Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnamama

Pomocy dziecko spadlo

Polecane posty

dziewczyny pomocy corcia skaczac spadla mi z wersalki ma mega guza na czubku glowy od tylu nie wiem czy jej czyms obkladac czy co martwie sie

Gość AA TO LEPIEJ
zalozyc temat na kafe zamisat robic zimny oklad???:-O

Gość fote masz?
?

Gość userrrka
Jak mnie szał bierze jak chrześnica skacze po łóżku normalnie mam spazmy a inni na mnie patrzą jak na tworka.Ja biore za chabety i na podłoge nie będe na to patrzec. Póki Twoja córa nie ma zadnych objawów to spokojnie ,obserwuj tylko czy głowa nie boli czy nie ospała ,apatyczna ale powinno byc oki :)

dzieki jak narazie jest zywa i nadal psoci tylko ze ma tak mocno czerwone i tyle sie naczytalam o problemach ze zaczelam sie martwic wiem ze to nie pierwsze i nie ostatnie ale jednak

Gość misia z Bielanowa
Jaka Ty tepa jestes,autorka piszac,ze mala jest zywa miala na mysli to ze rozrabia tak sie mowi,jak dziecko jest takie ruchliwe bardzo mowi sie tez zywe sreberko...heheh smiesza mnie niektore komentarze naprawde. A Ty autorki nie martw sie jeszcze niejednego guza mala nabije sobie,tak jak radza poprzedniczki obserwuj ja i bez paniki bedzie dobrze :)

Gość bomba0000
na duza opuchlizne kompres z surowego bialka jaja. rozbijasz jajo, oddzielasz bialko dajesz je do gazika albo pieluchy, mocujesz do glowy i zostawiasz. albo przykladasz lod tuz po udrerzeniu ( moze byc woreczek z mrozonka ). jak nie rzyga i normalnie sie zachowuje to nic dziecku raczej nie bedzie. glowa do gory!

Gość moja kumpela jest z marca
ile ma lat?

Gość alfa alfa
dziecko mojej siosty jak mialo roczek to spadlo i uderzylo tylem glowy o podloge (gumolit), nie wymiotowalo, nie lecialo przez rece, bylo tylko w szoku chwile, potem zmeczone placzem zasnelo a po przebudzeniu juz bylo w porzadku.