Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaa

Dziwny styl życia koleżanki

Polecane posty

Yhyym a skąd wiesz że ja nie kontynuuję nauki ?? :D No chyba że przestudiowałaś wszystkie moje topiki . No ale za mądra też neie jesteś skoro nadal nauki nie kontynuujesz . 25 lat ?? Powinnaś jeszcze jakieś studia wyższe zrobić skoro za taką się uważasz. Nie mierz innych swoją miarą. Powiedział Ci to kiedyś ktoś?? Bo to że człowiek skończył zawodówkę , czy studia o niczym nie świadczy uwierz. Żal mi troszeczkę takich ludzi jak Ty . Takich którzy próbują podnieść swoją samoocenę krytykując innych. I to jeszcze na forach :) To Ty wykazujesz się właśnie niedojrzałością wypisując takie bzdury.

I chyba sama uważasz się za starzejącą się kobietę skoro piszesz do mnie dziecko :D przecież sama napisałaś że nie dzieli nas wielka różnica. Czyżbyś zaprzeczała samej sobie ?? :D ^^

Tak tak, za 10 lat będzie na Ciebie patrzył mąż , na Twoje zmarszczki , albo na kobietę w moim wieku , ponieważ znudzi mu się siedzenie z tak nudzącą babą i poniżającą innych aby podnieś swoją samoocenę :D

Gość Mloda mamo
jestes dla mnie dzieckiem nie ze wzgledu na wiek:O Ja w twoim wieku bylam bardziej dojrzalsza i odpowiedzialna. Ale wiem, ze nie rozumiesz:) Co do studiow, o moje sie nie martw, pomysl o swoich lepiej. Co do mojego meza to nie leci na puste malolaty, bo ma atrakcyjna zone;) Koncze z toba dyskusje takze nie musisz sie wysilac na odpisanie, bo juz nie zajrze. Milego wieczoru;)

Gość kurwaaaaaaaaaa
przestancie sie klocic kurwy ,nie macie co robic ze tak zasmiecacie forum?obie jestescie nie dojrzale i puste ,idzcie do swoich bachorow lepiej !!!