Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konserwa rybna

Pampersy to porażka jakaś ...

Polecane posty

Gość konserwa rybna

dzieci ,wychowywane na pampersach -ogólnie pieluchach jednorazowych są mało rozgarniete,nie za bystre i coś z nimi nie halo. Nie ma to jak tetra ,karmienie cycem a potem krowim mlekiem... Nie wiem czy taki postęp jest dobry dla nowego pokolenia ... Srać w pampersy ,żrec fast foody i siedzieć na doo psku przed kompem lub tv .:O nie wiem co mnie napadło ale mam jakiś zły dzień ... Wcale tak nie myśle ,To co napisałam to jakas inna JA ! eechhhh

Gość no tak .Widzę ,ze nie halo
ale z tobą .

Gość chyba masz w takim
razie rozdwojenie jazni...!!!!!I ty pewnie ze wsi??!Hehe.Rozbawiłaś mnie tym co napisałaś.Naprawde poprawiłaś mi humor:)

Gość konserwa rybna
to super ,ze poprawiłam ci humor ...nie ,nie jestem ze wsi ... Mam dziś koo rwa doła jak lej po bombie i pisze jakies pierdoły ...:O

Gość wiesz co ja myślę
kiedyś nie było pralek automatycznych, kolorowych TV, komputerów, DVD, galerii handlowych itd. i jakoś ludzie żyli. Ale dzięki postępowi nauki i techniki żyje się dużo wygodniej, a czas dzięki temu zyskany możesz poświęcić na coś dla ciebie pożytecznego

Gość heheheheh
były juz takie prowo ale dawaj coś jeszcze

Gość olivia duhnam
a masz dzieci?? I dzien w dzien sraja w tetre?? To wspolczuje marnowania czasu na pranie