Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia-.24.

A jednak kwestia DZIEWICTWA jest decydująca dla wartościowych facetów.

Polecane posty

Gość a ,tak na marginesie
KURWA NIE CHCIAŁEM CIE SPRZEDAC TO TAK SPONTANICZNIE WYSZŁO JAK TAJEMNICA TO TAJEMNICA :-D dzieczynko jesli piszesz powaznie to masz fajnie :-D:-D ALE NAJEBANE

Margines, jesteś moim przyjacielem, więc Ci wybaczam. Ale żeby mi sie to drugi raz nie powtórzyło! On się pewnie wychwalać będzie tym na forum :( W razie czego stań w mojej obronie.

STANE JAKO I MI STOJI :-D :-D

dziewczynko mi tez sie nudzi podobnie jak i tobie ale nie mam zamiaru cie umoralniać ,popros swoje kolezanki forumowe one znają się na wszystkim to możę odwiodą cie od tego nieszcęscia bo mi się nie chce ale i tak bym cię zerżnął nawet na trzezwo :-D

sztam co to kurwa jest dyktando czy jaki chuj

dziewczynko nawet na trzezwo! a to już dużo z mojej strony

Gość jajko niespodzianka.
Po pierwsze ten temat to prowokacja ,którą pisał facet. Po drugie z tym dziewictwem to taka bzdura ,że szok. Po pierwsze seks to jest przyjemność, dla ludzi - wszystkich - nie tylko facetów. Wystarczy mieć szacunek do seksu i do siebie . Robić to z rozwagą, najlepiej z miłością, ale jeśli bez miłości to co w tym złego? Dlaczego kobiety mają traktować seks jako święty rytuał , który ma ogromne znaczenie i wpływ na jej życie , a facet jako przyjemność? Po drugie według was mamy zostawiać dziewictwo dla tego jedynego - a jak poznać ,że to ten jedyny? Powiedzmy, że kobieta która poznała faceta czekała z seksem do ślubu , żyli tak sobie 5 lat po czym on zaczął ją zdradzać, więc się z nim rozwiodła... no ale.. już nie jest pełnowartościową kobietą, bo nie jest dziewicą i jej następny facet może ją zostawi co? Albo kobieta przez całe życie nie może znaleźć prawdziwej miłości, następuje to dopiero załóżmy w 35 roku życia i co? Przez całą młodość nie ma prawa się z kimś kochać , bo jej partner będzie wymagał od niej dziewictwa? Jej się nie należy przyjemność, fascynacja , namiętność? To się należy tylko mężczyzną? Zrozumcie debile ,że my się mam nie oddajemy ! Seks to jest coś wspólnego! Ja jak się kocham to nie czuje ,że daje komuś dupy i robię mu łaskę, tylko robimy to wspólnie i on ma przyjemność i ja. Dziewic chcą tylko naiwni i zakompleksieni faceci. Boją się porównań, chcą mieć świadomość przewagi nad innymi samcami, traktują kobiete jako własność, dodatek. Nie zdają sobie sprawy ,że szybciej zdradzi dziewica ,niż ktoś kto ma już seks za sobą, z jasnej racji - dziewica zawsze będzie chciała spróbować innego, jak to jest. Znam taki przypadek osobiście -moją przyjaciółkę , która jak na razie jest po ślubie ze swoim pierwszym partnerem ale oświadczyła mi ostatnio ,że nie wyobraża sobie że do końca życia nie spróbuje z kimś innym. Według mnie to normalna ciekawość , która dotyczy każdej płci i dlatego ludzie zanim poznają miłość życia powinni mieć okazję się wyszaleć i zapokoić ciekawość właśnie.

to możesz powtórzyc ?

Gość wszyscy sa szczesliwi
która będąc w związku z nim zawsze będzie się zastanawiać jak by to było z innym tylko idiotka będzie sie zastanawiać a nie pożadna dziewczyna idzcie na zapisani sobie pl

Gość wszyscy sa szczesliwi
Seks jest zbyt fajny, że uprawiać go przed ślubem. Poza tym w USA w szkołach są lekcje wychowania do czystości w szkole, młodzież nie wstydzić się mówić, że chce czekać. A w Polsce co? W gimnazjum się przyznałam, że chcę być dziewicą do ślubu, a koleżanki na to, że jestem zacofana jak Rej. Poza tym istnieje coś takie jak "wtórne dziewictwo", dla tych którzy pierwszy raz mają za sobą, ale chcą żyć w czystości. Najgorsze jest odrzucanie tych, którzy myślą inaczej, nawet jeśli się mylą.

Gość prawiczek zawsze
bedzie chcial dziewicy

Gość Punkt widzenia prawiczka
pewnie że dziewictwo jest najważniejsze, jak pomysle o takiej dziewiczej pochwie z błoną to od razu mam polucje, obojetnie gdzie jestem, na ulicy, w autobusie czy na wykładzie!!!!!

Gość rzeka chaosu
tylko sie nie zapomnij i sobie nie zwal konia w miejscu publicznym.

Juz to nieraz zrobiłem i czuje sie ok!

Gość jakoś nie dowierzam w to
Chyba jakiś zapalony ksiądz pedagog zabrał się za krzewienie idei na kafeterii. Prawda jest taka, że w większości faceci nie są w stanie w ogóle rozpoznać czy kobieta jest dziewicą czy nie. Zdradza ją co najwyżej zachowanie, a nie żadna błona.

Gość rzeka chaosu
jeśli prawiczej zawsze bedzie chciał dziewicy to czemu do bulwy nędzy się z którąś nie dogadasz? Tu jest pełno dziewic!!!! Weź się dupo do roboty zamiast jojczyć latami że prawiczek musi mieć dziewicę! Nic nie robisz tylko pieprzysz to samo po wszystkich forach, gdybyś był mężczyzną to byś sobie dawno jakąś znalazł!!!!

przestancie sie tak podniecać, przecież od razu widać, że basia-.24. to jakiś sfrustrowany prawik :D

"wszyscy sa szczesliwi która będąc w związku z nim zawsze będzie się zastanawiać jak by to było z innym tylko idiotka będzie sie zastanawiać a nie pożadna dziewczyna" i vice versa. tylko idiota sie bedzie zastanawial czy przypadkiem nie wypadł gorzej od poprzednika :D

Gość uwagauwaga!
Bo to NIE JEST mężczyzna. To jest GEJ Ciag dalszy w następnych odcinkach.

Husky nie idiota, a ktoś kto nie jest jakimś mega macho