Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teleporterka...

duchy czy co???

Polecane posty

Gość teleporterka...

mieszkam w dawnym miezkaniu mojej mamy, gdzie wczesniej mieszkalam razem z moja babcia, opiekowalam sie nia i dziadkiem. Niestety babcia zmarla kilka lat temu, dziadka zabrala moja mama do siebie. I odkadtutaj mieszkam z rodzina co jakis czas dzieja sie dziwne rzeczy, wymienie kilka z nich. W nocy sama otwierala sie lodowka, kilka razy nawet jak zablokowalam ja krzeslem. Innym razem bylam w lazience, zakrecilam wode wyszlam. Po jakims czasie uslyszalam ze woda dalej sie leje a jestem pewna ze zakrecilam ja. Jak maz mial nocke to dwa razy sie zdarzylo ze wieczorem slyszalam czyjes kroki w przedpokoju, jakby ktos szedl az poszlam zobaczyc czy to synek nie wstal...ale nie, dzieci spaly. Tak samo raz sie same drzwi otworzyly u dzieci i slyszalam takie szarpniecie za klamke, a dzieci tez spaly. Dzis gotowalam, jestem pewna ze wylanczylam gaz a chwile potem uslyszalam jak sie sam zapalil...ale nie zwrocilam uwagi bo myslalam ze ten odlos wydal inny palacy sie palnik, jednak potem zerknelam a drugi palnik wciaz sie palil....bylo jeszcze kilka takich przypadkow.Myslicie ze to mieszkanie jest jakies nawiedzone??Nigdy nie spotkalam sie z takimi rzeczami...czy ja swiruje??

Gość teleporterka..
akn,tadt?jgmdp(j.gdwp dgp*padw;jg.d