Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eha

Gdzie bym chciała jego ciała ;)

Polecane posty

ja??? nie nic ja jestem bardzo wstydliwa i tylko duzo ozorem miele ;) err

_kasandra_ no prosze cie a kogo to obchodzi jak na ciebie patrzą! a poza tym to patrzą bo zazdroszczą :P

W domu Vera to juz nie to samo, ilez mozna chrzcic te same pokoje, te same plytki, podlogi, lozka itp. Wiadome, ze nic nie zstapi romantycznego wieczoru przy swiecach, cudownej muzyce w zaciszu domowym, ale takie akcje jak spontaniczny sex w publicznym miejscu, niedozwolonym daje fajnego kopa i adrenalinki i nawet z mezem mozna przezywac ekstazy nie potrzebny jest do tego kochanek

milosniczka_meskich_dusz co ty bredzisz przeciez mąz to powinien byc kochanek!!! choc wiadomo róznie bywa ;) i wtedy trzeba sie ratować innymi :P

Eha do niedawna moj maz byl tylko kumplem, ja zamiast ratowac, starac sie i wogole, odpuscialam i poszlam na latwinze, znalazlam kochanka, idealnego z moich marzen - jak kazdy kochanek :D Ale to nie rozwiazanie,jeszcze pozniej mialam mnostwo problemow i klopotow. Teraz moj maz jest i kochankiem, mezem i moze kiedys przyjacielem? Zmykam do domku :D milego popoludnia i wieczorku pa

Gość My prawdziwi Polacy...
zdecydowanie na placu przed pałacem prezydenckim.