Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edennnnnaa23

Tak bratowa (narzeczonego) podsumowała nasz prezent dla ich dziecka

Polecane posty

Gość BALERINKA @@@
a skoro zakładasz nick żeby denerwowac ludzi to poproś pielęgniarke o dodatkowa dawkę leku...

Gość o ranyyy...
Blankaaaeee No dobrze, nie podziękowałabyś. A powiedziałabyś: spierdalaj z tym szajsem?

Gość BALERINKA @@@
Blanka- to co wtedy mówisz? bo az jestem ciekawa?

Gość Edennnnnaa23
Tylko, że ten prezent to nie było takie byle gówno. te zabawki byly ładne kolorowe, ładnie zapakowane, tylko nie duże. nie chciałam wydawac 50zł na prezent bez okazji bo nie śpie na kasie. dziecku się nie spodobało ok, ale komentarz jej matki mnie wkurzył i tyle bo niestety nie jestem sponsorem, żeby kupowac jej duże wypasione lalki czy coś tam, mój facet nawet nie jest jej chrzestnym, wiec równie dobrze mogliśmy isc bez niczego

Gość BALERINKA @@@
nie wszyscy wierza w Boga...

Blankaaaeee --> nie wdziecznosc, tylko zwykle dziekuje powinno byc na porzadku dziennym, to jednak sa jakies pieniadze, jakies podswiecenie czasu na pojscie do sklepu, ktos cos z siebie daje zeby dzieciak mial frajde ze ktos do niego przychodzi z prezentem. wiec jak ktos ci kurwa cos daje co ci sie nie podoba, to wypada powiedziec dziekuje, nie musisz sie zachwycac, ale nie rob komus przykrosci. wbij to sobie do lba.

Od czasu dowcipu z wujkiem Staszkiem, mistrzem ostrej riposty mam pewną słabość do słowa "spierdalaj" ;), ale podejrzewam, ze nie byłaby aż tak dosłowna. Zresztą, ja jestem "miniasta" i po mnie od razu widać co myślę, więc żadna słowa nie byłyby potrzebne. Natomiast nie widzę żadnego powodu, żeby dziękować za szajs, który muszę tylko wyrzucić do śmieci.

Gość BALERINKA @@@
ja sie nawet ciesze jak mały dostanie jakis ładny ciuszek z lumpeksu kwestia wychowania

Gość o ranyyy...
Jest jeszcze tak, że nie wszystkich stać na drogie prezenty. Zaprosisz kogoś na komunię czy urodziny dziecka, ktoś kupi tani prezent i też nie podziękujesz tylko stwierdzisz, że to szajs?

Gość BALERINKA @@@
no co powodzenia w zyciu

Jeżeli ktoś ma mnie w dupie- to dokładnie tym jest kupienie szajsu w kiosku po drodze, cholera w ogóle wie dlaczego i po co- to nie mam żadnych powodów, żeby dziękować, a darczyńce może sobie wsadzić ten hojny dar tam, gdzie słońce nie dochodzi.

Gość poznaniak rodowity
więc wybacz ,ale wyglupiłaś się z tą rodziną zajączków z kauczuku

Gość poznaniak rodowity
lepiej by było jakbys dała dziecku 50 zł matka by mu coś kupiła

Gość o ranyyy...
Blankaaaeee No to kwestia wychowania. Mnie rodzice uczyli, żebym zawsze dziękowała za prezenty, słodycze nawet jeśli czegoś nie chciałam, nie przypadło mi to do gustu. Swoje dzieci też tak uczę. Ale jeśli uważasz, że tobie korona z głowy spadnie to już twój problem. :)

Ależ ja się cieszę z drobiazgów- ciastek, kwiatów, ładnej świeczki. Nie cieszę się z szajsu, który ewidentnie wskazuje, że darczyńca miał mnie gdzieś. To dla mnie zwykła oznaka lekceważenia i za coś takiego nie mam zamiaru dziękować. Za prezenty nietrafione również dziękuję, bo nie wszyscy mają idealne wyczucie. I jest różnica między nietrafionym prezentem (zdarza się nawet mistrzom), a szajsem na odwal. Ogromna.

Gość Edennnnnaa23
widzę, że niektórym z was naprawdę brak kultury. ja zostalam wychowana trochę inaczej i uważam tak jak zdesperowana, że mimo wszystko należało podziękowac a nie rzucac jakimiś głupimi komentarzami. ps. strawy u nich nie jadłam, a łyżka kawy i kubek wody na pewno kosztował mniej niż 14zł

Gość Edennnnnaa23
żal mi was:O

Gość Edennnnnaa23
a przy okazji ukradłam jej pare kosmetyków z łazienki

Brak kultury to też przynoszenie do kogoś śmieci i domaganie się za to jeszcze wdzięczności i podziękowań.

Gość Edennnnnaa23
nie podobal sie prezent bylam stratna 14 zl to okradalam ja

Gość BALERINKA @@@
z dala od takich ludzi

Gość Edennnnnaa23
jestescie chore 14 zł to bardzo dużo

Gość Edennnnnaa23
pracuje w sklepie miesnym i zarabiam 800zł wiec 14 zł to dużo dla mnie

Gość BALERINKA @@@
obys miała w zyciu tak,że zabraknie ci szklanki cukru, bochenka chleba i nie bedzie miał cie kto poratować wtedy zrozumiesz co sie tutaj pisze

Gość sdcwacd
edena nie wiem czego sie nie ucieszyli :D akurat rodzina zajączków by sie nadała do wielkanocnego koszyczka :D ja bym podziękowała i odłozyła na półkę. ale niektórzy widać nie dbają o to że ktoś moze sie poczuc urażony.