chudą szkape :(

ze mnie to chyba nie da sie juz nic zrobić ;/ nawet makijaż nie pomaga co do fryzury nic mi nie pasuje ;/

ja w to nie wierze, no normalnie nie wierze :P za duzo dziewczyn widzialam i siebie sama tez :P moze zle sie malujecie? sluchajcie nie namawiam ale jak macie zyczenie to wyslijcie mi swoje zdjecia na maila chaje@wp.pl. mam program do obrobki i wprawne oko, znam sie na modzie i urodzie moze cos pomoge, podpowiem, pokaze? jak chcecie to smialo.

Gość drhgdhdd
mnie mój terazniejszy mąż bez makijażu zobaczył dopiero po pół roku chodzenia... był zaskoczony, ale jakoś teraz jets moim męzem i jest boski

Gość moja znajoma też tak chodzi
skoro każda z was ma faceta - to znak ze nie jesteście brzydkie. Gdybyście były naprawdę okropne to nawet największa tapeta robiona profesjonalnie by wam nie pomogła :)

Gość drhgdhdd
ja mam straszne syfy, blizny po syfach i przebarwienia, duży nos, małe oczy i siwe rzęsy, ale jak nałoże makijaż kryjący, ładnie pomaluję oczy, to mówię wam, nikt by mnie nie rozpoznał, ja jestem obiektywna i szczerze przyznaję się do tego ze dzięki makiajżowi mogę normalnie życ i funkcjonowac w społeczenstwie

to prawda chociaż mi się wydaję ,że ja dużo gorzej nie wyglądam bez makijażu .Mój mąż mi mówi ,że jak rano mnie widzi to tak pięknie wyglądam aczkolwiek wiadomo ,że jak się człowiek umiejętnie pomaluje to wygląda lepiej

Bez makijażu to nawet moje dziecko na mnie dziwnie patrzy :) ja nie mam oczu jak się nie pomaluję .

Gość drhgdhdd
jak codziennie od kilku ładnych lat mam na sobie kompletny makijaż z dobrego podkładu, cieni, eye-linera, tuszu (bardzo dużo tuszu) błyszczyka i konturówki do ust, gdzieś tam po drodze baza pod podkład ;) i tak every day