Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydzia smutna

jestem brzydka na ryju, jak z tym zyc

Polecane posty

Gość drhgdhdd
ja w makijażu doszłam już do perfekcji, naprawdę robię świetne, zawsze wygladam wyjściowo, ale to lata praktyki, z tego co wiem Ty jennifer też masz dobre kosmetyki, widziłam foty

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
Ja jestem caly ohydny,takze nie przesadzaj.

Gość koszyk
ale dajecie w dupe!!!:-) umiecie poprawic humor z rana

drhgdhdd -dzięki ,no inwestuje w lepsze kosmetyki bo byle czego na twarz się nie nakłada ,aczkolwiek tak jak mówisz lata praktyki i testów co pasuje a co nie .Ktoś kto nie jest doświadczony w malowaniu mimo iż jest ładny może sobie więcej "krzywdy" wyrządzić niż korzyści ptasiek ale mi słodzisz miło ,że ci się podobam ..a czemu się maluję bo czuję się bardziej pewna siebie w makijażu i ładniejsza? na pewno wyglądam dojrzalej ,bo bez makijażu jak dziecko;)

Gość koszyk
yeah yeah!!! sliczna i zjawiskowa kobieta :-)

Gość drhgdhdd
ach jak przyjemnie...dlatego Ci piszę, że jetsem śliczna i naprawde nie przecieżtnie tylko tak nietuzinkowo i unikatowo, makiajz robi ze mnie odważną kobiete a bez makijazu czuje sie okropnie

dzeni ale niezle ruchanko z Ciebie;)

Gość brzydzia smutna
no co wy :( jeszcze mnie ktos rozpozna i co wtedy ? najwazniejsze to zrobic cos z moim wielkim krzywem nosem :( tak bardzo chcialabym pojsc na operacje, ale poki co nie stac mnie na to :( chce sie zmienic dla siebie, bo facet juz mnie zaakceptowal, ale ja sama z sobą sie zle czuje :(

Przynajmniej masz faceta,ja nie mam nikogo:(

Gość dziewczyny,ale jak zadbać
o siebie ? ja się nie maluje tzn, trochę pudru bo mam pryszcze i to tuszuje ale mam powazny mech na twarzy i wygląda jakbym była brodata strasznie bym chciała się ,,wyrobić,, ale nie wiem od czego zacząć mam 166 57 kg oczów w sumie nie muszę malować bo mam czarne długie rzęsy ale nie wiem co zrobić z włosami od 5 lat wiąże je czasem rozpuszcze wiem że bez zdj, nic się nie da powiedzieć ale np, co do twarzy takiej chyba owalnej włosy mam do ramion brunetka jestem

Gość dziewczyny,ale jak zadbać
i w goóle jak wy to robicie, że chodzice w rozpuszczonych włosach i nie widzę że wam to przeszkadza ja nie potrafie

Gość rim rim rimrmrmr
jennifer8787*** - czy ty to nie limetka87 z wizaz.pl ;)?