Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka-Prim

Zielonooka... tutaj :)

Polecane posty

Gość qwerty 180cm
ok, potem cos wymysle jak mozemy sie skontaktowac, trzeba bedzie jakiegos lewego maila zalozyc czy cos... a gdzie lubisz chodzic na kawe??tylko pamietaj ze kiepski ze mnie kierowca i mam debilizm geograficzny

Gość qwerty 180cm
ze stringami serio, zwykle majtki mnie wkurzaja, nie moge w nich chodzic

Gość qwerty 180cm
z wawy jezdza bezposrednie pociagi do szcz, intercity 5,5h i na miejscu :)

Na rowerze też można. Ale bardziej chodzi o planowanie ogólne i środek tygodnia, kiedy przecież się pracuje (co właśnie teraz robimy, prawda? ;) ) No i muszę mieć jakieś lokum, w którym mógłbym się przeistoczyć z faceta w shircie w długowłosą laskę na obcasach 8.

Gość qwerty 180cm
ja tam akurat tego problemu nie mam, bo jestem bezrobotna. poza tym spotkamy sie jak Green skonczy prace. co do lokum, to mam zazdrosnika, wiec ja odpadam, bo by mnie zabil jakby sie dowiedzial ze facetow sprowadzam

GreenEye73, ile masz wzrostu, bo chyba mi umknęła ta wiadomość? Obie jesteście zajęte, tzn. macie facetów?

Gość qwerty 180cm
mi sie strasznie podobaja buty z kazara, ale 12 raczej bym nie zalozyla, bo czulabym sie dziwnie, poza tym chyba nogi bym polamala hehe . najwyzsze mam 9cm botki

Peruka, a cóżby innego. Nie poradzę. Przecież nie zapuszczę długich włosów i nie zrobię sobie pasemek albo typowo damskiej fryzury. Skąd ta fobia perukowa? Oprócz peruki stosuję jeszcze kilka dodatkowych technik "uwiarygadniających". Jako kobietka mam i biust, i rowek, i bioderka jak trzeba. Dłonie i nadgarstki drobne, delikatne, po wygoleniu nie rzucają się w oczy. Gorzej z nr buta i barkami, ale widziałem kobiety równie szerokie w plecach co ja. No wiem, że i tak widać... Ale to cudowne uczucie móc swobodnie chodzić na dworzu w fajnej kiecce :)

Green, możesz zdradzić dlaczego nie masz męża? Nie chciałaś mieć? Czy może miałaś już i nie masz? Chcesz mieć?

skąd fobia? żebym to ja wiedziała, ale mam z tym problem. Długie wlosy u mężczyzny to w sumie nic nadzwyczajnego, mamy tu w pracy kolegę z mega długimi włosami, pięknymi i zadbanymi :) A czy kobica fryzura to właśnie pasemka zaraz? Hmm chyba mamy inny obraz kobiecości Alka Prmie - ale też to rozumiem.

Alka Primie - męża nigdy jakoś specjalnie mieć nie chciałam, bo nie lubie instytucji :) Miałam za to paru facetów - tzn nie miałam ,byłam z nimi Chcę oczywiście kogos do pary, ale dwa lata jestem sobie sama, bo odeszłam po 8 latach - nie mogłam już dalej tego ciągnąć Ja ogólnie mam wlasne indywidualne podejście do życia i norm społecznych więc w szablony trudno mnie zamknąć No ale dzięki temu jestem też otwarta na innych ludzi

Rzecz nie w obrazie kobiecości. Kobieta biologiczna może mieć i krótkie włosy a wyglądać kobieco. Ja żeby wyglądać kobieco muszę zastosować maxi-kobiece detale, oczywiście niezbyt krzyczące. Dlatego moje włosy nie mogą być po prostu po męsku długie, muszę mieć kobiecą fryzuję, dodatkowo łagodzącą rysy twarzy.

Gość qwerty 180cm
nie wiem, green, czy moge sie spytac, a czy masz dzieci??? bo ja nie mam, oczywiscie wszyscy sie ciagle pytaja dlaczego...

Green, to właśnie jest chyba w Tobie wartościowe, że jesteś otwarta. Poza tym cenię nieszablonowość.

Alka Primie - wielki szacun za to jaką pracę wykonujesz na rzecz swoich marzeń. Ale pewnie to też jest od razu napędem i energią. Stworzyłeś perpetuum mobile? :)

Ale zaszaleliście :D To tak czytam końcówke i stwierdzam ze jakimś konusem małym jestem :o Ale nic mi sie nie chce buuu

Green, napisz coś o swoim podejściu do norm społecznych, ciekawi mnie to. A ty, Q - nie chcesz mieć dzieci czy nie możesz/możecie, czy może odkładacie je na potem? Ile masz lat?

Gość qwerty 180cm
ja mam 28 prawie, nie chce, a czy nie moge to tez nie wiem, bo sie nie badalam jeszcze

nie mam dzieci. bez obaw - pewnie mieć bym mogła. jestem jednak na tyle świadomą osobą, że na dzieci mogłabym się zdecydować tylko w szczęśliwym związku, a mój poprzedni nigdy taki nie był. zresztą kiedyś gdzieś wyczytałam, że niektóre kobiety są sworzone żeby być ciociami i ja jestem super ciocią a dzieciaki znajomych zawsze na mnie wiszą na imprezach. Czasem to męczące hihihi ale słodkie

Alka Primie - zadawaj pytania, bo tak to jak się rozpiszę to nas wyrzucą z forum za zabieranie miejsca na serwerach :)

Gość qwerty 180cm
ja mam pieska, ktory mi daje popalic, i nawet zaliczyl juz obcasy na moich prawie nowych botkach z prima mody...ehh....

Ja chciałabym miec swoje własne dzieci, już przyszedl ten czas że tesknie zaglądam do każdego wózka, moja przyjaciółka jest w ciąży to będe bawić malutkiego lub malutką :)

Hmm, nie wiem co odpowiedzieć w sprawie perpetum mobile ;) Faktem jest, że moje marzenia o kobiecości bardzo mnie absorbują, może bardziej mentalnie niż w praktyce, ale tkwią mocno w mojej głowie. Może gdybym miał kobietę, która ceniła by mnie (tak jak napisałaś, a nie moje pasje tylko) pozwalając mi być sobą, to pewnie zapuściłbym włosy, miał kobiecą fryzurę i dużo częściej wyglądał na kobietę niż teraz. Trudno mi sobie to teraz wyobrazić, ale idea bycia kobietą w pracy, na ulicy i wśród znajomych, a dla mojej kobiety mężczyzną pożądania to jest jakoś coś, co mnie kręci. Odpowiedzi poczytam chyba potem albo jutro, bo popracować trzeba, a wcześniej na jakiś obiad wyskoczyć...

Green, jeśli szkoda miejsca na serwerach to pogadajmy emailowo, jak sądzisz? Możemy ewentualnie z kopiami do innych zainteresowanych kobitek.

Alka Primie - to z mojej strony dziś już nie poczytasz - ja zaraz wychodzę i nie biorę lapka do domu. Dziś zresztą nie miałabym czasu go odpalić. Smacznego i do jutra - możesz mi napisać co tam chciałbyś wiedzieć

I jeszcze stąd uciekniecie, no ładnie :( Powiem Wam szczerze, mało wartościowych osób można teraz spotkać w realu i tutaj. Gdzie się oni wszyscy podziali?

Gość qwerty 180cm
green, to moze zaloz jakiegos lewego maila i tu podaj, bo masz zaczerniony nick, a ja sie do ciebie odezwe i umowimy sie na kawe :)

Gość qwerty 180cm
ja zaraz tez uciekam, bo musze sie zajac jedna rzecza, zebym miala potem pare groszy na szpile hehe