Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaJedna19Latka..

nadmierne pocenie !! pomocy !!

Polecane posty

Gość takaJedna19Latka..

witam Was! od jakiegos czasu mam problem z poceniem pod pachami.. nie smierdze, nic z tych rzeczy tylko mam mokro.. troche jest to denerwujace :/ uzywalam antidrala, byl ok, ale trzeba bylo uzywac go na nieogolone pachy. Widzialam reklame w telewizji o jakims srodku na pocenie.. tylko nie pamietam nazwy :/ moze ktos kojazy? bede wdzieczna!!

Gość takaJedna19Latka..
podnosze

Gość gbrytttty
uzywaj etiaxilu, jest bardzo dobry. Dziala chyba podobnie do antidralu ale wydaje mi sie ze jest delikatniejszy dla skory i skuteczniejszy. To nie jest tak ze jak sie uzywa antidrala albo etiaxilu to nie mozna sie golic pod pachami. Nie mozna sie golic kilka godzin przed i po zastoowaniem. Jesli ogolisz sie wieczorem, to nastepnego dnia wieczorem mozesz uzyc antidralu. a nastepnego znowu sie ogolic. tak co drugi dzien. Ja tak robie i w zupelnosci wystarczy a po kilku uzyciach etiaxilu moge sobie robic nawet 4,5 dniowe przerwy i sie nie poce.

Gość gbggbfg
moim nowym odkrycie jest bloker z ziaji, kosztuje gorsze jakieś 6zł, a jest naprawdę świetn. Najpierw stosuje się przez 2-3 razy na noc, później 1-2 razy w tygodniu. Ja zaczęłam stosować i jestem bardzo zadowolona, czytając opinie w internecie również przeważająca większość osób chwali. kosztuje niewiele więc warto spróbować :)

Gość no to ja odpowiemm
z tego co wiem to VICHY ma tez cos dobrego na pocenie i mozna uzywac tego w kulce nawet jak ogolisz pachy. tez kiedys uzywalam antidralu, ale po paru latach stosowania jakos przestalo to na mnie dzialac

Chodzi Ci zapewne o etiaxil, ale polecam Ziaja Bloker, kosztuje ok 8zł i efekt o wiele zadowalający. Polecam bo sama uzywam.

Gość takaJedna19Latka..
nie mam pojecia jak sie ten specyfik nazywa. Widziałam reklame w telewizji.. pamietam jakas dziewczyne, ktora sie tym smarowala.. bylo to bodajze w kulce i była wzmianka ze stosowac 2 razy w tyg

Gość takaJedna19Latka..
bo wiecie chodzi mi o to zeby tych mokrych plam nie bylo ;( bo moj pot nie smierdzi.. ale te plamy ;(