Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kks88dfdfd

CZY TAKA FIGURA U KOBIETY NIE PRZERAŻA WAS ??ALE SZCZERZE!!

Polecane posty

Gość kks88dfdfd
CZY WY BABY NIE WIDZICIE ZE ONA NIE MA TYLKA??MA FIGURE JAK FACET! JAKBY TO BYLA WASZA ZNAJOMA TO JRZYCZALYBYSCIE ZE MA ANOREKSJE I ZE SPODNIE NA NIEJ WISZA A JAK NATASZKA TO OKEY!HIPOKRYCI!

Gość faktycznie chuda
strasznie wychudzona:(az zal patrzec. gdzie ona ma tyłek ?? i biodra kobiece? zasuszony facet :(zgadzam sie ze spodnie wisza zamiast opinać i podkreslac super figure której ona niesttey nie ma!

Gość a co w niej przerazajacego
Bo nie rozumem. Figura ok. Chciaz twarz nizaciekawa: poza tym jaos dziewnie depiluje brwi , no ciagle ten kocie makijaz oczu. Dzwnie to wyglada.

Gość faktycznie chuda
a odkad to podobaja wam sie kobiety bez tyłka?? ZAWSZE GADACIE ZE KOBIETA MUSI MIEC TYŁECZEK WYSTAJACY I FAJNY TO CZEMU NIE WIDZICIE ZE NATASZKA NIE MA GO WCALE I MA PLASKI ?? LUDZIE ALE HIPOKRYCI Z WAS!kolezance na bank byscie mowily :"rety ales ty chudzinka i jak spodnie wisza na tobie " ale nataszka nagle ma spodko cialo ..zenada

Gość faktycznie chuda
biedronko bez ogonka czyli podoba ci sie taka figura jak kobieta nie ma tylka albo ma plaski ????BO JA OSOBISCIE WOLE CIALO MONICI BELLUCCI Z PUPA APETYCZNĄ !!niz cialo chłopaczka zasuszonego jak ma nataszka!

Gość don morelo
zajebista i tyłek też

natasza jest tak szczupla i zgrabna ze tylek jest akurat mniej istotny :P nie kazdy ma wszystko, a to ze nie ma wystającego tylka nie znaczy ze ma brzydką figure ludzie! jedrne, piekne cialo, zero cellulitu, piekne piersi, umiesniony brzuch... po co jej tylek? ma prawie wszytsko :P

Gość faktycznie chuda
raczej brak tylka:)

Gość faktycznie chuda
szałcial ona nie jest szczupla. ona jest chuda :(a to nie jest fajne

Gość don morelo
i po chuj prowokujesz? orgazm masz z tego?

mi sie podoba jej cialo i podoba mi sie chudosc, sama jestem bardzo chuda i dobrze mi z tym :P przynajmniej kazdy ciuch lezy na mnie jak na modelce i nie musze sie martwic ze tu sie nie dopne, tu mi wyjdzie boczek a tu co innego :P chude jest piękne wg mnie i mam gdzies opinie zazdrosnych XL-ów :classic_cool:

dokładnie :D ja też jestem szczupła, nie mam dupy jak Kim kardashian i co ?? jakoś powodzenie zawsze miałam.. nie tylko dupą człowiek żyje.. ona jest dla mnie bardzo ładna.. ma ładną buzię.. ma też swoje lata i ja w jej wieku chciałabym tak wyglądać.. ma super jędrne ciało.. i jak ktoś napisał nie można mieć wszystkiego.. ja jak widzę jakąś laskę często na ulicy ze zgrabnym tyłkiem to przeważnie ma grube kulochy albo ryja jak świnia albo wylewające się schaby ze spodni.. nikt nie jest idealny.. weźta se strzelta baranka o ścianę i żyjcie własnym życiem.. co was interesuje Natasza?? swojego życia nie macie?? ja gadałam z wieloma facetami i i tak prawie każdy woli kobietę drobną niż tą z dużą dupą..bo takie kobiety mają też tendencję do tycia po latach.. nie każda... w ogóle co to za temat?? każdy woli inny typ urody.. spadajta za drzewo..ja się stresuje pracą a wy o dupach.. :/

Gość sdftter534
Piękna kobieta, piękne ciało.Nie wiem dlaczego wszyscy się tak jej czepiają , zwykła zazdrość i tyle.Ciężko pracuje i pracowała żeby dojść do tego wszystkiego co dzisiaj ma a Wy jej zwyczajnie zazdrościcie.Głupie otyłe krowy leczące kompleksy przed komputerem

Gość faktycznie chuda
aha czyli dlatego wam sie podoba chudosc jej bo same jestescie anorektyczne pewnie.. jakby tu zajrzala normalna szczupla zgrabna babeczka to by sie jej nie podobalo SZCZUPLA I ZGRABNA TO JEST MAŁGOSIA SOCHA A NIE NATASZA

Gość a ja zgadzam sie z autorka
TE DZINSY NA NIEJ WISZĄ ZAMIAST BYC OBCISLE:( TO CHYBA RURKI A TAK WISZA NA NIEJ :(JAKBY MIESIAC NIE JADAŁA.

MAŁGOSIA NIE JEST CHUDA wyznala w wywiadzie ostatnio jakims czy czacie ze wazy 62 kilo !wiec nie jest tak chuda jak natasza.

anorektyczne... :O szkoda słów, ale radze poczytać troche o tej chorobie i pooglądać zdjęcia chorych - z rozmiarem 34, 36 nie maja one nic wspolnego :O

a te dżinsy?? kurde.. jakbyś się znała choć troszkę na tym co jest modne w tym sezonie to byś rozróżniła rurki od tych spodni ze zdjęcia.. kretynko.. poczytaj sobie co się nosi tej wiosny..

to nie szwedy ani dzwony zeby tak wisialy na niej

Gość buahhaah zazdrosna sucz
glupia zapewne gruba babo te spodnie takie sa i taki efekt maja dawac , tak facetom sie podobaja lekko wystajace tyleczki a nie tlusta dupa pelna cellulitu , zacznij diete i przestan smecic glupoty