Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia-.24.

A jednak kwestia DZIEWICTWA jest decydująca dla wartościowych facetów.

Polecane posty

Gość basia-.24.

Witajcie , jak zapewne się domyślanie, mam 24 lata. Jestem studentką. Poznałam fantastycznego faceta, o którym marzę aby został moim mężem. Jest elokwentny, inteligentny, przystojny, wysoki i kulturalny. Powiedziałam mu, że nie jestem dziewicą; po prostu nie mogłam żyć w kłamstwie i wyznałam to. Rzekł, że w takim razie musimy się rozstać, gdyż on poszukuje czystej dziewczyny. Kocha mnie, ale pryncypia są ważniejsze. Gdybym tylko mogła cofnąć czas. Niestety - miałam wcześniej jednego chłopaka, z którym poszłam do łóżka. Przestrzegam każdą dziewczynę przed moim błędem. Po co sobie marnować życie.

Gość basia-.24.
Master ale czy możesz się porównać do wartościowego faceta.

Gość basia-.24.
Bo faceci mogą mieć dużo kobiet, ale porządna kobieta powinna mieć jednego mężczyznę, teraz to rozumiem

Gość hahahhahahagagagagagaga
o boze, wartosciowy facet ? co jest jego wartoscią ? na pewno nie miłośc, skoro puscil cie wolno z takiego blahego powodu. jakie wiec on ma wartosci ? dla wartosciowego faceta nie bedzie mialo znaczenia to ilu mialas kiedy cie pokocha, ile jeszcze warunkow z jego ''wartosciowej'' listy musialas spelnic? coniedzielne msze swiete?

Gość dobre prowo
naprawdę świetne!

Revlon(ek) -> jakby kobiety nie "dawały" to prawiczków było by znacznie więcej. poza tym jakby żądały od facetów czystości to faceci by się zastanowili 2 razy zanim by polecieli do łóżka z jakaś tylko dla seksu

mezczyzni cha dziewice z jednego powodu, ta paplanina o wartosciach i szacunku to błoto, tak na prawde chodzi o to, ze panowie w strachu przed porownaniem bardziej komfortowo czuja sie gdy nie ma tego poprzedniego patnera, bo gdy jest wciaz mysla '' ciekawe czy bylem lepszy od niego''

Levviatan kobiety zadaja wiernosci o co z tego? ktory facet sobie cos z tego robi? co 3 lata na panienki.

Gość basia-.24.
Wiem tylko, że niczego tak nie żałuję jak tego, że wcześniej miałam seks (który nie był wcale nadzwyczajny) z innym facetem i straciłam teraz TĘ szansę.

hahahhahahagagagagagaga - wystarczy aby wymagały od tego faceta braku przeszłości seksualnej to nie miał by co 3 lata nowej...

ja mialam dwoch partnerow, drugi mysli ze jestem dziewica bo tak mu pwoiedzialam. on jest szczesliwy, ja jestem szczesliwa i po klopocie. po co sie przyznawalas?

leviatan "> jakby kobiety nie "dawały" to prawiczków było by znacznie więcej." nie no rozwaliles mnie ;/

Basiu, możesz zrobić sobie operację odrestaurowania błonki. Przy okazji niech ci przykręcą parę zwojów do mózgu. Będziesz warościową dziewczyną:D

Leviatan , co ty pierdolisz? jesli facet ma w domu zone, z ktora moze uprawiac seks, a mimo to lata na inne, TO JAK KOBIETA MA OD NIEGO ZADAC braku partnerki np do 25 roku zycia ?! predzej nabawi sie kontuzji nadgarstka chlopaczyna. zreszta, kto by chcial prawiczka? nie wie za co chwycic, nie wie gdzie wlozyc, lepiej niech sie podedukuje zanim do mnie trafi.

co za glupota.. nie kazda kobieta traci dziewictwo z przypadkowym kolesiem.. a jezeli bylo sie w dlugim zwiazku? to co? i nagle cos poszlo nie tak, rozstali sie.. wtedy taka dziewczyna nie ma szans juz u normalnego faceta tak? bo facet sobie dziewice zazyczyl?

Gość basia-.24.
To nie pierwszy przypadek, kiedy wartościowy mężczyzna porzuca dziewczynę z tego powodu. Moje 2 koleżanki z roku, miały to samo. Obie mówią: "gdybyśmy tylko wiedziały... zrobiłabym wszystko..." ale cóż...

Po prostu Ci kolesie mieli i Ciebie i Twoje kolezanki gleboko w dupie. Wykorzystali fakt ze nie jestescie dziewicami, i podali to jako powod rozstania aby obarczyc was wina i abyscie obwinialy siebie a nie ich. :D :D :D

Gość VIVA CRISTO REY
a co zrobi jak sie dowie ja byn ma jego miejscu ciebie zabił

Gość VIVA CRISTO REY
oczywiscie po ślubie kościelnym

Gość basia-.24.
Nie sądzę, oni naprawdę kochali, ale dla prawdziwego mężczyzny ważniejsze są wartości i zasady niz miłość :(

NO WIDZISZ, to cale zycie zyla bys w strachu, aby zadnej zasady nie zlamac, bo wiadomo czym to grozi. ciesz sie wolnoscia!

Baśka, nie ma za rozpaczać, pogódź się z tym. On i takbędzie szukał dziewicy.