Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiczkaP

Sala samobójców

Polecane posty

Gość KasiczkaP

nie wie ktoś gdzie można obejrzeć ten film? byłam w kinie ale niestety w szczecińskim heliosie tak to już jest, że płaci się za bilety ogląda pół filmu i wraca do domu - awaria... ehhh...oddali kase za bilety, ale chciałabym go do końca obejrzeć... myślę że po takim czasie powinien już gdzieś być? ( w kinie byłam w prima aprilis - jakby tego było mało) pozdrawiam

Gość krolowaoss
na zalukaj nie ma?

Gość KasiczkaP
no na sreio bardzo smieszne...

To się wybierz jeszcze raz, skoro zwrócili kasę Miałaś pecha i tyle, na pokazie nawet spędzałam tam 8 godzin i nigdy się nic nie popsuło Ciekawe, od jakichś 2tyg ktoś non stop pyta o możliwość obejrzenia online

Gość KasiczkaP
nie chce znow ogladac tego samego za 17zł, skoro mnie interesuje mniejsza połowa filmu... co wy myślicie że wymyślam że byłam? dzwońcie do heliosa i zapytajcie się czy 1.04 na seansie o godzinie 18:15 nie było awarii no proszę was co ja dziecko jestem? doszukujecie się chuj wie czego...śmieszne

Mnie wiele rzeczy ciekawi;) To nie idź w takim razie i czekaj aż może się coś w końcu pojawi. I sądzę, że nawet jeśli się pojawi to jednak na kafe od razu nie będzie o tym wiadomo, są odpowiedniejsze portale.

Gość maarysia33
Film najlepszy jaki widzialam. Nic mu w Polsce nie dorowna! Ostatnio nas rodzime kino nie rozpieszczalo, ale widac po tym filmie, ze mozna miec nadzieje na tendencje zwyzkowa. _____Sala Samobojcow online i do pobrania bez ograniczen_____ http://skocz.pl/obejrzyjonline/Sala_samobojcow

Gość sala samobojcow
Sala Samobójców (2011) online, pobierz http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Sala_Samobojcow Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu najcenniejsze "Sala samobójców" to film Jana Komasy, jednego z najzdolniejszych reżyserów młodego pokolenia. Pierwszy raz udało się w Polsce stworzyć film, w którym wirtualny świat awatarów jest równie ważny, jak rzeczywista gra aktorów. Ponad rok powstawało animowane, drugie życie głównego bohatera - Dominika. Szokująca historia i genialne aktorstwo sprawiają, że jest to film tylko dla ludzi o mocnych nerwach. NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ! Megavideo i Videobb bez limitów. Obejrzyj online lub pobierz bez ograniczeń! http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Sala_Samobojcow