Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdekaOnaAdekaOna

Robiliście sobie test na inteligencję????Jakie macie IQ???

Polecane posty

Gość Włodek123
Mi wyszło 106 na testiq-24.pl. Robiłem potem na jakiejś zagranicznej stronce to wyszło mi 112...

Gość Ana345
Mi wyszło 152 :-)

Gość jan345
mi wyszło jakies 118 :D :D Hahaha, a wykonywałem go na mistrziq.pl

Gość gość
80,5 mieszcze się w widełkach :)

Gość gość
Robiłam kilka testów w necie i wychodziło mi w przedziale 108-152- także rozpiętośc dość duża :P Ale zazwyczaj około 120. W gimnazjum robiono mi test w poradni psychologicznej i wyszło mi 124- inteligencja ponadprzeciętna. Także chyba gdzieś koło 120 mi wychodzi, te 152 raczej mi wyszło niestety przez przypadek

Gość gość
Robiłam sobie w poradni kiedyś, 138 mi wyszło.

Gość Teppic No6
134

Gość gość
Ponadprzeciętna inteligencja każdego z Was została zebrana w INTELIGENTNY KLASTER tego forum. Rezultaty widzą nawet tacy jak ja, z IQ < 60 ....

Gość gość
Te liczby to obwody tyłków? :-D

Gość gość
16:23- tak, brawo zgadłes. Widocznie musisz mieć wysjątkowo wysokie IQ, że wymyśliłeś tak błyskotliwą ripostę :P

Gość gość
Wiedziałem, dzięki :-D To było łatwe bo gdybyście faktycznie miały takie wyniki to by was rządy mocarstw wykorzystały zamiast superkomputerów i całej armii mózgowców ;-)

Gość gość
Eee tam takie testy np. z figurami itp. są g****o warte. Żeby poradzić sobie w życiu trzeba też być inteligentnym emocjonalnie.

Gość gość
Tak przewaznie od 130 do 180 mi wychodzilo w testach ale IQ to tylko jakis tam wspolczynnik logicznego myslenia,robilem jeszcze testy na inteligencje przestrzenna i wyszla bardzo wysoka,inteligencja jezykowa natomiast ponadprzecietnie,inteligencja emocjonalna byla natomiast przecietna.

Gość gość
wysokie iq nie oznacza mądrości, raczej tylko naiwności w istnienie magicznego miernika odzwierciedlającego stopień nieprzydatnej w przeważającej części sytuacjach życia codziennego wiedzy, próżności, popadaniu w samouwielbienie, wytępienia samokrytycznego poglądu na otaczającą rzeczywistość etc., budowaniu iluzji świata często kosztem partykularnych korzyści, zresztą podobnie testy, które przywołujecie służą jedynie podniesieniu oglądalności płatnych reklam, albo darmowego skorzystania z mocy obliczeniowej przez was opłacanego procka , ofiary losu, intelygenty :)

Gość gość
z mądrością może nie, ale z radzeniem sobie w pewnych sytuacjach juz ma troche wspolnego. Można byc mądrym, a niezbyt inteligentnym człowiekiem. Jedno i drugie to co innego. A wiedza nabyta to jeszcze co innego, choc może mieć coś wspolnego z inteligencją, bo udowodniono, ze ludzie inteligentni maja tez zwykle lepszą pamieć, a wtedy lepiej wiedza wchodzi do glowy. Oczywiście są tez ludzie inteligentni , mądrzy i dużą wiedzą, więc to się nie musi wcale wykluczać. Inteligencja pomaga w zyciu, ale jak ktos ja wykorzysta to juz inna bajka

Gość gość
Na testach wychodzi mi wysokie, nawet prosfesjonalny w poradni mi wyszedł wysoko, a to dziwne bo myślałam, że mi wyjdzie kiepskie bo z matematywki w liceum mialalm zaledwie 4

Gość gość
I tak prawde mowiac, to myslalam, ze tylko ludzie, ktorzy sa bardzo dobrzy z matmy moga osiagnac wysokie iq, ale w sumie te zadania w wiekszosci z liczbami maja malo wspolego, bardziej z logika, to wyszkuwianie jakichs zaleznosci miedzy np. obrazkami , slowami.Wiekosc zadan byla prosta, z niektorymi koncowymi mialam problem

Gość gość
150

Gość gość
Robiłam na dwóch stronach i na jednej wyszło mi 127 a na drugiej 136