Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraster111

Katyń za PO przestał byc ludobójstwem. Wcześniej stwierdzenie te nie budziło

Polecane posty

Gość //.....//
Jezeli komunista pisze o mnie tak: """za mało wykrzykników nikt nie przeczyta pisuarku """ ---to jest to dla mnie uznanie.dziekuje.

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
Tym razem to znowu ja/ kurwo pogadaj sobie z moja tesciowa lub babka u ktorej szwagierka wynajmuje mieszkanie(jedna Rosjanka, druga Ukrainka) to ci moze one poswiadcza jakim jestes debilem i czym byl katyn. to kurwa jest takie smieszne ze ruskie lepiej wiedza od polaczkow czym byl naprawde katyn i jaki nasz kraj jest ograniczony. Cygany i Armence(znajomi mojej matki) smieja sie z nas jacy jestesmy glupi, ze na kogo my glosujemy, ze jak sie rujnujemy, ze damy sobie wszystko wmowic a polaczki typu Tym razem to znowu ja beda dalej twierdzic ze tusk jest git a wszystko co antytuskowe to mohery i barbarzyncy :classic_cool: zebyscie posluchali co moja tesciowa, rodowita Rosjanka ma do powiedzenia na temat tuska to byscie inaczej na to spojrzeli, na waszego kurwa wodza od 7 bolesci :D czym wy sie kierujecie to ja nie rozumiem ale napewno nie mozgiem bo ich juz dawno nie macie bo wam z glodu wszy wyzarly cala szara mase

Gość do //......//
kiedy sie ostatnio myłeś bo zalatuje tu stęchlizną? :o

katiusza kaczyński zlansował ci mózg :D mieszasz kwestie ludobójstwa w katyniu ze złą sytuacją gospodarcza w kraju. za to po odpowie przed wyborcami, i zapewnie przegra ze swojej winy choć np cena benzyny to nie ich wina ale stosunek zarobków do ceny benzyny już prędzej. w każdym razie kto rządzi tak że jest źle,bez względu na to czy reformy nie okażą się za kilka lat skuteczne choc teraz powodują dołek to rządzący odpowiadają przed wyborcami. żle rządzą w opinii większości -, przegrywają wybory. ale całą reszta, ten populizm o zdradzie , trybunale stanu itd to jest śmiechu wart:D a pis niech tak się nie rzuca bo powiedzcie mi co przez 2 lata rządzenia pis wymusił na rosji w kwestii katynia np??? rosja to rosja, wiadomo, nie można się do nich odwracać plecami i zawsze będą mieli ciągoty do dominacji nad światem. ale krzyczenie na rosję gówno daje, ponich spływa to co polacy sobie o nich myslą i mówią

Gość //.....//
Odpisalem ci juz wyzej ze nie mozemy sie myc bo twoj idol POlszewik tusk nie jest w stanie nawet wyprodukowac wystarczajacej ilosci mydla. A tak nawiasem-poglady POLAKOW-takie czysto polskie wprawiaja was komuchow w smiertelny strach.Prawda?Polacy sie budza.Chyba nawet taki tepak jak ty-potrafi to dostrzec.

Gość czyli konkluzja jest taka
że mimo wszystko sprawa uznania za ludobójstwo czy też nie - jest to sprawa polityczna. W interesie Polski jest uznawanie Katynia za ludobójstwo, a w interesie Rosji nie uznawanie. Tylko nie rozumiem roli PO że opowiedzieli się po stronie radzieckiej, jest to po prostu obrzydliwe, śmierdzi hańbą i dlatego życzę tym zdrajcą z PO jak najgorzej.

Gość skąd na kafe tylu
pisowarchołów? :o

Gość cnbncbncn
polacy się budzą:D bu hahaha powtarzany frazes po koledze Jarku

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
a i jeszcze jedno. Zwykli Rosjanie przyznaja ze katyn to zbrodnia na ludziach tak jak ja przyznaje ze czlonkowie AL mordowali Zydow, ze Pilsudski otwieral takie pseudo obozy zaglady dla jencow radzieckich. przyznaje sie do tego bo to mnie nie dotyczy bo to nie ja uczynilam i tak samo i tamci ludzie. oni nie maja nic wspolnego z katyniem tylko skurwysyny pod dowodztwem stalina. a skoro oni mowia ze katyn to zbrodnia a polaczki twierdza ze to bylo nic takiego to widac jak wam tusk w mozgach napierdolol hahaha:D Tym razem to znowu ja ciekawe jakby twoja stara ktos rozjebal tak jak tych oficerow a tusk twierdzilby ze to nie byla zbrodnia to czy tak dalej bys go po posladkach lizal :D

Gość cnbncbncn
a gdzie to PO oficjalnie uznało że Katyń to nie ludobójstwo ? przecież uchwała sejmu na ten temat mówi wyraźnie :zbrodnia o znamionach ludobójstwa ---->> za tym głosował równiez PIS

bez względu na to czy po jest dobre czy zle w rządzeniu to pis to skrajny populizm. u mnie w rodzinie pare lat temu byłem jedyny głosujący na pis (wtedy gdy mial być ponoć po-pis) i nikomu po tym jak pis doszedl w wladzy nie przyznawalem się że głosowałęm na pis:) teraz mimo że po rzadzi marnie to się nie wstydze powiedzieć że na nich głosowałem. pis ma uzasadnione prawo jako opozycja krytykować rząd za te 4 lata i ok. nawwet jak przesadzają mają powody ale to co pis stara się wmówić polakom że po to partia zdrajców i agentó rosji, że sld też zdrajcy, że pjn tez już zdrajcy i agenci obcych slużb opłacani przez moskwe itd itp a jedyni PRAWDZIWI POLACY KATOLICY I PATRIOCI to PIS a KAczyńśki to wzór cnót , wzór do naśladowania to w 100% populizm.

Gość //.....//
do"Tym razem to znowu ja/" --i tu sie bardzo mylisz.Polska za prezydentury Lecha Kaczynskiego miala wizje naszej czesci europy.Mial ja sp.Pan Prezydent.Za jego prezydentury z polska zaczynano sie liczyc.Wyrazem tego byly krzyki niemocy z moskwy i berlina.To byl dla nich szok-bo oto ta Polska ktora dotychczas tylko przytakiwala i sama byla elementem rozgrywek poza jej plecami-zaczela sama sie czegos domagac i stawiac swoj wlasny interes narodowy ponad innymi.Dokladnie tak jak czynia to niemcy czy ruscy od lat.Jezeli chodzi o rzady PiS.To szanowny kolego-bylo to 1,5 roku.na dodatek w atmosferze nieustannych nagonek,kpin,zlosliwosci itd,itp ze strony owladnietych przez komune tzw."mediow" i lobby finansowego.Gdybys znal historie polski to bys wiedzial o czym mowie.

Katyń jak tysiące innych Katyniów w Związku Radzieckim, juz był wielkim grobem dla Rosjan , Niemców, Gruzinów i aż tak dużo nacji, że można by przez godzine wymieniać, a Polacy, jeńcy wojenni dołączyli do tych tysięcy ludzi, których Wszechrosja opłakuje od dziesięcioleci, ale Polacy tylko siebie widzą, bo są pępkiem świata, akurat.....

Gość //.....//
No i tutaj znow-"to znowu ja"-tak wlasnie jest jak mowi PiS.Ty tego nie wiesz bo nie znasz historii.To jest proste.Popatrz np.na sld.Wiesz skad sie ta partia wywodzi?Wiesz jakie sa jej korzenie?Gdybys znal historie-to nikt nie musialby tobie mowic ze to sa zdrajcy.Wiedzialbys to sam.Wlasnie z historii.Nie jest to zaden populizm(naucz sie definicji tego slowa).PiS odwoluje sie do PRAWDY.Prawdy zawartej w HISTORII,ktora sam mozesz sprawdzic.Wystarczy tylko chciec szukac samemu prawdy zamiast przyswajac sobie klamstwa z TVN i zydowskiej gazety dla Polakow.Czy jest to"populizm".

katiuszaaa mój pradziadek został zamordowany w katyniu. jak były inicjatywy sadzenia debów katyńskich odbierałem pamiątkowy dyplom. moja babcia byłą przewodnicząca w komitecie budowy pomnika, ten pomnik powstał tu gdzie mieszkam i rośnie 11 debów (tyle osób z mojej miejscowości zginęło w katyniu). Pradziadek był lekarzem, jak była wojna w stopniu oficera służył w wojsku. zabili go w katyniu i nie pierdol mi że nie wiem nic o tej sprawie. tylko że ja w przeciwieństwie do ciebie nie daję się manipulować populizmem kaczynskiego, po to może nieudaczniki, afery itd ale nie bardziej niż poprzednie rządy. i można na po narzekać i wytykać im błędy ale hasla z pod pałacu, to co pisze gazeta polska i tym podobne "wolne" media (wolne od obiektywizmu i totalnie idąca za linią polityczną pis) to bzdury. na któe nie ma rzadnych dowodów. a pis ma metodą, oskarżać i niech niewinny udowadnia swoją niewinność:D

Gość //.....//
"bmblondyn"-kazdy dba o swoich obywateli.Slyszales kiedys zeby np.amerykanie czcili pamiec polakow ktorzy zgineli w rosji?Nie-prawda.Dlatego tez i my nie czcimy ofiar amerykanskich ktore tam sa pochowane.A sa !!!

Gość wiesz co katiusza
katiuszaaaaaa- nic mnie nie obchodzi co twoja teściwoa ma do powiedzenia na temat polaków, polek, historii, wspólczesności, Tuska. Bo niby dlaczego miałaby mnie to obchodzić ? Coż z niej za autorytet ? zdobyła go w twoich oczach poprzez to ze jest rodowitą rosjanką ? Śmieszne ! A może chcesz posłuchac co moja mama ma do powiedzenia na tenat rosjan, którzy we wrześniu 1939 roku zajeli gospodarstwo jej ojca ? Tłumoki, brudasuy, niemyślący, ale ślepo wykonujacy rozkazy. Poprostu gówno.

"--i tu sie bardzo mylisz.Polska za prezydentury Lecha Kaczynskiego miala wizje naszej czesci europy.Mial ja sp.Pan Prezydent.Za jego prezydentury z polska zaczynano sie liczyc." realne korzyści prosze podaj. jak to o czym piszesz się przełożyło na sprawy materialne i konkretne sprawy jakim byłoby np uznanie przez rosję katynia za ludobójstwo. co z tego że pis krzyczał an rosję. wiesz jaki ejdyny był tego skutek? zerwanie na pare lat relacji polska-rosja na linii prezydenckiej. i to wszystko. a co do historii to zdałem mature na 5:) historie znam akurat dobrze. w podst, lo zawsze miałem 5-6 z historii. a to co piszesz to zabawne jest. na pewno taki olejniczak dajmy na to wywodzi się z partii komunistycznej. nie no na penwo, rosja kupiłą sobie całę po, sld, pjn, palikota i WSZYSTKICH tych którzy nie zgadzają się z Kaczyńśkim. NAWET biskupa Pieronka!!! i jedynie pis nie jest agentem radzieckim :D

Gość //.....//
"tym razem..." "po to może nieudaczniki, afery itd ale nie bardziej niż poprzednie rządy. i można na po narzekać i wytykać im błędy ale hasla z pod pałacu, to co pisze gazeta polska i tym podobne "wolne" media (wolne od obiektywizmu i totalnie idąca za linią polityczną pis) to bzdury. na któe nie ma rzadnych dowodów. a pis ma metodą, oskarżać i niech niewinny udowadnia swoją niewinność" --- czyli prawda jest dla ciebie az tak nieprawdopodobna. zawsze zastanawiala mnie sila ...propagandy. Co z tego ze zginal w Katyniu twoj pradziadek?Myslisz ze przybylo ci od tego wiedzy politycznej i historycznej????Ja odbieralbym to jako swego rodzaju hanbe.Oto prawnuk czlowieka zamordowanego w Katyniu-czyli PATRIOTY polskiego laja swojego wlasnego pradziadka.Wiesz za kogo ci ludzie zostali uznani przez sovietow?Za element niemozliwy do zsovietyzowania,za ludzi nastawionych wyjatkowo wrogo do KOMUNIZMU !!!taka osoba byl twoj pradziadek.Bo inaczej by NIE ZGINAL tam w "ziemi przekletej".Poglady bardzo bliskie twojemu pradziadkowi ma wlasnie...PiS.Ty nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Zacznij czytac chlopie historie.Przeciez kazdy z FAKTOW o ktorych sie pisze,mowi w wymienionych przez ciebie mediach MOZESZ SPRAWDZIC.To sa fakty-sprawdzalne.

ja ciągle jestem przekonany, że Katyń, Kozielsk, Starobielsk i inne miejsca zbrodni, to efekt paranoi Stalina. Jego czystki w armii przed drugą wojną, klęska głodu na Ukrainie , spichleża Europy. Stworzył tak idealnie działający aparat represji , że Rosjanie i kraje wcielone do ZSRR, jak karne barany robili wszystko co rozkazał.

Gość //.....//
Pilsudzki NIE OTWIERAL ZADNYCH OBOZOW zaglady dla ruskich-kobieto.Co wy wypisujecie za bzdury!!!Sami siebie niesprawiedliwie oskarzacie.Nie wystarczy wam oszczerstw kytorymi nas obarczaja inni-np.zydzi,niemcy,ruscy?Juz nie rob katiusza z ruskich takich swietych bo ich przywodcy-wszyscy od poczatku do konca byli naszymi wrogami.Tak samo cale ich rzady.Poczytaj o naszej wspolnej historii.Siejesz tu propagande klocaca sie z faktami.

"PiS odwoluje sie do PRAWDY.Prawdy zawartej w HISTORII,ktora sam mozesz sprawdzic" tyaaa dowody pokaż że np olejniczak, napieralski i inni z sld są FAKTYCZNIE zdrajcami polski. Dowody że rząd jest zdrajcami polski, że sa ruskimi agentami. DOWODY!!!! ty nie piszesz o prawdzie obiektywnej tylko chodzi ci o prawdę pisu. PIS sobie uzurpuje prawo do wyznaczania co jest prawdą a co kłamstwem, co jest honorem a co hańbą, co jest patriotyzmem a co zdrada. ja się z pisem nie zgadzam i dlatego jestem zdrajcą, ruskim agentem itd:O🖐️ szkoda słów.

Gość i zdemaskowano
kolejnego polskojęzycznego agenta

Gość //.....//
Tobie tez katiusza radze poczytac ksiazki historyczne.Polacy bardzo slabo znaja swoja wlasna historie.Bereza Kartuska to byl oboz dla KOMUNISTOW a nie dla jakichs ruskich!Polacy w okresie miedzywojennym zdawali sobie sprawe z niebezpieczenstwa jakie niesie ze soba komunizm.Dlatego Pilsudzki wsadzal ich do obozow typu Bereza Kartuzka-ale nie byl to zaden oboz zaglady.Poza tym siedzieli tam zdrajcy ktorzy dazyli do obalenia ustroju politycznego polski niepoldleglej i oddania wladzy SOVIETOM !!! ja tez bym ich wsadzal do tego obozu.Poczytaj sobie ksiazki historyczne-to sie dowiesz PRAWDY.Czy Pilsudzki nie mial racji z zagrozeniami ze strony sovietow i zdrajcow polski,ktorzy urodzili sie w polsce ale byli obywatelami sovieckimi,czesto agentami NKWD jak np.Bierut-moglismy sie niestety przekonac po roku 1944 !!!!

"Ja odbieralbym to jako swego rodzaju hanbe.Oto prawnuk czlowieka zamordowanego w Katyniu-czyli PATRIOTY polskiego laja swojego wlasnego pradziadka.Wiesz za kogo ci ludzie zostali uznani przez sovietow?Za element niemozliwy do zsovietyzowania,za ludzi nastawionych wyjatkowo wrogo do KOMUNIZMU !!!taka osoba byl twoj pradziadek.Bo inaczej by NIE ZGINAL tam w "ziemi przekletej"" o czy ty piszesz. nic mi nie wiadomo aby mój dziadek był "wyjątkowo wrogo nastawiony do KOMUNIZMU", on zginąl tam bo ruscu na rozkaz stalina mordowali INTELIGENCJE z krajów które mieli zamiar anektować. MORDOWALI TEZ INTELIGENCJE W ROSJI!!! czyli wszystkich którzy mogliby w przyszłości tworzyć ruch oporu itd. dlatego zaraz po wojnie skazywali i zabijali ludzi z AK> katyń to była z jednej strony zemsta stalina za porażkę w 1920 a z drugiej zaplanowane działanie w celu pozbycia się ewentualnych powstańców. doświadczenia rosjan z powstania np listopadowgo. nie wiem jakie mój pradziadek miał poglądy polityczne ale był oficerem, lekarzem ającym w mojej miejscowosci szanowanie i w razie czego posłuch u ludzi. takich stalin chciał się pozbyć.

i właśnie to mnie irytuje że ktoś sobie rości prawo do wskazywania "ten jest ruskim agentem bo glosuje na po a ten o ten to jest prawdziwy polak patriota bo glosuje na pis":D:D:D::D straszne to jest. kim jest kaczyśńki, co on takiego dokonał że rości sobie prawo do decydowania kto jest [patriotą a kto zdrajcą?????:O:O:O

Gość //.....//
Czlowieku ty jestes po prostu nierozgarniety.napieralski to komunista-to nie wystarcza?Znow- ZNAJOMOSC HISTORII.Gdybys znal historie-to bys wiedzial jak wyglada ideologia i do czego daza komunisci.Mam ci to wykladac?OK-podpowiem ci na poczatek:"przez rewolucje o wolnosc wszystkich ziem".To jest naczelne haslo komunistow.Po drugie-KomIntern.Teraz sam zacznij szukac i poznaj prawde.Olejnik-jest zwykla manipulatorka.Oszustka.Jej oboje rodzice byli pracownikami SB !!!W necie sa dowody jej klamstw.Poszukaj na youtube.Ludzie-dlaczego wy sami nie dochodzicie prawdy?????Sprawdzaj sam czlowieku wszystkich.Nie tylko lewactwo.Prawice tez.Wtedy sam otworzysz oczy.Wtedy sam dostrzezesz to ze lewactwo to zdrajcy sluzacy obcym a prawica to patrioci-propanstwowcy sluzacy nam-swoim.

Kaczyński, kim jest, niereformowalnym betonem o mentalnosci XIX-stowiecznej, co wydać dokładnie w jego osatniej publikacji.